Situatia drumurilor nationale
![]() ![]() ![]() |
Situatia drumurilor nationale
Forestman |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, multumim, este un site foarte util. Este situl Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (www.andnet.ro), unde mai pot fi gasite si alte informatii la zi.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
ok mersi
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
yogi81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 April 09 ![]() |
Pentru cei interesati Bacau - Beius si retur la data de 20.04.2009:
Bacau - Comanesti - drum foarte bun Comanesti - Ghimes - drum prost cu gauri Ghimes - Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc - drum foarte bun Odorheiu Secuiesc - Praid - Sovata - Balauseri - drum foarte bun si destul de liber Balauseri - Suplac - Tarnaveni - Iernut - prost dar foarte liber; cred ca am intalnit maxim 15 masini Iernut - Ludus - Turda - foarte bun dar aglomerat rau Turda - Baia de Aries - Campeni - Albac - Arieseni - Lunca - cam prost dar foarte liber (se compenseaza) Lunca - Beius (E79) - prost, ingust si foarte aglomerat, in special din cauza tirurilor de la European Drinks Beius - Pestera ursilor (Chiscau) - la fel ca mai toate drumurile din zona aia - prost Pestera ursilor - Cetatile Ponorului cam 30 km de drum forestier; eu unul m-am intors dupa 1 km asa e de prost; la fel e si de la Garda la Ghetarul Scarisoara (10 km) Turda - Cluj Napoca - Gherla - Dej - Bistrita - Vatra Dornei - se mai lucreaza pe mici portiuni dar drumul e excelent cu 4 benzi, mai nasol cu radarele VATRA DORNEI - POIANA LARGULUI - dezastru Poiana Largului - Bicaz - Piatra Neamt - doar prost, putine gauri insa foarte denivelat Piatra Neamt - Bacau - foarte bun |
--------------------
Renault
Captur 2
Intense 2020, 1.0 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:28 |