DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recordul verii, pe patru roți, Autostrada Soarelui cu 257 km/h

C@talin
post 5 Sep 2008, 16:06
Post #61

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

QUOTE(axabrt @ 5 Sep 2008, 09:26)
la ce viteza decoleaza un avion ?

A headwind will reduce the ground speed needed for takeoff, as there is a greater flow of air over the wings. Typical takeoff air speeds for jetliners are in the 130–155 knot range (150–180 mph, 250–290 km/h). Light aircraft, such as a Cessna 150, take off at around 55 knots (63 mph, 100 km/h).

Dar alea au portanta, presupun ca ar trebui sa se fabrice si masini care dezvolta portanta. Asa unii ar avea direct avioane, iar noi restul am scapa de ei de pe drum
*

masinile astea super cars excl.gif sunt facute sa aiba portantza invers fatza de cea a avionului.sa le impinga pe sosea foarte tare.

QUOTE(YRX @ 5 Sep 2008, 11:13)
Pentru fraieri, papagali, cei care n-au sange in veioza, skateboard-uri etc.  laugh.gif
*

limita de viteza de 130 km/h cred ca e facuta ptr carutze : icon_mrgreen.gif

Mai zicea cineva de r8 ca e nustu cum, uite cineva in braila a reusit sa derapeze cu un r8 intr-o curba care are vreo 87 grade unghiu,ptr ca a intrat in ea cu viteza mare,ps nu e primu icon_mrgreen.gif alti au ajuns si prin cladirile de dupa trotuar in curba aia.Se cam practica driftu acolo tongue.gif .

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolverine
post 5 Sep 2008, 16:27
Post #62

Membru autentic

From: Galati

Pe bana 1 pe autostrada e super ok daca ai 100km/h. Nu cred ca incurci pe nimeni daca mergi cu viteza asta. Autostrazile sunt facute sa ajungi mai repede la dest, sa mergi cu o viteza constanta, sa nu ai pietoni, semafoare si distante mai mici intre 2 puncte.
Daca esti cu o super masina fugi pe circuit si date frate de un parapet acolo, nu baga si pe altii.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
gotty
post 5 Sep 2008, 16:32
Post #63

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

1.5 ul meu poate mai mult!!!! 168.gif

--------------------
Private Spice Member
+
Sony
post 5 Sep 2008, 16:50
Post #64

Membru autentic

From: Ban Land

Stimati frustrati vitezomani, daca aveti bani sa va cumparati o masina care "poate" mult nu sunteti mai presus de lege! Tot 130 e viteza maxima legala pe autostrada si pentru voi. Am vazut cum un idiot spunea mai sus ca daca ai masina scumpa unde sa-i dai, daca nu pe sosea? Gresit!!!!! Daca vrei viteza, du-te pe circuit! Nu ai circuit? Nu te opreste nimeni ca la valoarea ta sa-ti cumperi un teren unde sa amenajezi un circuit. Dar la noi e mai convenabil sa arunci o caramida in geam la Palatu' Victoria ca nu te lasa Tariceanu sa mergi cu 200 pe Magheru sau aiurea.

This post has been edited by Sony: 5 Sep 2008, 16:51

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 19:04
Post #65

Unique like everyone else

From: Bucuresti

Juliano chiar nu stiu cati au ajuns la spital... la viteza cu care mergeam eu 130 ( pe prima banda ) ma mai depaseau masini scumpe, dar nu era decat o diferenta de maxim 30 km/h... nu am radar in frunte, dar cu atat am dedus eu ca mergeau din moment ce se indepartau chiar greu. Aglomeratie? nici vorba.

Avand in vedere ca eu mergeam cu viteza medie 140 si dupa cum stim ca mai e si o eroare... eram oarecum in legalitate.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
maddan
post 5 Sep 2008, 20:33
Post #66

Speedy Gonzales

S-au adus mai multe argumente, unele dintre ele foarte interesante. Un mic input si de la mine, daca tot testez masini de tot felul pe soselele patriei, si fac cate 1000-2000km pe saptamana.

1. "Drumurile de la noi nu tin la viteze mari". Adevarat si fals deopotriva.

Autostrada Bucuresti-Pitesti devine periculoasa de la 160km/h, si desi poti prinde in anumite zone si peste 200km/h riscul este enorm. Cauze, in ordine: aglomeratia, denivelarile, curbele si lipsa parapetilor contra animalelor.

