experimentul 11 09, o minciuna
![]() ![]() ![]() |
experimentul 11 09, o minciuna
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Mai bine cheltuiau banii pe ceva mai folositor...cum ar fi un combustibil sau o energie neconventionala, gratuita si nepoluanta.
"Vise, tata, vise...!" |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 9 Sep 2008, 15:03) dar sunt sigur ca fiecare s-a gandit macar pt 1 sec... "daca de maine ..kaput ! ? " gandul ma infioara ![]() Ete ca eu nu m-am gandit nici o milisecunda la asta. Abia acum e amuzant. Si explicatia... E prea mediatizata treaba asta. In mod implicit, cand se face tam-tam p-o chestie nu moare nimeni. In schiiiiiiimb... Am vazut eu intr-un serial celebru, pe numele lui "The Powerpuff Girls" ca au existat cazuri in care un singur individ suficient de malefic, cu resurse financiare nelimitate, cu un intelect peste medie, dar MAI ALES care merge inchis, poate dezvolta un plan diabolic ca sa distruga lumea. Da' ma repet, tre' sa fie secret. Cel mult sa stie de asta asistentul lui credincios (care de cele mai multe ori e un fazan impaiat sau ceva de genu' asta). Doar in atare cazuri vine sf lumii. Deci nu maine ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Modjo Jojo undercover?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 9 Sep 2008, 15:22) Vezi ca stii ![]() QUOTE(ady77 @ 9 Sep 2008, 15:23) Neah... Bubbles!!! ![]() Powerpuff-Girls-cn08.jpg This post has been edited by Muttley: 9 Sep 2008, 14:29 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Fetitele ajunse la maturitate :>
![]() ![]() Attached thumbnail(s) 22786_w.jpg ( Size: 44.32k ) Number of downloads: 72 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Muttley |
![]()
|
Cred ca-s excitat
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Iti dai seama ca daca faceau astia experimentul in Romania, in ziua urmatore disparea gaura negra, bine pana atunci disparea si cupru de pe tunelul de particule
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
tine-ma maica, ce le bubuie unora mintea
![]() PC crede ca acceleratorul LHC ar putea crea gauri negre marunte si cere sistarea experimentului de R.M. HotNews.ro Marți, 9 septembrie 2008, 12:31 Actualitate | Politic Marius Marinescu, senator in Romania Foto: AGERPRES Partidul Conservator se declara ingrijorat de posibilitatea aparitiei unor gauri negre marunte pe Pamant, in urma punerii in functiune a acceleratorului de particule LHC, si picheteaza marti sediul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, incepand cu orele 13:30, solicitand sistarea experimentului. "Ne ingrijoreaza faptul ca rapoartele Centrului European pentru Cercetare Nucleara (CERN) spun ca exista o posibilitate infima ca LHC sa creeze gauri negre marunte cu durata de viata redusa sau 'monopoluri magnetice' care distrug protonii din atomi", se arata intr-o scrisoare deschisa trimisa de senatorul PC Marius Marinescu catre ambasadele statelor membre CERN, statelor si institutiilor cu statut de observator si reprezentantei CE in Romania. "Consideram acest experiment unul extrem de riscant pentru siguranta planetei noastre si solicitam Comisiei Europene sa faca demersurile necesare pentru stoparea acestui experiment. Atata timp cat reprezentantii Centrului European pentru Cercetare Nucleara au admis ca acest proiect ar putea duce la aparitia unor gauri negre, suntem de parere ca experimentul in sine trebuie oprit imediat", afirma Marius Marinescu. LHC a fost imaginat in anii ’80 (la aceea vreme, in Romania exista doar Partidul Comunist Roman) iar lucrarile pentru constructia sa au inceput in 1994 (cand PC se numea Partidul Umanist Roman). Solicitarea PC vine doar cu o zi inainte de inceperea experimentului. This post has been edited by Diac: 9 Sep 2008, 14:58 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 9 Sep 2008, 15:26) Eu o astept pe asta sa ma salveze ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) wonderwoman.jpg ( Size: 20.06k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
PC e un partid de distrusi, la fel cu antena3 (-enele), cu doua exceptii: retransmisia top-gear si radio romantic.
