Imi tremura masina...si nu de frig
![]() ![]() ![]() |
Imi tremura masina...si nu de frig
Floppy76 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|||
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Ai doua tampoane la motor, stanga - dreapta, si o traversa in spatele cutiei de viteza.
Tampoanele sunt prinse in laterala lonjeroanelor. Unul e pe directia delcou, dedesupt, si celalalt e simetric pe partea ailalta de motor. Traversa e la spatele cutiei, de care e si prinsa, si capetele sa sprijina pe masina. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
Eu cred ca problema nu este la prindere,ci din cauza amestecului cam sarac.Incearca sa obturezi cu mana,putin cate putin, gura de admisie la carburator si s-ar putea ca la un moment dat sa mearga rotund si fara trepidatii.Daca este asa,vorbim sa vedem cum se rezolva problema,ca doar nu o sa mergi cu mana pe carburator.
|
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
Salut........eu sunt cam nou si nepriceput dar am auzit o chestie...cica ar putea fi asa numita 'bataie de cui'......
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Bataie de cui... poate bolturile alea de la pistoane...?
Incearca sa vezi daca tremura si cu socul un pic tras. Daca da, probabil ar trebui sa verifici in service tampoanele, chiar si cu mana, daca se misca tare, sunt uzate si trebuie inlocuite. Nu-i scunp si nici greu ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Floppy76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 January 05 ![]() |
QUOTE(RIon @ 17 Jan 2005, 09:39) Bataie de cui... poate bolturile alea de la pistoane...? Incearca sa vezi daca tremura si cu socul un pic tras. Daca da, probabil ar trebui sa verifici in service tampoanele, chiar si cu mana, daca se misca tare, sunt uzate si trebuie inlocuite. Nu-i scunp si nici greu ![]() Intra-adevar, orice reglaj as incerca tot tremura, si cu socul tras. Am sa incerc sa le schimb. multumesc ! |
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:04 |