Masini vandalizate
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masini vandalizate
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ai sa ma ierti daca nu reusesc sa fiu amuzat de postul tau...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
daca patea si el la fel nu mai gandea asa.
la toti astia care fac asa ceva masini ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa am gasit eu un picior de "adult" in aripa spate....
O am cam de juma de an, am impins tabla cu mana inapoi abia se vede, la tine e naspa pt ca e fix pe indoitura aia, la mine era in mijloc unde e tabla dreapta si se indreapta usor |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am incercat s-o-ndrept da' mare lucru n-am reusit. Sunt foarte suparat...
Daca era din vina mea, ok. Daca era din vina altuia care a lovit-o cu masina lui in parcare in mod accidental... treaca. Dar in mod deliberat a dat in ea cu piciorul un delincvent... This post has been edited by Muttley: 24 Aug 2009, 19:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Urat ce ti s-a intamplat Muttley, dar ai "resuscitat" un topic vechi de un an, la Clipuri Video, pentru a pune o poza? Se inchide.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:33 |