Ventilator aeroterma, Grilajulala de plastic
![]() ![]() ![]() |
Ventilator aeroterma, Grilajulala de plastic
Candyman |
![]() ![]()
|
||
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la un magazin de piese de Origine , Dacia si acolo explici mai bine decat "roata de hamsteri" si ar trebui sa aiba orice reper sau cel putin sa-l poata aduce la comanda .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Candyman |
![]()
|
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu am incercat merci mult
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Candyman dak zici ca ai drum in Pitesti mergi pe Dumbravei acolo e un lant de magazine piese auto si gasesti de toate pentru solenza ai de unde alege si... sunt piese de origine.preturile sunt ok eu de acolo cumpar la masina ce e necesar si merg si montez in service. Bafta!!
This post has been edited by Mihai San: 8 Oct 2008, 22:34 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
Candyman |
![]() ![]()
|
Multumesc am fost la Mioveni si am gasit la un magazin mai mare la jumatate de pret ceea ce cautam dar si alte piese am observat ca sunt la jumata de pret fata de bucuresti ma refer la adaosul comercial practicat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 00:33 |