DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Taxa auto

Altis
post 16 Sep 2008, 09:12
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(hornedfiend @ 15 Sep 2008, 14:13)
din cauza ca multi isi iau cilindree mare "sa aibe cai frate"
*

Aia o sa renunte repede, si masinile vor putrezi prin parcari, devenind daunatoare doar ochiului.
Cunosc la randul meu o gramada de oameni care au trecut de la dacii din 198X la masini euro 2-3. Si cred ca au tot dreptul sa prefere asta decat sa ia logan, e problema lor daca aleg riscul problemelor tehnice, care nu fac obiectul acestui topic.
Eu de exemplu, vreau sa imi fac casa la tara. As vrea masina de teren sau un suv.
Nu am bani de Q7. Ce sa fac, sa imi iau aro? Prefer un frontera...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
brunner
post 16 Sep 2008, 09:52
Post #92

Membru autentic

From: ...

Ce-mi plac elitistii romani cu texte gen 'daca n-ai 20.000 de euro pt masina ia autobuzul'. Ma lasati? In orice tara din UE iti iei masini ok la 2-3000 de euro si nimeni nu stramba superior din nas.
Daca masina e in stare tehnica buna (si in ultima vreme ITP-ul nu prea se mai ia pe spaga), cine esti tu sa-i iei dreptul omului sa se bucure de ea?

De-abia se mai regleaza piata si dispar rablele cu preturi aberante de pe la noi. De fapt probabil aici ii roade pe multi, ca nu mai pot tine cu dintii de rable passaturi din '90 'ca noi, frate' la 4k euro.

Luati exemplu de la englezi, pt care o diferenta de 1000 de lire intre masini e MARE, iar MOT-ul se face la sange (si anual).
Spuneti-le lor sau nemtilor ca daca n-au 20k euro pt o masina sa stea acasa, sa vedeti ce va rad in nas... dar na, noi suntem mai cu mot.

--------------------
M M 1
+
ssilviu
post 16 Sep 2008, 10:01
Post #93

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(KTC @ 16 Sep 2008, 09:47)
Si toate aste pt ca unii dintre voi au o gandire comunista.
*

Nu stii sa raspunzi la intrebare?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
sqryn
post 16 Sep 2008, 10:10
Post #94

Clio rulezzz

From: München

caz concret, parintii au o dacie din 1984 si inca o nova de prin 98.
ambele sunt vai de ele. sa cumpere 2 masini noi nu prea se renteaza, nu mai bine isi cumpara 2 masini sh asa pe la 5-6k euro si scapa si de harburile alea? poluare? dacia 1310 are euro ciuciu si nova la fel. de unde rezulta ca vor polua mai putin. ideea e ca ITP ala sa se faca pe bune, atunci ar fi mult mai ok si nu ar mai merge toate junghiurile pe strada

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
ionutctn
post 16 Sep 2008, 10:12
Post #95

Membru cu TDI

QUOTE(KTC @ 16 Sep 2008, 09:47)
Apropo locuitori ai Europei ... pe cati dintre cei care si-au luat "harburi"  din Germania i-ati vazut sa impinga la ele?

Voi si tata "I-ati mah dacie din 99 ca e 'eftina, sau lasa ca-ti platesc eu ratele (6000-700E) la un logan chel" ca deh, la masinile din UE cu aer conditionat, servo si alte dotari superioare la bani putini doar ajungi sa visezi ca taxa e 3.000E si te rupe`n doua. Unii trebuie sa munceasca un an de zile ca sa plateasca 3.000 de euro taxa. Si pt ce ... ?

