La cumparare..., Ce trebuie avut in vedere?
![]() ![]() ![]() |
La cumparare..., Ce trebuie avut in vedere?
smoke4art |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Bora
2001
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nimic.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Înainte de livrare, mașina urmează o procedură de pregătire. Asta include spălarea dacă e cazul, aducerea presiunii din anvelope la valoarea din carte, montarea suporților pentru numere etc. Mulți dealeri nu mai fac aceste lucruri, iar clienții pleacă cu 3-4 bari presiune în anvelope de exemplu...
Când ți se înmânează cheile, completezi un proces verbal de predare-primire. ÎNAINTE de a îl semna, verifică cu atenție TOATĂ MAȘINA, interior-exterior. Poți avea surprize precum zgârieturi ale vopselei, sau ale elementelor de plastic din habitaclu. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Stiu ca emotiile sunt mari
![]() Exista posibile probleme din cauza la fabrica, si exista posibile probleme din cauza la dealer. In general, din fabrica masina pleaca ok. Daca totusi ar fi probleme ("lipsuri de prim montaj" se cheama), ca nah, si in fabrica tot oameni lucreaza, mai pot gresi si ei, se rezolva pe garantie. Dar de obicei nu lipseste nimic din masina, eventual gasesti cate ceva in plus (eu am gasit un autofiletant, il mai pastrez si azi, ca poate il cere cineva) La dealer e un pic altceva. In general nu prea fac tampenii, ca au un nume de aparat (teoretic), dar una e politica firmei si alta a lui Dorel. Sa te uiti cu atentie ca masina sa nu aiba lovituri si zgarieturi. Sa-i lasi sa-ti faca prezentarea masinii, ocazie cu care observi ca functioneaza totul. Apoi, cu timp, iei manualul la citit. Mai te uiti in carte, mai la masina. Si apoi directia benzinarie ![]() Oricum trebuie sa te gandesti ca intai faci actele, in care e scrisa deja masina. E destul de greu (dar nu imposibil) sa spui "Nu o mai vreau pe asta, o vreau pe aia de acolo". Asa ca verificarea masinii ar fi bine sa o faci inainte de acte. Daca procedura e mai lunga (implica banca, credit, etc) o mai studiezi si la ridicare. Va urez distractie placuta! ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
smoke4art |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 09 ![]() |
Salutare!
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile detaliate. Grija e mare, ca e prima data si e normal. Eh, de acum ramane de vazut ce imi rezerva dealer-ul... Dupa ce am citit despre atatea probleme cu Sandero, cred ca majoritatea s-au rezolvat din fabrica fara a mai fi nevoie de service-ul din garantie ulterior. Am sa incerc sa revin cu mai multe informatii despre viitoarea masina, referitor la comportament in timpul rodajului, si dupa. Tind sa cred ca este alegerea perfecta pentru o masina de oras, privind raportul calitate-pret. Am de gand sa iau varianta Laureate care pare sa fie destul de echipata. Inca odata, va multumesc foarte mult pentru promptitudine! |
--------------------
VolksWagen
Bora
2001
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Presiunea in roti!!!!
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Si cam despre care "atatea probleme cu Sandero" ai citit ?
![]() This post has been edited by vic24: 27 Dec 2009, 17:03 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:48 |