apa in porbagaj
![]() ![]() ![]() |
apa in porbagaj
alexSkyAngel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 July 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001
- PH-10-GOX
|
|||
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Etanseitatea dintre cheder si hayon sau pe la triple (dealtfel o boala veche la Dacii).
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Hai sa iti spun ce am patit eu dupa ce am dat jos tripla stanga saptamana trecuta:de la ploile de saptamana asta am gasit portbagajul jumatate cu apa.Inainte de asta nu aveam probleme cu apa in portbagaj.Cerceteaza cu atentie garnitura la tripla sau pentru linistea ta, da tripla jos curata bine iar la montaj pune silicon pe garnitura si strange bine suruburile.Operatia asta am facut-o si eu azi.
This post has been edited by danut81: 27 Nov 2008, 22:14 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
imi spune si mie cineva care e tripla? ...
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Triple adica stopurile din spate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Eu nu mai am in portbagaj apa dar in schimb e plin de apa in spate dreapta.Intr-un fel ma gandeam ca-i bine , dar numai cand merg la peste ca asa vin cu el viu de pe balta...
![]() Totusi careva aveti vreo idee ??? Precizev ca chederul este nou la portiera si etansarea este mai mult decat sigura !!! Multumesc! Multam mult dar am verificat toate chederele si sunt etans si asta la intuneric cu lanterna, apoi am dat cu galeata de apa si nimic, am ridicat bancheta si nu este ud sub ea.....e treaba cu OZN-ul !!! Multam...poate mai gasesc si alte idei, exceptie sa faca vanzarea ei !! ![]() This post has been edited by ronin33dan: 20 Feb 2009, 23:38 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Chederele se verifica cu o coala a4 adica introduceti foaia de hartie intre usa si restu masini inchideti usa daca foaia iese usor atunci chederul nu mai etanseaza la fel se verifica si chederul pt portbagaj....la problema cu apa in partea din spate mai pote fi si contra aripile care sunt mancate de rugina si nu se vad din cauza mochetei ....verificati chederele si contra aripile ![]() spor la treaba |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
podeaua ai verficat-o ? poate e ceva si pe acolo
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Pai daca apa acolo se aduna ..cum ar putea fi sparta?? Problema e ca daca merg sa zicem 30 km cu masina si afara ploua...scot circa 1-2 litri de apa de acolo !!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
stai chill eu ma refeream sa nu ai vro spartura in alta parte si apa sa se adune acolo ..... eu de exemplu cand am avut apa in partea din spate era din cauza ca oalele mele erau ruginite si apa patrundea prin fisurile facute de rugina.
![]() ![]() This post has been edited by ti3sto: 21 Feb 2009, 10:04 |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
ronin33dan |
![]()
|
Astept caldura si o urc in rampa apoi o desfac toata.!!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Problema asta am avut-o si eu pana de curand...dar am rezolvat-o decupand din cheder pe exterior cam cate un cm,de doua ori.Apa se scurgea pe cheder si in loc sa se duca afara,intra in masina,aveam coltul banchetei ud de fiecare data cand ploua si nu stiam de unde!acum de cand am decupat chederul,apa se scurge linistita afara,oricat ar ploua.DAR,acum am alta problema:cand ploua mult,sau ninge,cum a fost zilele astea,imi picura apa in masina pe sus ,pe la plafon,pe langa stopul central de frana,sau mai bn zis pe la un dopulet de ala de plastic de tine tapiteria.imi trece apa prin plafon?
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pe la dopuletele acelea nu are cum pentru ca nu au legatura cu exteriorul. Probabil tot de la cheder este... Nu se taseaza bine hayonul pe cheder si ramane spatiu intre cheder si hayon si pe acolo intra apa. Tu ai chederul ei original sau ai schimbat chederul cu unul nou?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Nu stiu daca o fi chederul original,pt k asa am luat-o,eu nu am schimbat nimic prin zona aia.Oricum azi am bagat niste silicon pe langa cheder,sa vedem cum se comporta
![]() ![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi intra apa pe la parbriz, multa!
Toata se aduna in spate! Verifica buretele de sub mocheta si vezi in ce zone este ud, s-ar putea sa te ajute. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:32 |