Si-a facut treaba dacia 2 ani de zile, dar sa mergi pe strada si sa-ti cada etrierul din mers, indicatoare care niciodata nu sunt in stare sa indice ceva si doamne fereste un accident la 80Km/h nu scapi cu viata.
Si toate aste pt ca unii dintre voi au o gandire comunista.
*

N-ai inteles nimic. Tatal tau este mai intelept ca tine. Ala care isi cumpara masina de 2-3.000 de euro nu are bani sa repare ceva la ea. Si in caz de nu stiai la masinile straine vechi costa piesele de te indoaie. Si la anii si km pe care ii au trebuie multe lucruri schimbate la ele. O dacie o poate intretine si cineva cu venituri mici.
Nu incurcati borcanele. Taxa nu trebuie eliminata pentru a permite tuturor sa isi ia niste cazane de afara si pe urma sa isi planga de mila ca e 21.000.000 ROL o planetara de Renault 21. Ala care isi ia Renault 21 de afara nu are bani de planetara aia. Nu in acest sens trebuie incurajat comportamentul cumparatorului auto. Trebuie gasita o solutie pentru ca cei cu venituri mici sa inteleaga ca nu isi vor permite sa intretina o asemenea masina. Trebuie create facilitati pentru patura de mijloc a societatii.

This post has been edited by ionutctn: 16 Sep 2008, 10:14

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
brunner
post 16 Sep 2008, 10:35
Post #96

Membru autentic

From: ...

Da, hai sa punem o limita de 50.000 de euro.
Cine n-are atatia bani, sa ia autobuzul.
Stiu ca-i enervant sa-ti stea in drum plebea cu masini de 3000 de euro cand mergi cu tedeiu full extra, da na, life sucks.

Dupa ce statistica a lu' peste scoateti ideile astea? O prietena, STUDENTA, are un renault 21 si guess what, a luat ITP-ul pe bune si il poate intretine sa fie intr-o stare ok. ARE NEVOIE de masina aia, cine esti tu sa-i spui ca daca n-are 20.000 de euro sa faca bine sa nu-ti aglomereze tie soseaua?

Da, o masina noua are mai putine riscuri financiare. DACA POTI sa ti-o iei. Si in toata uniunea asta europeana majoritarea tinerilor (de exemplu) nu-si permit la inceput o masina noua (sau de 20k euro). Noroc ca nu le-a spus nimeni sa-si vada de treaba si sa nu indrazneasca sa scoata rabla pe sosea cand trece tedeiu.

This post has been edited by brunner: 16 Sep 2008, 10:37

--------------------
M M 1
+
KTC
post 16 Sep 2008, 10:51
Post #97

Membru autentic

From: BUC -IF

QUOTE(ionutctn @ 16 Sep 2008, 11:12)
N-ai inteles nimic. Tatal tau este mai intelept ca tine. Ala care isi cumpara masina de 2-3.000 de euro nu are bani sa repare ceva la ea. Si in caz de nu stiai la masinile straine vechi costa piesele de te indoaie. Si la anii si km pe care ii au trebuie multe lucruri schimbate la ele. O dacie o poate intretine si cineva cu venituri mici.
Nu incurcati borcanele. Taxa nu trebuie eliminata pentru a permite tuturor sa isi ia niste cazane de afara si pe urma sa isi planga de mila ca e 21.000.000 ROL o planetara de Renault 21. Ala care isi ia Renault 21 de afara nu are bani de planetara aia. Nu in acest sens trebuie incurajat comportamentul cumparatorului auto. Trebuie gasita o solutie pentru ca cei cu venituri mici sa inteleaga ca nu isi vor permite sa intretina o asemenea masina. Trebuie create facilitati pentru patura de mijloc a societatii.
*

Te inseli prietene. Am bagat bani in ea si am bagat de placere si am cu ce s-o intretin. Am schimbat suspensia sport pe ea si daca cutia am da-o jos am schimbat si ambreiajul desi se vede clar ca cel vechi era Ok. Si un kit ambreiaj costa 4-500 ron la bmw fata de 800-1.000 sau 1.200 cu tot cu mana de lucru cat costa la un Renault. N-am 7000 de euro si chiar daca ii aveam stateam cu ei in mana degeaba ca in afara de loganuri goale si masini de femei n-ai ce sa cumperi la banii aia din Ro. In schimb am avut 2.000 de euro si mi-am cumparat ceva cu tot ce mi-am dorit de afara.

