Problema redresor !, Nu incarca
![]() ![]() ![]() |
Problema redresor !, Nu incarca
mihai2692 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
posibil ca bateria sa fie incarcata si atunci e normal sa faca asa; la fel se poate ca bateria sa fie la sfarsitul vietii, masoara tensiunea pe ea
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ar trebui vazut si curentul , posibil sa fie vre-o siguranta termica de aia incarca in pauze
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mihai2692 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 July 11 ![]() |
Dupa 8 ore la incarcat nu avea deloc curent in ea...cred ca are un scurt in ea...stie cineva cum pot sa o refac ?
|
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca nu sint probleme cu redresorul si esti SIGUR ca bateria este problema atunci dupa ce ai descris numai cu ALTA rezolvi problema
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
SuperSolenza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 November 11 ![]() |
Ma ajuta si pe mine cineva cu o problema?am pus pe bateria pe un redresor,si din neatentie am pus invers firele.a facut un mic scurt.am luat repede firele de pe baterie,dar nu mai incarca.se aprinde un bec care indica ca sunt legaturile inverse sau suprasarcina.e posibil sa se fi ars?poate sa aiba inauntru o siguranta care sa se fi ars?daca nu are siguranta s-ar mai putea face ceva?un raspuns va rog!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003/confort
|
|
bygy007 |
![]()
|
baga si tu poze cu el , fata verso
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:43 |