Autostrada Bucuresti-Cernavoda are patru zone care se preteaza si la viteze de peste 250km/h. Intamplator sau nu in acele zone nu sta niciun radar niciodata. Aceste zone presupun anumite conditii sine qua non: linie dreapta de cel putin 5-6 km. Extrasezon. Lipsa oricarei masini in fata ta pe acel sector. Daca vezi o masina la orizont si tu inca ii dai blana la 250km/h, vei ajunge langa ea in mai putin de 40 de secunde. Timp insuficient pentru ca cel din fata sa stie ca vii. Daca ai la orizont o curba si continui sa mergi cu 250km/h (in A6 se aude musca la viteza aia), atunci esti idiot.

Deci: autostrada tine la viteze extrem de mari, nu peste tot, dar tine. Asta nu inseamna ca e musai sa-i 'dai'.

DN-urile: Bucuresti-Ploiesti, Bucuresti-Buzau, si toate drumurile expres ar tine si 180, dar aglomeratia extrema ii transforma pe toti cei care merg cu mai mult de 130km/h in potentiali criminali. Exista drumuri in Dobrogea si Baragan care sunt in linie dreapta pe kilometri intregi, cu vizibilitate perfecta si complet pustii. Ele tin si 150-170km/h, dar ingustimea drumului iti poate face probleme mari de tot. Copacii de pe margine sunt moarte sigura daca ai o cat de mica problema. Cu alte cuvinte: asfaltul tine, chiar si la masini de genul Fiat Sedici, te poti da cu 160km/h linistit. Dar riscul este enorm, din cauze care tin de elementele inconjuratoare: copaci, santuri, copii, animale, biciclisti. Esti un iresponsabil daca vezi la orizont un astfel de element si nu incetinesti pana sub limitele legale chiar.

Concluzia: drumuri care sa 'tina' la viteza sunt multe in Romania. Sunt o sumedenie de sosele cu asfalt proaspat, relativ pustii, pe care se poate merge cu viteze foarte mari. Dar asta e doar o parte din ecuatie.

2. "Daca ai o masina tare, trebuie sa-i dai in buza". Gresit.
De cele mai multe ori masinile 'tari' elimina foarte mult din senzatia de viteza. La >200km/h intr-un A6 sau BMW X6 mori de plictiseala. Nu se intampla nimic. La interior e ca si cum ai merge cu Loganul cu 100km/h.

Tocmai de aceea se intampla atatea catastrofe. Caci pustani lipsiti de minte si de experienta, frustrati de linistea din masina, nu mai iau in considerare viteza relativa fata de ceilalti, sau fata de posibilitatile drumului (nu ale masinii), sau fata de timpii proprii de reactie, si la prima manevra brusca se intampla o tragedie.

In plus, pentru toti hormoneii online: ce e asa mare chestie sa mergi cu 250km/h in linie dreapta? Faci cumva o cursa contra cronometru pe Nurburgring? Primesti vreun premiu? Tine viata ta de asa ceva? E asa o mare realizare sa te dai cu 250km/h?

Nu e nicio realizare. Prin natura meseriei am dus multe masini la limita vitezei constructive. Nu mai mult de 20-30 de secunde, de fiecare data. Nu ma mai intereseaza acest lucru de ceva vreme, pentru ca e profund plictisitor. Voi alege oricand un Megane hatch sau un Seat Ibiza capabil sa ia curbe cu >100km/h decat un X6 capabil sa mearga in linie dreapta cu 240km/h.

3. 'Mersul cu viteza pe drumurile publice este inerent periculos'. Gresit si adevarat totodata.

Gresit pentru ca viteza poate fi excesiva atat in plus cat si in minus. Pentru toti desteptii care considera ca daca merg cu 90km/h pe autostrada e dreptul lor, ii rog sa binevoiasca a folosi DN-urile, unde o asemenea viteza este normala. Caci diferenta aia de 40-50km/h intre ei si cei care circula legal pe acelasi drum duce de cele mai multe ori la accidente in lant pe autostrada. Daca cineva vine cu 130km/h pe banda I si are in fata un 'jalon' care se taraie cu 90-100, atunci va trebui sa se angajeze in depasire.

Majoritatea masinilor cumparate de romani nu au putere suficienta incat sa accelereze rapid intre 120-150km/h. Din aceasta cauza pe Bucuresti-Pitesti se circula si pe banda II in coloana, de multe ori la 110-120km/h. Acelasi lucru se intampla si pe A2, in zilele de weekend. Riscul accidentelor creste exponential. Frustrarea in cei cu masini puternice creste, apar flashuri, apar nesimtitii care forteaza, apar accidentele.

