Am lovit o teava infipta in pamant aflata pe strada, Masina are asigurare casco la Omniasig
![]() ![]() ![]() |
Am lovit o teava infipta in pamant aflata pe strada, Masina are asigurare casco la Omniasig
florentin_n |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dupa cum ai descris tu situatia Omniasig trebuie sa iti plateasca suma pentru reparatie (- franciza eventual).
De ce sa primesti amenda, ai facut vreo ilegalitate? Intai trebuie sa mergi la politie si sa dai o declaratie, ei iti vor da autorizatia de reparatie. Dupa asta mergi la Omniasig si deschizi dosar de dauna, dupa care mergi cu masina in service. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Contractul casco a fost incheiat anul trecut, in iulie pe o perioada de 5 ani. Cred ca nu mai e cazul sa platesc franciza.
Daca imi repara partea mecanica a masinii e perfect. Mii de multumiri |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Asigura-te ca drumul pietruit este considerat DRUM PUBLIC si apare ca atare la primarie. Eu imi aduc aminte de o clauza la CASCO care spunea ca nu acopera pagubele produse pe drumurile asa zise 'de tara'. Formularea nu are chiar asa (daca mai gasesc contractul cu OMNIASIG o sa postez formularea exacta) dar asa imi aduc aminte ca mi-a spus agentul de asigurari.
|
-------------------- |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista, fata de casco de baza, niste optiuni care adaugate cresc valoarea primei de asigurare...din cate imi amintesc, printre optiuni era si dauna produsa pe un drum forestier...sau ceva de genul asta. Oricum stiu sigur ca am dat cativa euro in plus si pentru asta...cel mai bine in cazul tau e sa iei contractul si sa-l citesti integral...pana la urma conteaza ce este specificat acolo.
Bafta! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si eu am lovit o teava infipta in pamant si m-am dus sa declar accidentul la politie (vina mea, am parcat pe zona verde si teava era ascunsa intr-o tufa de buruieni peste care am crezut ca pot trece).
Am luat amenda pentru ca nu m-am asigurat, am primit dovada si am reparat masina pe CASCO. Faza aia cu "nu se despagubeste decat daca ai comis-o pe drumurile publice" mi se pare folclor. Ce, la tine in curte daca dai de gard cu masina iti refuza CASCO despagubirea pe motiv ca n-ai fost pe drum public? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca asa scrie in contract, nu ti se despagubeste.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
amenda nu se da .stiu sigur
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Va rog sa incetati cu speculatiile si indemnurile la declaratii mincinoase!
Am sters tote postarile de acest gen iar continuarea se lasa cu sanctiuni. Societatea de asigurari este obligata sa despagubeasca toate evenimentele pentru care este asigurat bunul respectiv, conform contractului, adica inclusiv accidente produse din vina asiguratului. Exceptiile sunt clar stipulate in contracte si se refera la drumuri neamenajate, patrunderea voluntara in albiile de apa etc., in nici un caz nu se refera la evenimente petrecute in curte si nu in strada ! Atata vreme cat evenimentul se petrece "pe un drum pietruit", seara etc. este vorba, inteleg eu, de un drum public, unde cineva a infipt o teava in mod abuziv sau nu, in orice caz nesemnalizat. Pentru a fi amendat trebuia sa incalce prevederile OUG195/2002. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:29 |