This post has been edited by KTC: 16 Sep 2008, 11:04

Attached thumbnail(s)
2mkqxV777194_02.jpg ( Size: 77.53k ) Number of downloads: 293
DSC01206.JPG ( Size: 572.85k ) Number of downloads: 250
v9iRR2726134_02.jpg ( Size: 40.34k ) Number of downloads: 318

--------------------
Dacia 1310 `85 (54cp) - IF 75 KTC
BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
+
Altis
post 16 Sep 2008, 11:17
Post #98

Membru autentic

Stai o secunda.
Chestia aia gri, a costat 2000 euro?

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
cbr-ica
post 16 Sep 2008, 11:23
Post #99

"Aut vincere aut mori"

QUOTE(EdyB @ 15 Sep 2008, 14:46)
Mda...ti-ai luat jaguar x-type si vrei banii de taxa inapoi ?!
*

si care e problema. mi se pare normal sa platesc o taxa de poluare pentur o masina veche dar pentru una noua nu e normal. oricum, din cauza taxei unii cu dacii vechi nu le schimba cu un reno mai nou (de exemplu) pentru ca trebuie sa mai dea din buzunar bani. adica in EU oamenii pot cumpara masini mai vechi dar daca le cumparam in Romania tre' sa platim in plus. taxa asta nu protejeaza nici productia interna (desi asta ar fi concurenta neloiala) nici mediul. este o taxa prin care hotii care ne conduc mai strang bani sa plateasca pensii si salariile bugetarilor ineficienti, pentru ca oricat ar creste PIB-ul, banii se scurg pe canale bine conturate in buzunarele conducatorilor si ale prietenilor lor. si ne fura cu zambetul pe buze dupa care vin la scoala copiilor nostri si isi fac campanie si se asteapta sa ne bucuram ca am stat in preajma lor si am ascultat nemaipomenitele promisiuni si pilde ale prea-iubitilor conducatori.
JET hotilor!!!

--------------------
2008, Jaguar X-Type 2.2d, 155CP, 400NM
2005, Honda CBR600RR, 117CP
+
nr1_gogon_1979
post 16 Sep 2008, 11:30
Post #100

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

up.gif bravo @KTC,eu cred ca ai facut o treba excelenta!!!stai sa vezi ce or sa sara in sus cei care nu vad decat Renault... radmasa.gif vad ca au inceput:"Chestia aia gri, a costat 2000 euro?".Da,inainte de a face acea masina"chestie"vezi mai atent cati cai are...ce marca este...si crede-ma ca intretinerea lui o sa coste mai putin decat un renault,crede-ma.am avut laguna din 1994,am cumparat-o in 1997 cand mi-am luat carnet de sofer si am tinut-o pana a inceput sa pice pt ca am distrus-o pe drumurile astea de la noi si cand am vazut ca o pereche de senzori abs fata costa 20.000.000 lei am innebunit.sti ce am facut?am demontat bordul si am scos becul de service...si multe alte piese care daca le luam mai bine mai luam o masina de afara de banii aia,dar atunci exista"vama"care te rupea si am preferat sa o dau decat sa bag atatia bani in ea.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
ga!nusha
post 16 Sep 2008, 11:53
Post #101

Still here

From: Paris

eu sincer nu cred ca o masina de 14 ani este o treaba excelenta... (mai mult ca sigur ca are peste 150.ooo km... ca sa nu mai zicem ca daca masina mai are acum 192 CP la roata......
iar legat de intretinere...da...costa mai putin...daca e noua... dar deja dupa 14 ani incep sa pice piesele chiar daca e BMW.......(cunosc, nu vorbesc prostii)

si nu, nu am nici dacia si nici renault....

