Reconditionare Emblema UAP, Indicatii, sfaturi, comentarii
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Emblema UAP, Indicatii, sfaturi, comentarii
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Fitty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 April 08 From: Bucharest ![]() |
Mai gasesti tu si altele...Daca dau cumva de vreo masina abandonata,de prin anii 70,ii iau emblema si iti dau de stire...
![]() |
--------------------
VW
Golf IV
2003-1,9 TDI-Pacific 165CP Dacia 1310 1986-1,3 MLS N-are cai sub capota,doar cativa magarusi si aia vai de ei.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
An UAP is reborn!!
![]() Dupa ce il luasem fiind vopsit deasupra, innegrit, plin de oxidare si mizerie, dupa 3 zile intr-o baie de lichid de frana, apoi procesul de curatare manuala cu acetona + instrument ascutit + vopsit (am folosit tot oja fiindca tine f.f.f bine si se aplica usor, usor de corectat) a iesit asa ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0573.JPG ( Size: 146.16k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Executron |
![]()
|
Si inca doua inainte de revelion
![]() Cea din dreapta aurie avea nichelul in stare f. proasta asa c-am inlaturat de tot ![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0585.JPG ( Size: 199.11k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
VW Passat
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
I-ti recomand niste lac peste toata manopera de acolo, pentru o protectie mult mai buna, altfel dupa alte ploi, vant si miile de particule pe care le ia in freza sigla nu o sa mai arate bine.
A mea se mentine ca-n prima zi, lac mult fara "limita" ![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 31 Dec 2008, 17:13 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Executron |
![]()
|
Mersi de sfat!!
Lacul exista si la "spray", cred nu? Tu ai aplicat altfel lacul pentru a proteja emblema? |
--------------------
VW Passat
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Da, am luat lac la spray, nu am gasit lac simplu (oarecum "mat") si este destul de lucios, dar asta nu ma deranjat
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
executor vezi frate ca ti-a vazut un coleg de forum passatu UAP prin oras
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A mea era intr-o stare jalnica...am pus-o in putin decarbusolv si in cateva minute s-a dus toata vopseaua originala (care si asa era destul de putina). Emblema e facuta din alama (deci nu aveti de ce sa va bateti capul cu rugina sau mai stiu eu ce). Am vopsit-o integral cu spray "nichel". Din pacate in criza de timp (am facut asta cu cateva zile inainte sa plec la munte) nu am avut timp sa caut una originala sa vad cum trebuia sa fie vopseaua. Am desenat-o cum mi s-a parut ca arata mai bine cu ajutorul unui marker negru obisnuit. Nu s-a luat nici vopseaua nichel nici markerul si are multe luni de cand e vopsita. Poate daca mai sta "baba" in familie voi curata stema din nou si o voi vopsi corect.
Attached thumbnail(s) stema.jpg ( Size: 1022.2k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Executron |
![]()
|
Hopa... Chiar a iesit super OK cu spray-ul nichel... Cred c-o sa iau si eu unul sa incerc, ca vad ca ar merge
![]() ![]() @Cristi ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Markerul nu prindea pe vopsea...a trebuit sa ma "chinui" putin si a iesit asa. Data viitoare poate incerc cu alt marker (eventual cu vreun marker din acela pentru retusuri de vopsea).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
UAP la dacia inseamna Uzina automobile Pitesti
UAP la VW inseamna Uzina automobile Prostesti ![]() mi sa furat emblema 325i de la bmw,, am prin casa o emblema de logan ![]() This post has been edited by CriSTI68: 24 Jan 2009, 18:59 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Executron |
![]()
|
he he razi tu razi harab alb cu Bemveu'
![]() UAP de fapt inseamna Uzinele Auto Passat ![]() Te-ai mira ca mai toti prietenii mei, carora nu le-am spus despre ce e vorba, habar nu au ce inseamna UAP ![]() |
--------------------
VW Passat
|
CriSTI68 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:30 |