idee de om infierbantat :)), ma scuzati dar :))
![]() ![]() ![]() |
idee de om infierbantat :)), ma scuzati dar :))
unstrain_bruma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- sv-09-sss
|
|||
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
pai ce crezi ca rezolvi daca pui ventilatoare?
tot aer cald o sa- ti vina! legi de la un fir de + (eu stiu ca ventilatoarele de la sursele de calculici sunt la 5V) din bord, ai plin de ele; legi in paralel cu: stopul de ceata sau stergatoarele sau temporizatorul sau bricheta.... daca cauti bine gasesti fire cu +12v care nu snut legate nicaieri1 |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
oho,multi au facut treaba asta,dar nu pt aer rece,ci ca sa creasca eficienta aerotermei cand se doreste dezaburirea.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
asa provizoriu functioneaza pe incercate!!!
iei din supermarketuri nu stiu exact cum se numesc....sunt niste cutiute in care bagi apa si le pui peste noapte in congelator (se baga astea in cutiile frigorifice etc...). Iei cutia si o pui intre 2 coolere de la pc montate unde vrei tu.....sufla aer rece pana nu se dezgheata complet si se incalzeste acea apa (cam 30-40min). Eu m-am luat cu ideea dupa un ""aer conditionat vandut la supermarketuri pt masini care functioneaza pe acest principiu, numaica acolo ventilatoarele suflaui pe un fel de sugativa care era imbibata in apa rece dintr-un rezervor>> efect racoritor stiu ca nu e aer conditionat...dar ca improvizatie functioneaza! (sa nu va asteptati la efecte miraculoase de -20 grade:P) |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
sau schimba-ti masina cu una cu aer cond sau clima
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
,,(eu stiu ca ventilatoarele de la sursele de calculici sunt la 5V)"
Sigur sunt de 12V, merg perfect la masina, dar sunt inutile, parerea mea, pentru ca nu scot cine stie ce aer mult... 31 Aug 2008, 21:44: Eu ma gandeam sa-mi pun unul pe bobina de inductie s-o raceasca =)) This post has been edited by v_razvan_c: 31 Aug 2008, 20:44 |
--------------------
-
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ce aer ma... la munte treapta 1 la aeroterma, setata pe aer extern si aer de la mama natura
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Toate ventilatoarele de PC functioneaza cu 12-14V !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 02:22 |