OffT: Linda Carter era chiar simpatica in rolul ala, a facut (printre altele) deliciul copilariei mele. This post has been edited by hash: 9 Sep 2008, 15:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 9 Sep 2008, 15:54) ... oricene-o mai fi si ala, bravo lui pentru prezenta de spirit si inspiratia geniala. Nu m-am mai uitat la teveu demult, da' pot sa jur ca apocalipsa adusa de gaurici e subiect de senzatie pe OTV. In consecinta 97,3% din babele din Romania sunt cu tensiunea-n gat ca vine sfarsitul lumii. Un asemenea cavaler in armura stralucitoare inarmat cu un sac menajer in care sa adune gaurile alea devine garantat idolu' femeilor trecute de varsta a 4-a. Numai de-ar mai fi experimente d-astea, sa poata aduna si Mariusica niscaiva voturi... This post has been edited by Muttley: 9 Sep 2008, 15:11 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci.. murim sau nu.. sa nu fac sex ca nesatulul in noaptea asta degeaba...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Vrei sa te plateasca cineva?
![]() |
--------------------
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Si revenind la subiect... chiar daca nu e pericol, de ce sa ne amestecam in treburile naturii?? Numai ca sa stim, vezi Doamne, cum s-a creat Pamantul. Mare branza! Ce obtii?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 9 Sep 2008, 12:36) oricum daca scapam de asta, ne asteapta alta, cica pe jupiter (sau saturn, nu mai tin minte) au inceput niste reactii termonucleare ciudate si e posibil sa bubuie de tot caz in care ne rad si pe noi de pe fata pa..... universului. Ma documentez si revin ![]() L.E. am revenit: http://www.cotidianul.ro/sfarsitul_terrei_...iter-54624.html Booon... Este clar ca planeta e prea mica (desi nu cu mult) sa atinga pragul de reactii termonucleare si sa devina o stea altfel cred ca ar fi avut timp 4 MILIARDE DE ANI, nu acuma cu "2 noi pete rosii" care probabil sunt furtuni asemeni "marii pete rosii" care nici ea nu este pe deplin inteleasa. http://www.space.com/scienceastronomy/jupi...pot_031023.html This post has been edited by Executron: 9 Sep 2008, 15:24 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu va ma impacientati, ca asta e doar o etapa. S-a mai facut asa ceva, tot acolo, la o scara mai mica, si o sa se faca in timp un "tunel" si mai mare.
Si in afara de o curiozitate stiintifica, din treaba asta poate iesi pe viitor o sursa practic inepuizabila de energie. Fara de care n-o sa putem vreodata sa parasim sistemu' asta solar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
asta e cel mai important.. cred ca asta e scopul.. descoperirea unei surse inepuizabile de energie... un fel de Absinth cu red bull... da inepuizabil... meee cum ar fi?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai tinand cont ca se cam termina resursele naturale, si alte alternative n-ar face oricum fata numarului mare de persoane de pe planeta asta, nu mi se pare deloc un lucru rau. Si nu mi s-ar parea rau daca in cateva sute de ani am coloniza si noi o planeta doua "prin zona". N-o sa traiesc din nefericire sa prind asta, dar as vrea macar ca atunci cand mor sa stiu ca se poate.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oricum nu te-ar tine lonjeroanele rablei pana atunci sa ai cu ce explora noile teritorii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 9 Sep 2008, 12:10) Aici subscriu si io! Noi muritorii nu intelegem nimic. D-aia cand ti-am cerut o spovedanie pe mess mi-ai dat ignore! Dpdv al muritorului de rand pare sa fie din cauza ca nu te-am platit. Dar dpdv preotesc a fost din cauza ca era sarma prea subtire pentru atatea pacate. ![]() Apropos intreaba-l pe sefu' tau daca poti sa ne dai iertarea pacatelor tuturor membrilor forumului inainte de experimentu' asta. Noi ne obligam sa ne donam carutele catre BOR daca apare gaura neagra. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Bă, ceva trebuie să fie cu chestia asta, soacră-mea a amânat pentru joi punerea castravetilor la oțet!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Șoni, cu Opel Vectra tre sa stai ceva la rand... au prioritate Q7, X5, S-Klasse etc
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:37 |