Promoție rusească, cumperi două mașini și primești una gratis
![]() ![]() ![]() |
Promoție rusească, cumperi două mașini și primești una gratis
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Nu vad ce e de ras....se practica pe scara larga apropo...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
"cumperi două mașini și primești una gratis" ??? LOL
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-ti convine, ramai la covrigi, si ei se vand la fel
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Right!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Se intampla multe chestii de astea si la noi mai ales in cazul vanzarilor de flote....deci mie nu mi se pare o chestie funny ci una comerciala....dar eu sint batran si bolnav..acu voi astia mai tineri poate aveti dreptate...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu prea cred ca se practica la noi asa ceva, nici macar la flote. Un discount acolo de 10% poate. Dar sa ai o reducere efectiva de 35%, cam greu imi vine sa cred.
This post has been edited by ssilviu: 27 Aug 2008, 14:21 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca dacia ar fi costat 8700 in loc de 6400 probabil ca si la noi ar fi existat o astfel de promotie.
Totusi ei cred ca o fac pentru ca......rusii is mari amatori de suv-uri, deci masinile "mici" raman pe planul 2. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
BOG |
![]()
|
Pai nu rusii fac ci o firma autohtona: "ASBT Auto, unul dintre dealerii Lada în România"..
Motivatia: "„Am vrut să înlocuim cheltuielile pe care le presupune promovarea prin intermediul televiziunii și ne-am gândit la acest tip de promoție. Scopul este de a vinde un număr cât mai mare de mașini și de a le face cunoscute pe piață, pentru că nu sunt foarte cunoscute." Corecta as zice...si legat de ce am spus mai sus auzisem prin diverse locuri ca la vanzari de flote destul de mari se mai dadeau si masini bonus....evident se negociau termenii de service spre exemplu in sensul ca ori se asigura gratuit in primul an sau se opta pentru 5 masini bonus....dar e posibil sa fi fost un caz singular... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am fost atent!
Dar e adevarat ce spui tu despre flote. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Bine ca nu le dau ca pe ciocolate: 3 la 10000!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Urat mai arata...cred ca sunt modele interbelice.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Serios acuma...cel putin modelele Lada Lux (Dunarea si Europa) sunt de-a dreptul hidoase. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
asa este si la bulgari..cumperi un apartament si iti da o masina gratis
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la ei pe site nu scrie nimic. oricum ar fi interesant sa iau 2 niva si sa-mi mai dea inca una gratis...hmmm...
probabil ca o sa fac si parc auto ca nu am scapat de alelalte ![]() This post has been edited by catala2k: 27 Aug 2008, 17:36 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cred ca titlul corect al promotiei ar trebuii sa fie: "Una platesti si alta primesti"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Haraso!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
hahaha hai sa radem haha strugurii aia..
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca vreau 2 masini de-astea, dar una dintre ele sa fie cea gratis, se poate?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(smart @ 27 Aug 2008, 21:35) Strugurii aia stricati...nu ne tenteaza! ![]() QUOTE(xcss @ 27 Aug 2008, 21:48) Nea' profulica....matale razi la ordin? ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 20:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Apropo, gasisem acu cateva seri pe net un anume Chevrolet Niva fabricat la rusi in colaborare cu Lada, si nu arata foarte prost, fata de Lada Niva avea si avantajul de a fi in 4 usi... arata destul de "contemporan", si cu mecanica de pe Niva (dac-o fi aia) si un pret decent nu cred ca ar fi rau pentru nostalgicii Aro-ului spre exemplu...
Ia uitati-va aci: Attached thumbnail(s) chevrolet_009.jpg ( Size: 112.11k ) Number of downloads: 219 chevrolet_niva_l_1.jpg ( Size: 147.16k ) Number of downloads: 211 chevrolet_niva_lower.jpg ( Size: 80.57k ) Number of downloads: 233 niva_small.jpg ( Size: 32.68k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La rusi s-a inventat airbagul? sau mai au ceva? vroiam sa intreb de esp, dar mi-am dat seama ca n-are rost
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Hai dom'e ca are si roata de rezerva, nu se vede?... nu gäsii o poza cu interiorul sa-ti arat ca are si scrumiera, na!... esp; airbag?... sto ie ta?...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Vio |
![]()
|
Haraso, deaa, deaa!... punga aia din torpedou... io am crezut ca ii de-aia ca-n avion cand... stii tu... prea multa vodki...
![]() Ia ui aci si interior de lux: Stati sa va mai zic, de la AutoBild citire: cica "americanu' din Rusia" de fapt ii rus toata ziua, construit pe baza mai vechii (din 1977) Lada Niva. Scos pe piata in 2002 la un pret de 8000 de dolari!!!, cateva bucati au ajuns si prin Germania in prezent da' costa 17.900 ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Vio: 27 Aug 2008, 22:01 Attached thumbnail(s) db_Bild016_2_1.jpg ( Size: 14.03k ) Number of downloads: 260 db_NIVA_021.jpg ( Size: 16.33k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
Renault
Megane II
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:11 |