De ce? Pentru ca esti pe autostrada, si vrei sa mergi la viteze de autostrada, nu la viteze de mosi decrepiti. Va e teama sau nu va tine masina, folositi cu incredere soseaua nationala. E pustie, libera, si va permite sa ajungeti in siguranta la destinatie, fara a-i mai injura pe toti 'nebunii' care va zguduie atunci cand trec cu 130-140km/h pe langa voi.

Adevarat insa ca viteza cu orice pret este periculoasa. Un BMW X6 (il iau etalon pentru ca in mintea multora este o super masina), dotat cu toate sistemele de siguranta (o puzderie), dar mai putin anvelope Run-Flat, daca are o explozie pe una din roti la 150km/h se va rasuci instantaneu, soferul pierzand cu siguranta controlul volanului. Cei de la BMW au si un filmulet legat de asta. Idem pentru orice masina care ruleaza cu peste 90km/h. Sub aceasta viteza mai ai sanse sa redresezi masina in cazul unei explozii.

Acelasi lucru (imposibilitatea fizica a soferului de a interveni decisiv) se intampla la viteze de peste 90km/h si la aparitia unui obstacol in mai putin de 100m. Da, de oprit masina o opresti in 40-60metri, dar timpul de reactie iti consuma tot pe-atat, asadar...

Ca un sfat: daca doriti sa mergeti cu viteza maxima a masinii voastre, luati mai intai urmatoarele masuri: urmati un curs de pilotaj (va scoate multi gargauni din cap, caci nu va invata cum sa faceti pe grozavii ci cum sa conduceti preventiv), mergeti in Ungaria sau Germania sa va dati pe circuit, sau incercati sa mergeti pe un autobahn fara limita de viteza, urmarind atent cum se comporta nemtii la viteze enorm de mari (si acolo se moare foarte rar, de ce oare?).

Ca o regula generala, daca ai deja mai mult de 20km/h in plus fata de restul traficului, ar fi bine sa o lasi mai moale. Daca nu din respect fata de propria viata, macar din respect pentru ceilalti.

This post has been edited by maddan: 5 Sep 2008, 20:45

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
DiMaggio
post 5 Sep 2008, 20:53
Post #67

Membru autentic

Io i-am dat 248 alaltaieri pe autostrada soarelui. Hai sariti-mi in cap!

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
sinaxis
post 5 Sep 2008, 21:00
Post #68

Membru autentic

De acord, in mare parte, cu Maddan.

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
gotty
post 5 Sep 2008, 21:04
Post #69

fagocer™ haituit

QUOTE(DiMaggio @ 5 Sep 2008, 20:53)
Io i-am dat 248 alaltaieri pe autostrada soarelui.  Hai sariti-mi in cap!
*

cu skoda octavia??! radmasa.gif

Te rog fii idolul meu!!!!!!!! worship.gif

--------------------
Private Spice Member
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 21:09
Post #70

Unique like everyone else

ce octavia? ca ii dadea 400 cu aia. Fabia plz cool.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
giany911
post 5 Sep 2008, 21:16
Post #71

Aproape util

Inconstienti!?

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
DiMaggio
post 5 Sep 2008, 21:27
Post #72

Membru autentic

Nu, cu un BMW. Idea e urmatoarea, era in mijlocul noptii, era liber si am incercat doar de doua ori sa vedem cat prinde. Problema e ca e greu sa gasesti o fasie dreapta, destul de lunga, pustie si fara de denivelari.

This post has been edited by DiMaggio: 5 Sep 2008, 21:28

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
logan1.5dci
post 5 Sep 2008, 21:29
Post #73

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Si eu am mers cu a mea cu 217 km/h pe autostrada , dar in extrasezon, acum e cam aglomerat.

This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 21:50

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
R19/16v
post 5 Sep 2008, 21:47
Post #74

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

@DiMaggio si azi plangea stimata ta mama dupa tine ca ti-a iesit un animal in fata, sau ti-a pleznit vreun cauciuc si ai pierdut controlul. Da' noua nu ne parea rau smile.gif

Eu ii dadeam o bere aluia care ti-a vandut cauciucurile biggrin.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
DiMaggio
post 5 Sep 2008, 21:53
Post #75

Membru autentic

Ai gura aurita, acum 5 minute m-a sunat proprietarul BMW-ului sa imi spuna ca in tocmai i-a explodat un cauciuc si ca a evitat un accident la limita, norocul lui ca era in localitate si mergea incet.

Vezi ce iti doresti in continuare! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
R19/16v
post 5 Sep 2008, 22:00
Post #76

Oldschool Member

From: Ploiesti

Eu stiu exact ce imi doresc wink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
twingooo
post 5 Sep 2008, 22:04
Post #77

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

pot continua si eu exercitiul: dacia pe care ai acrosat-o era a lui argint, copilul lui fane aurarul care stie ca esti la colentina in pat si copilul lui la morga...si vine dupa tine!

