[VAND] Piese Renault 16, dezmembrare
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese Renault 16, dezmembrare
sechi |
![]()
|
||
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Ma Sechi,vezi ca e un baiat pe forumul Renault care si-a luat un R16 din 1968 si ii trebuie piese pt a-l restaura.I-am lasat numarul tau.Ia legatura cu el.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
motolau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 December 08 ![]() |
bara fata,farurile daca sunt frantuzesti,aripile,lampa de interior de pe plafon,bordul pt mine va rog multumesc mult
![]() |
--------------------
renault
16,twingo,clio
16(1968)
- sb 04 yzk
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
@deceneu32: Multumesc pentru ajutor. Esti dragutz, ca intotdeauna. Poate reusim sa bem si ceva impreuna, pana la urma!
![]() @motolau: Cred ca am vb. deja la tel. Am retinut ceea ce iti trebuie. Trebuie numai sa stabilim detaliile pentru a ajunge piesele in posesia ta. Am, din cele cerute, asa: bara fata, lampa de interior, bordul, aripile. Farurile au ceva urme de rugina, dar nu asa rau. Nu stiu daca iti convin. Despre consola centrala nu stiu ce sa zic, deoarece nu stiu la ce anume te referi. Aici fii mai explicit! Numai bine si tie! |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
motolau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 December 08 ![]() |
ma refeream cutia care tine casetofonul sau dk are asa ceva
![]() |
--------------------
renault
16,twingo,clio
16(1968)
- sb 04 yzk
|
|
sechi |
![]()
|
Nu are nici un suport de casetofon, din simplul motiv ca , la data fabricatiei lor, nu existau casetofoane.
Usa stanga se prezinta foarte bine. Oki, astept telefonul tau. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Sechi,multumesc pentru aprecieri! Pt. Motolau:o masina din 1968 nu avea consola pentru aparat.Tocamai ce aparusera radiourile auto!Poti adapta un suport de masina moderna sau poti achizitiona o consola confectionata manual pt Dacia 1300 de pe forumul respectiv,care se potriveste de minune si pe Renault 16.Nu-mi amintesc cine le realiza.In legatura cu farurile:cumperi doua faruri romanesti ELBA de 1300 noi,le dezlipesti sticla si aplici sticla frantuzeasca de pe farurile frantuzesti CIBIE,etansandu-le cu silicon de geamuri acrilic.Efectul va fi super:nici nu zici ca farurile nu sunt originale!
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:36 |