am jucarica noua, sfaturi de montaj
![]() ![]() ![]() |
am jucarica noua, sfaturi de montaj
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 31_05_08_0047.jpg ( Size: 37.28k ) Number of downloads: 321 31_05_08_0116.jpg ( Size: 14.78k ) Number of downloads: 210 |
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
plusu e ala cu dunga alba
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cu siguranta nu.
si in afara de ce se vede in poza, din dreapta spate a aparatului mai pleaca un manunchi de fibre, care nu apar in poza, si care reprezinta conectica pentru partea video....care fire mi se par mai greu de pus la mufele unei sanii! sunt binevenite raspunsurile pe puncte ca rog ![]() 31 May 2008, 18:25: help help! la centrele la care am intrebat pana acum mi-au zis ca nu recomanda de nici o culoare sania!ca nu duc contactele alea din spatele ei! adevarat?? deja e montat, firele sunt legate la fel ca la cel vechi, dar ca sa tragi mufa din spatele lui de fiecare data e groaznic de incomod!!! p.s. fara sfaturi gen "casco" va rog.am casco, da asta nu ma face sa vreau un geam spart la masina! 1 Jun 2008, 03:13: idee noua si intrebare: am gasit o mufa din asta! ma gandesc sa pun una la dvd si una la cassu original, sa le pot folosi alternativ. intrebarea este: merg ele cu mufa de asta de pe sanie?multumesc! This post has been edited by horsewhisperer27: 1 Jun 2008, 01:13 Attached thumbnail(s) 01_06_08_0133.jpg ( Size: 24.9k ) Number of downloads: 175 |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:48 |