This post has been edited by twingooo: 5 Sep 2008, 22:05

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Jack Daniel's
post 5 Sep 2008, 22:09
Post #78

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(DiMaggio @ 5 Sep 2008, 22:23)
*

Cati dintre noi nu i-am dat macar 200 pe A2 ?

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
cosmin_2300
post 5 Sep 2008, 22:28
Post #79

Banned

From: București

Te-ai bagat ca musca-n lapte rolleyes.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Jack Daniel's
post 5 Sep 2008, 22:29
Post #80

MEMBRU DE LA INCEPUT!

blink.gif

--------------------
. . .
+
Sony
post 6 Sep 2008, 00:07
Post #81

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(DiMaggio @ 5 Sep 2008, 21:53)
*

QUOTE(DiMaggio @ 5 Sep 2008, 22:27)
Nu, cu un BMW.   Idea e urmatoarea, era in mijlocul noptii, era liber si am incercat doar de doua ori sa vedem cat prinde.
*

O miscare foarte inteligenta sa mergi cu 248 noaptea la lumina unor faruri care bat la 140-150 metri, adica pentru o deplasare de 2 secunde!

QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Sep 2008, 23:09)
*

Toti cei care avem creier si responsabilitate nu am ajuns la viteza aia!

This post has been edited by Sony: 6 Sep 2008, 00:07

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
gotty
post 6 Sep 2008, 00:11
Post #82

fagocer™ haituit

QUOTE(logan1.5dci @ 5 Sep 2008, 21:29)
Si eu am mers cu a mea cu 217 km/h pe autostrada , dar in extrasezon, acum e cam aglomerat.
*

cu loganu'? blink.gif

QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Sep 2008, 22:09)
*

cati dintre noi se lauda cu chestia asta????

--------------------
Private Spice Member
+
andu911
post 6 Sep 2008, 00:16
Post #83

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

sunt doua tipuri de vitezomani
-cei care merg tot timpul cu viteza, dar nu fac nimic riscant, oameni seriosi, care nu vor sa demonstre nimanui nimic, care au bani si isi permit sa mearga cu 170-180 toata autostrada si au si motoare serioase, care consuma peste 20 la suta
- sau cocalarii care dau si ei 200 sa vada cum e si dau flashuri ca disperatii, dupa care o lasa moale fiindca behaie motorul la 200 si consuma mult. Astia sunt "priceputii" aia care se "strecoara in trafic".

Vorbeam zilele trecute cu cineva care lucreaza la o ambasada si conduce o masina cu CD. Un Audi care afara consuma peste 15 la suta. Imi povestea ca afara din oras merge cu peste 150, ca radarele oricum ajung la MAE iar acolo se rup. Azi e in Chisinau, maine e Bucuresti, poimaine e la Sofia.
Si fac pariu ca omul de la Ambasada ajunge cu 1 ora mai repede de la Bucuresti la Arad, decat ajunge un cocalar de-asta de-i vitezoman de ocazie... Iar cocalarul are sanse mult mai mari sa faca o prostie...

--------------------
- - -
+
A l e x
post 6 Sep 2008, 01:11
Post #84

Showing the fangs of rage

QUOTE(Supapa_jR @ 5 Sep 2008, 10:28)
bravo ma moralistilor....fiti frustrati in continuare ca loganurile sau ce masini straineze v-ati mai luat nu ajung la vitezele alea...hai sa o luam logic...iti iei masina de 200 000 E, fuge 300...da nu prea ai unde sa ii dai...te duci la mare...prinzi sector de drum super bun fara sleauri si ce kkturi mai avem noi pe autostrada si fix acolo stau pandarii de gabori...pai unde sa ii dai? in oras iei 150-180 si trebuie sa o lasi usor ca ai trecere de pietoni sau semafor...asta in caz ca ai noroc si nu stai de 5 ori la acelasi semafor ca nu se misca coloana. asa ca nu mai fiti lupii moralisti ca 180 in logan e mult mai periculos decat 250 in R8
*

Sefule, foarte prost post, dar iti dau dreptate dintr-un singur punct de vedere. Intr-adevar, din nou, multi sunt moralisti cand defapt si ei trag de masinile lor de le rup in doua, din pacate ele nu "poate" mai mult...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
logan1.5dci
post 6 Sep 2008, 10:47
Post #85

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(gotty @ 6 Sep 2008, 01:11)
cu loganu'? blink.gif

*

DA biggrin.gif .

