probleme cu turatia
![]() ![]() ![]() |
probleme cu turatia
mihai BALACEANU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- B 11 RIA
2003 model clima cu AC
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
fumul negru inseamna ca iti consuma mai multa benzina decit amestecul cu aer.deci schimba inca o data filtrul de aer cu unul de renault in cutie gri cu scris galben.nu lua din ala de filtron ca nu este bun.de ce ai schimbat corpul clapeta ai avut uzura mare sau asa ai vrut tu.a mea slz este din 2004 si nu are schimbat decit bascule fata,bucsi bara torsiune si pompa benzina ca nu mai mergea nivelul la bord.atit in rest merge struna.o mica problema am avut cind am luato ca imi dirdiia cind o lasam mai moale dar cu aditiv de curatare injectoare si benzina efix sa rezolvat problema.si consumul este f bun 6%la drum intins si cam 7,5%prin oras.f multumit.bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- Inca o mai DETIN
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea : verifica bujiile si catalizatorul ! Mergi la un test clip si vezi ce valori iti comenteaza inginerii de acolo .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:35 |