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
ionutctn
post 16 Sep 2008, 12:46
Post #102

Membru cu TDI

QUOTE(ga!nusha @ 16 Sep 2008, 12:53)
eu sincer nu cred ca o masina de 14 ani este o treaba excelenta... (mai mult ca sigur ca are peste 150.ooo km... ca sa nu mai zicem ca daca masina mai are acum 192 CP la roata......
iar legat de intretinere...da...costa mai putin...daca e noua... dar deja dupa 14 ani incep sa pice piesele chiar daca e BMW.......(cunosc, nu vorbesc prostii)

si nu, nu am nici dacia si nici renault....
*

Dupa unii se pare ca e o treaba. Daca o masina de 3-4 ani in Germania are 150.000 km atunci ce sa mai spunem de una de 15 ani. Aia are 150.000 km cum sunt eu popa. Si de cand se schimba la BMW ambreiajul la 150.000 km? E cumva dacie si nu stim noi? La cati km se schimba ambreiajul la BMW? Si faceti o socoteala cate trebuie sa mai cada la km aia la care se schimba ambreiajul.

This post has been edited by ionutctn: 16 Sep 2008, 12:47

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
KTC
post 16 Sep 2008, 13:16
Post #103

Membru autentic

1. In primul rand masina am luat-o din placere si pasiune in principal pentru super motorul 2500cmc care e cel mai reusit motor de la bmw. Mi-a placut aerul conditionar geamurile electrice si de fapt totul e super gandit la masina asta.
Masina 221.000 Km si nu da nici macar un gram de fum. Pentru cine nu stie un motor de bmw tine in medie 400.000km fara cine stie ce interventii.

Deocamdata astept sa inscriu masina si taxa asta ma omoara.

Din pacate traim in tara lu` papura voda, politia face ce vrea si cum vrea, ii vad mereu abuzand de functia lor, mirosind a alcool in timpul serviciului, politicienii la randul lor te fura isi bat joc de omul de rand, iti rad in fata iar pe urma asteapta sa fie alesi. Si nu mai zic de institutiile statului pe unde ajungi sa te milogesti pentru o hartie si birocratie multa si degeaba peste tot. Si cel mai urat fapt si ce ma doare pe mine e ca nimeni nu spune nimic ... toata lumea prefera sa taca.

--------------------
+
vv
post 16 Sep 2008, 13:50
Post #104

dilbert.com

Io sper ca o sa introduca astia taxa de poluare, platibila anual, in functie de emisiile masinii... sa coste 1000E/an sa ai o "fumigena". :gene:
Aia ar fi si conforma cu toate normele europene

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ionutctn
post 16 Sep 2008, 14:03
Post #105

Membru cu TDI

QUOTE(vv @ 16 Sep 2008, 14:50)
Io sper ca o sa introduca astia taxa de poluare, platibila anual, in functie de emisiile masinii... sa coste 1000E/an sa ai o "fumigena". :gene:
*

Asta nu o sa se intample pentru ca ar atrage antipatia electoratului. Gandeste-te ca parcul auto de la noi e invechit si o asemenea masura ar obliga majoritatea detinatorilor de masini la niste taxe imense.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
M i h a i
post 16 Sep 2008, 14:06
Post #106

KTC>ce norma E este bemveul ala? Si cat este taxa? Vad ca te mai intreaba colegii cate ceva dar nu vrei sa raspunzi...

This post has been edited by MHY: 16 Sep 2008, 14:06

--------------------
------ ------ ------
+
nr1_gogon_1979
post 16 Sep 2008, 14:12
Post #107

MEMBRUL

masina este euro2,taxa habar nu am cat este,asta trebuie sa stie el

--------------------
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
+
ga!nusha
post 16 Sep 2008, 14:15
Post #108

Still here

From: Paris

QUOTE(KTC @ 16 Sep 2008, 14:16)
1. In primul rand masina am luat-o din placere si pasiune in principal pentru super motorul 2500cmc care e cel mai reusit motor de la bmw.
Masina 221.000 Km si nu da nici macar un gram de fum. Pentru cine nu stie un motor de bmw tine in medie 400.000km fara cine stie ce interventii.

*

dar oare super motorul de bmw de 221.ooo km mai este super motor? sau e mai varza decat unu de logan??
prin motor uzat eu nu inteleg doar ca scoate fum...