This post has been edited by logan1.5dci: 6 Sep 2008, 11:04

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
maddan
post 6 Sep 2008, 12:40
Post #86

Speedy Gonzales

Uite... hai sa se inteleaga ce inseamna sa mergi cu viteza in mod responsabil, versus iresponsabil.

1. Asa NU (i.e. stil cocalar basit si criminal):

2. Asa DA, daca vrei si daca te tine (dupa cate puteti observa, omu' are cu ce, are unde (autobahn fara limita de viteza) si are bunul simt de a incetini imediat cand in cale ii rasare un X5 sau ce era ala care mergea mult mai incet). Fara flashuri, fara agresivitate, pur si simplu.

3. Asa DA, cu comentariul ca americanul ala prost trebuia sa-si tina in permanenta ambele maini pe volan si sa nu mai vorbeasca aiurea in tramvai. Apreciati totusi faptul ca si el incetineste imediat cand vede masini in fata sa, la orizont, nu se apuca sa dea flashuri sau sa stea in coada lor. E vorba tot de un autobahn fara limita de viteza.

Si inchei cu specificatia ca in Romania orice ai face este ilegal sa mergi cu peste 130km/h pe autostrada, chiar si atunci cand pentru tine aceasta viteza a devenit extrem de plictisitoare, un lucru banal.

Totusi, ca o parere pur personala, e mult mai periculos sa mergi cu 70-80km/h in sate decat sa ai 150km/h ca viteza de croaziera pe A2.

Conduceti precaut, atent si - indiferent de viteza cu care mergeti - cu respect fata de ceilalti parteneri de trafic.

--------------------
+
FlorinG
post 6 Sep 2008, 13:57
Post #87

Membru autentic

Cel din primul clip are centura de siguranță sau eu nu am văzut bine?
La o decelerare mai pronunțată ce se poate întâmpla....
Am peste 20 de ani de când conduc efectiv și peste 300 kkm la activ dar specia asta de oameni continuă să mă surprindă neplăcut!
mad.gif
Ăștia sint râioși nu respectă pe alții dar se pare că nici pe ei!

This post has been edited by FlorinG: 6 Sep 2008, 14:01

--------------------
Reno*Opel Clio 1.5dCi 80CP, 2006 Opel Astra Clasic III, 2013
Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T
+
nr1_gogon_1979
post 6 Sep 2008, 14:35
Post #88

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

aia din primul clip sunt mortali(moldoveni...) radmasa.gif si sper sa fie cat mai curand mortali ei si nu altii.

6 Sep 2008, 14:37:
nota 10 pt @maddan !!! bravo si felicitari sincere din partea mea pt acest post.

This post has been edited by nr1_gogon_1979: 6 Sep 2008, 14:37

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
Jack Daniel's
post 9 Sep 2008, 22:00
Post #89

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Nici pe Autobahn nu poti circula cu 200 constant, deobicei e aglomeratie si mai mult de 170-180 nu apuci sa-i dai constant.

--------------------
. . .
+
maddan
post 9 Sep 2008, 22:22
Post #90

Speedy Gonzales

Bine... nu stiu cati ar merge cu 200 constant. Orice masina o duci la viteza aia, consuma de rupe. Plus ca nu e fun deloc.

Apropo de viteza... sau de inexistenta ei... mult salam in frigider imbecilului cu Loganul albastru B15MFD (sper sa nu dau de el pe-aici ca-i fac o vizita si-acasa dupa aia) care a tinut astazi in curul lui o coloana de 2-3 kilometri intre Predeal si Sinaia, pentru simplul motiv ca avea chef sa mearga cu 40-50k/h intre localitati si cu 30km/h in localitati. Desi avea soseaua LIBERA in fata sa.

Nimeni nu putea depasi din cauza liniilor continue (plus ca zona e atent monitorizata si iti salta carnetul oricand) si a traficului de pe contrasens; eu eram al cincilea dar aveam trei camioane in fata, iar cand ma uitam in retrovizoare puteam vedea sirul interminabil de masini cum serpuia in spate.

Am pierdut 20 de minute din cauza acestui moron, si singurul regret pe care il am e ca nu am putut decat sa-l claxonez si sa-i arat degetul atunci cand am reusit in sfarsit sa trec de camioane si de el, pe una dintre putinele zone cu depasirea permisa. I-as fi zburat creierii cu mare placere.

Din punctul meu de vedere, un astfel de specimen e cel putin la fel de periculos pentru trafic ca unul care goneste cu 200km/h pe DN. Pana si camioanele se straduiau sa-l depaseasca atunci cand s-a facut loc pentru asa ceva...

--------------------
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 11:38
Forum Renault