cand pun frana tinde sa vireze dreata
![]() ![]() ![]() |
cand pun frana tinde sa vireze dreata
razvan solenza |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
- bh o4 frb
2004
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ar putea fi doar un dezechiliru la franare (un pistonas care se misca ceva mai greu din cauza mizeriei).
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
te duci frumusel la un service ii dai lu' nea gigel 10lei si ii zici ca pleci in concediu si ai vrea sa stii cum stai cu franele....ti-o baga pe stand si iti spune daca e dezechilibru sau nu.
Cel mai probabil este...doar ca pot fi diverse cauze: pistonase (cum spune colegu), placute uzate neuniform, cauciucurile cu uzuri diferite...etc. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
schimba garniturile de la pistoanele de frana...o sa ajunga sa ramana blocata ... te costa putin si se schimba repede.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS Always ahead!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ar fi cateva cauze:
- pistonas etrier blocat sau care nu lucreaza cum trebuie -placute frana uzate neuniform -discuri frana uzate neuniform |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
am facut itp acum 2 saptamani am schimbat placute frana pivoti rulmenti capete de bara bucsi bara stabilizatoare si am reglat directia si inainte tot asa facea
3 Sep 2008, 13:13: am descoperit problema pivotul de pe dreapta era slabit This post has been edited by razvan solenza: 3 Sep 2008, 13:13 |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
- bh o4 frb
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
eu nu cred ca din cauza unui pivot nestrins bine sa iti traga tie dreapta.mai bine zis ai actionat tu frina mai mult si si-au dat drumul placutele si etrierul.deci nu vad asta problema,dar ma rog tu stii mai bine .bafta in continuare |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- Inca o mai DETIN
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:32 |