LE: taxa, din cate stiu eu e in jur de 3000 lei...

This post has been edited by ga!nusha: 16 Sep 2008, 14:17

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
nr1_gogon_1979
post 16 Sep 2008, 14:33
Post #109

MEMBRUL

cred ca am cam deviat de la subiectul topic-ului,sa nu devina BMW versus LOGAN sau RENAULT,n-are rost,sincer.hai mai bine sa discutam de argumente pro si contra desfiintarii taxei,ca asa o tinem pana maine cu aceasta competitie intre doua marci auto TOTAL diferite,nu comparati bmw-ul cu renault-ul ca nu-si are rostul in acest topic.

--------------------
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
+
KTC
post 16 Sep 2008, 15:08
Post #110

Membru autentic

La rar masina este recunoscuta ca non-euro ... desi toate E36 au catalizatoare montate din fabrica (e36 fiind fabricat din 91-99)
Am intrebat de ce nu este recunoscuta ca euro2 si mi-au spus ca neamtul le-a omologat la euro2 doar din 93-94 in sus.

Taxa pt non-euro este - 12,586.88 ron
si pt euro2 este - 2,097.81

Ca sa o omologhez ca euro2 trebuie sa fac un test dinamic care costa si ala in jur de 600 de euro si se face doar la RAR. Am fost la service autorizat pt itp si mi-am masurat noxele, erau de euro2-euro3.
Momentan sunt intre doua nunti care m-au lasat pe minus si ma dau in continuare cu numere rosii. So ... we wait.

<span class='edit'>16 Sep 2008, 17:29:</span>
Vad ca doar cativa au inteles idea.

De ce sa platesc eu taxe usturatoare?
Avem cumva autoban dintr-un capat la celalalt al tarii sin u stiam? Merg pe autoban pana la munca in fiecare zi? … Avem doar cativa Km de autostrada si cred ca alea cateva sute le numeri la o mana.
De ce un student strain are atatea optiuni cu 2.000 de euro cand vine vorba de o masina SH. De ce eu cu 2.000 de euro sa am ca singura optiune dacia berlina sau nova, masina proiectata acum 30 de ani. Traiesc cumva la polul nord?
De ce in afara un student cu inclinatii si aptitudini sportive primeste o bursa care ii permite sa-si continue faculatea lejer? De la ce la noi sportivii de performanta au 5 ani de glorie dupa care ajung sa-si amaneteze medaliile de aur din cauza banilor putini?
De ce suntem nr 1 in europa la platitori de taxe … si totusi in jurul nostru nu se vede nimic? Cumva sa mai acoperim facturile de telefon ale unui parmantar, sa stea in hotelurile de 11 stele? sa-i mai ia lu fiesu` un Q7 din nujtu ce afaceri dubioase, sa-i acoperim sporurile alea de periculozitate de si le-au bagat in salarii?
De ce in afara se pot de toate si la noi nu? Sunt cumva in Buc peste 1 mil de masini si doar 300 de mii de locuri de parcare? De ce sa platesc taxa de 3.700 de euro pt o masina care valoraza 2.000? Sunt cumva mai cu ciunga in par decat ceilalti?
Si intrebarea mea acum este ... de ce as plati?
Neaah …let's get serios, traim in Romania!

This post has been edited by KTC: 16 Sep 2008, 16:40

--------------------
+
einstein1984
post 26 Sep 2008, 16:08
Post #111

fan Dacia

Sunt si eu curios: de ce cumpara romanii care nu au bani de masini scumpe/noi masini ieftine din germania?
Oare pentru ca in romania o Solenza veche de 6 ani e 4000 de euro, la acelasi nivel cu un golf mult mai dotat din germania? Cum se face ca la noi pana si un cazan de masina de 15 ani e scump si la ei e ieftin (sau mai precis corect evaluat). Eu nu mi-as lua masina din Germania daca la 2000 de euro as gasi ceva in romania in afara de o dacia 1310. Si cu aia 2000 de euro iau un Volvo 740 care ar fi si euro2.
Cred ca fara paradoxul asta nu mai aveam de ce sa ne temem de invazia de masini vechi. Cine avea bani de masina noua isi lua noua, cine nu cumpara o masina SH din romania dar la un pret cinstit. Si taxa auto existenta nu facea decat sa adanceasca acest paradox.
Si de ce ca sa ai masina, trebuie sa fie neaparat noua?

