Alaturi de Poli Timisoara!, Pareri pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Alaturi de Poli Timisoara!, Pareri pro si contra
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Si ai inghitit bine ce s-a intamplat dupa meciul ala de le TM? Ca aia nu au mai oprit meciul, dar pe Giulesti l-au oprit.
Una cate una se aduna..... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumim pt. sustinere Marty!
5 Sep 2008, 21:04: QUOTE(Arhimede @ 5 Sep 2008, 19:03) Apropo...Eu sunt rapidist....pana acum apreciam poli.De fapt pana anul trecut cand am mers in deplasare la timisoara..si a fost faza cu ganea...si un stadion intreg aplauda cum il strangea dobitocul pe albitru de gat...si hulea pe sapunaru dupa ce isi luase un pumn in stomac.Am mers 24 de ore cu trenul si am ramas cu cea mai naspa amintire...de la meciuri..apoi a mai urmat si faza bricheta si .... la finala cupei ai fost? cind tot stadionul aplauda rapidul pt. victorie? 5 Sep 2008, 21:05: QUOTE(Andy_ACS @ 5 Sep 2008, 16:07) Zambon nu a cerut niciodata palmaresul de la TAS! This post has been edited by kaspersky: 5 Sep 2008, 21:05 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
"la finala cupei ai fost? cind tot stadionul aplauda rapidul pt. victorie?"
A ..si pur si simplu pentru ca s-au comportat normal odata trebuie sa uit ca au fost scarbe nu? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
atat s-a vorbit dar unii nu pot (da-le Doamne minte!) sau nu vor sa inteleaga...jambon are un pai in cur alb-violet si atat...n-are nici un drept nici asupra numelui nici asupra culorilor...alb violeti is si pitestenii si fiorentina si multi altii,iar numele de politehnica e inregistrat la osim de universitatea politehnica.palmaresul e la asfc politehnica timisoara,care s-a asociat cu noua echipa facuta de bkp.ce e asa greu de inteles ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Arhimede |
![]()
|
cata eu cel putin nu puneam in discutie dreptatea fanilor lu' poli.Ci felu in care s-au gandit ei sa se manifeste.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
n-am fost in calea lugojului...doar in centru,dar din ce am auzit de la prieteni,doar s-au pus pe jos in strada (intr-adevar au blocat drumul ceea ce nu trebuiau sa faca),dar nici jandarmii nu trebuiau sa dea cu gaze lacrimogene.si noi am condamnat jandarmii cand au tras cu gloante oarbe in fani la un meci dinamo-rapid si am protestat alaturi de ei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Cati dintre voi au fost pusi in situatia de a ajunge rapid din punctul A in punctul B cu treaba ? Si cati dintre voi, platitori de taxe, rovignete, accize si alte inventii financiare sunteti dispusi sa asteptati cu orele pentru ca o gasca de baieti suparati au blocat drumul ? Azi blocheaza suporterii, maine agricultorii (astia chiar au anuntat la TV), poimaine minerii si tot asa. Care are chef, blocheaza drumul ca doar e a lu' tac'su. Ce conteaza ca o groaza de fraieri platitori sufera ? Daca nu se iau masuri dure, intotdeauna se vor gasi indivizi dispusi sa protesteze in modul asta. Daca suporterii erau asa de curajosi de ce nu au venit sa protesteze in curtea FRF sub geamul lui Mircea Sandu ? In opinia mea jandarmii au gresit cu gazele lacrimogene. Trebuia sa-i mute de pe carosabil cu bastonul peste dinti ca sa se mai respecte legile in tara asta de 2 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Felicitari jandarmilor. Dar trebuia sa-i mai arda putin pe naslei ca data viitoare sa nu mai aiba tupeul nebun de a bloca un drum( fie el national, judetean, european, etc)
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
cata87 |
![]()
|
nu s-a blocat total...tot mai treceau masini,dar mai greu...bine zici ca e tara de kkt...si se pare ca tre sa faci lucruri de kkt ca se fi bagat in seama
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am vazut Calea Lugojului dupa actiunea de protest si interventia jandarmilor. S-a dat o lupta destul de serioasa acolo: pe jos plin de bolovani, circulatia tocmai incepea sa se gatuie (cativa militieni se agitau ca un Pepsi in mijlocul drumului).
Noroc ca stiu cateva rute alternative si m-am intors din drum ca altfel cine stie cand mai ajungeam acasa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(cata87 @ 6 Sep 2008, 13:44) n-am fost in calea lugojului...doar in centru,dar din ce am auzit de la prieteni,doar s-au pus pe jos in strada (intr-adevar au blocat drumul ceea ce nu trebuiau sa faca) Iar comandantu' jandarmilor si-o fi dat singur cu cataroiul in mecla. Ca doar n-or fi dat suporterii care erau intinsi civilizat pe carosabil! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:40 |