Nevoie mare de sfaturi, 1310 .. merita resurscitata ???
![]() ![]() ![]() |
Nevoie mare de sfaturi, 1310 .. merita resurscitata ???
dabrain |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
dacia 1310
1.4;'90, servo franna, cutie 5 trepte.
- is 03 mvz DACIA : SENZATII TARI...LA VITEZE MICI !!!![COLOR=red]
|
|||
HIV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Dabrain , sincer , daca nu esti pasionat rau eu zic ca nu are rost sa o faci . A mea a fost vopsita acuma 2 ani si are cateva mici probleme la exterior (le-am spus mai inainte) si nu cred ca ma incumet sa o fac . Mai am una in curte , cam ca si a ta , imi e o mila de ea de si mor pentru ca pe ea am condus prima data , m-a purtat peste tot cand eram mic ...dar e o investitie proasta . Poate daca n-as mai avea loc in buzunare...
|
--------------------
Dacia
1310
1986 CJ 06 JBU
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
dabrain tu de fapt vrei sa-ti zicem sa te apuci de ea so faci?
Ok, apuca-te, noi suntem aici si te ajutam cu sfaturi. Partea financiara si eforul ai sa il depui tu. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
dabrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 September 08 ![]() |
m-as apuca .. ma gandesc ca alta sansa n-am .. dar .. n-as vrea sa bag 20 de mil in ea .. sa trec itp-ul si apoi sa o dau cu 10 mil pentru piese ..
ma gandesc sa imi cumpar alta la vreo 40 de mil .. care sa mearga fain .. de prin 97 ceva .. imi pare rau dupa asta pentru ca tin foarte mult la ea .. dar ma uit asa la cum arata .. si ma gandesc ca pot sa bag si 50 de mil in ea .. tot no sa mearga asa cum mergea cand era noua nu vreau sa-mi dati startul .. vreau sfaturi .. vreau preturi .. vreau numere... estimari .. |
--------------------
Dacia Berlina
dacia 1310
1.4;'90, servo franna, cutie 5 trepte.
- is 03 mvz DACIA : SENZATII TARI...LA VITEZE MICI !!!![COLOR=red]
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
da` de ce o mai treci prin itp daca zici ca o dai la piese ?
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu inteleg la ce te mai complici dupa cum ti-am zis si anterior..................ori o dai cu totul asa cum e acum si iei in jur de 500 ron ori la fier vechi ori la cineva .................ori o dezmembrezi tu si scoti aproximativ 1000 ron ..............pe motor iei in jur de 150-200 de lei .........pe cutie cam 150 de lei ..........ce mai dai anexele motorului si caroseria ori vinzi cate o usa ori o dai la fier vechi ........per total scoti aproximativ 1000 de ron...................daca o dezmembrezi poti sa pui chiar clientul sa-si ia piesa necesara dupa masina ,ca la autoservire
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
daca te hotarasti s-o faci bucati iti zic din start ca vreau oglinzile, scaunele+bancheta si luneta daca iti merge dezaburirea
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 17:51 |