Ce masina sa aleg?, O parere va rog
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa aleg?, O parere va rog
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Am avut supernova si am condus si cielo.
Da, cielo e mai confortabil si intradevar consuma ceva mai mult, in special cel dohc. Un consum de 11-12 in oras, iarna, nu e exagerat (pentru dohc, sohc-urile am inteles ca au consumul ceva mai mic). Eu ma legasem strict de vechimea masinii, pentru ca o masina de 12 ani nu mai e la fel de fiabila ca una de 6 ani. Intradevar poate fi mai confortabila, dar daca scopul este doar sa ajungi din punctul A in punctul B fara sa te lase masina in drum, e de preferat o masina cat mai noua. Din cate am vazut eu, la cielo piesele par a fi ceva mai ieftine si cu siguranta se gasesc si pe la dezmembrari pentru cei care au timp/rabdare sa caute. LE: Un aspect important e ca la o masina veche nu prea mai poti sa faci casco. This post has been edited by deconectat: 12 Sep 2008, 10:10 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 2000 de euro valoarea din targ oricum valoarea asugurata nu ar fi prea mare=> orice dauna=dauna totala
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:14 |