Repede pe Antena 3, Emisiune de tunning la care s-ar putea sa ap j.d
![]() ![]() ![]() |
Repede pe Antena 3, Emisiune de tunning la care s-ar putea sa ap j.d
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, era masina mea...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
pacat, maine baga emisiunea inregistrata pe site, sa fi pe faza sa o pui pe forum.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu se da si in reluare oare?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Intregistrata: http://www.antena3.ro/videocal.php?em=repspec
Maine poate apare This post has been edited by mihai_dorin: 5 Sep 2008, 23:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Este o emisiune interesanta, insa nu va faceti sperante...din pacate Megane-ul apare foarte putin...repet, la cat s-a filmat ma asteptam la mai mult, insa asta e...decat deloc.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am vazut si eu un pic. Vreo 20 de minute (ultimile faze). Mi-a placut. O sa ma uit de dimineata pe net de la inceput
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
sicer daca se apuca ar putea sa faca lejer o emisiune numai cu masina lu' j.d.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pfoaaa, cand ieseam din casa sora-mea se uita la stire ca auzeam de tuning, etc, dar nu am avut curiozitatea sa ma uit...
Pacat totusi ca nu ti-a dat masina mai mult... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
mihaita, zi-i tuning, cum ii zicem si noi
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Inregistrarea emisiunii: prima parte si a doua parte
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:25 |