This post has been edited by einstein1984: 26 Sep 2008, 16:25

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
hornedfiend
post 26 Sep 2008, 21:42
Post #112

nimeni

Pana la urma ce se mai aude cu taxa? Se elimina sau nu ca indiferent de situatie eu sunt fericit : daca se elimina imi recuperez taxa pe 2 masini noi iar daca nu nu ma intereseaza. Mie mi se parea mult mai buna taxa veche si mai la subiect decat gunoiul asta care se numeste "taxa de poluare" si care nu are nici o legatura cu poluarea.
Pe mine ma doare capul cand vad toate gunoaiele de vechituri cu motoare diesel care scot atata fum de parca intri in zona crepusculara (alea mi-as dori sa nu existe nicaieri la noi, de-aia sunt pro taxa).

This post has been edited by hornedfiend: 26 Sep 2008, 21:43

--------------------
Renault Clio 3 1.6 16V 2007 Exception
+
adumitrachy
post 28 Sep 2008, 20:09
Post #113

Membru autohton

From: Iasi

Nimica nou?

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
dacialoganmcv
post 28 Sep 2008, 20:26
Post #114

Membru incepator

au dat asta-seara la stirile Europa FM de la ora 19; cica se voteaza peste o luna......

--------------------
Dacia / Logan MCV / 2006 / Preference / Gris platine
+
C@talin
post 29 Sep 2008, 03:00
Post #115

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(vv @ 16 Sep 2008, 14:50)
*

da dai tu frate bani de masina omului.tie daca nu aveai bani decat de un 1300 amarat si incepeau sa ti bage taxe etc nu cred ca mai ziceai asta wink.gif .Da uni sau ajuns si uita cum erau rolleyes.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
sorin1983
post 29 Sep 2008, 08:21
Post #116

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

am inteles ca e in discutie sa se bage totusi taxa aia anuala smile.gif la toti ! si ma bucur... pt ca am vazut si masini relativ noi care dau cu fum... si nu cred ca un motor de 3000 diesel din 2007 polueaza mai putin ca un 1.4 din 98.. cine stie sa zica

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
hornedfiend
post 29 Sep 2008, 16:05
Post #117

nimeni

Pai si atunci la ce mai exista Euro-urile alea daca polueaza la fel?

--------------------
+
daciafan
post 29 Sep 2008, 17:00
Post #118

/

QUOTE(Loganel_AG @ 28 Sep 2008, 20:26)
au dat asta-seara la stirile Europa FM de la ora 19; cica se voteaza peste o luna......
*

se va vota peste 1 luna si taxa va fi eliminata...pentru ca sa avem proaspat in memorie acest lucru in momentul in care aplicam stampila
desigur dupa alegeri va aparea taxa inlocuitoare
voi nu v-ati saturat de romania?

This post has been edited by daciafan: 29 Sep 2008, 17:01

--------------------
/ / /
+
ionutctn
post 29 Sep 2008, 17:27
Post #119

Membru cu TDI

QUOTE(daciafan @ 29 Sep 2008, 18:00)
se va vota peste 1 luna si taxa va fi eliminata...pentru ca sa avem proaspat in memorie acest lucru in momentul in care aplicam stampila
desigur dupa alegeri va aparea taxa inlocuitoare
voi nu v-ati saturat de romania?
*

Va fi eliminata bun dar banii inapoi? Despre asta nimic?

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
hornedfiend
post 29 Sep 2008, 22:12
Post #120

nimeni

Aia e mai important. Banii inapoi!

--------------------
+
39 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 20:14
Forum Renault