ce inseamna ceruire?
![]() ![]() ![]() |
ce inseamna ceruire?
soferitza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance
- secret :)
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
soferitza
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2008, 19:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
soferitza |
![]()
|
poate nu ai auzit nici tu. crede-ma ma pricep nu sunt genu blonda la volan, am avut acum ceva ani o dacie veche pe care am antifonat-o cot la cot cu cativa baieti, stiu despre o multime de chestii si nu stau in loc facand autostopul daca am o pana.
sunt draguta, insa tipul nu cred sa isi fi permis vreun misto, dar nu stiu exact despre ce e vorba. de asta am intrebat. am inteles ft bine. |
--------------------
logan
preferance
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() doar am zis ca mi sa parut ciudat ptr ca a mea are aproape 4 ani si nu am auzit sa-mi ceara asa ceva,oricum de cand a iesit din garantie eu nu am mai calcat pe la servisu lor . ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2008, 19:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Poate e vorba de tratamentul anticoroziv la lotul cu probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
C@talin |
![]()
|
abia dupa 3 ani ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
soferitza |
![]()
|
mersi pt flori. esti dragut. stiu ca astia de la service incearca sa te toace de bani. de asta intrebam. poate nu e neaparata nevoie. eu doream doar sa verifice directia, franele, placutele, ma rog chestii de-astea, sa schimbe uleiul, filtrele, dar daca e nevoie si de ceruire, acum ce sa fac?!
22 Jul 2008, 19:59: lulu dar ce e acest tratament anticoroziv, pt ca vad ca vorbesti ca cineva care stie. nu stiu daca e din lotul cu probleme. This post has been edited by soferitza: 22 Jul 2008, 19:59 |
--------------------
logan
preferance
|
|
C@talin |
![]()
|
ma bucur ca-ti plac
![]() uitete in carnetu de revizii ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2008, 20:00 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
soferitza |
![]()
|
lulu, despre ce tratament anticoroziv e vorba? vad ca stii mai multe. nu am habar de lotul cu probleme
|
--------------------
logan
preferance
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.584 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Este vorba de acel OTS pentru loganurile cu probleme la coroziune, si consta probabil la introducerea unei substante anticoroziune in lonjeroane, aripi, portiere, etc. Ma duc si eu vineri pentru operatiunea respectiva la Automoldova Piatra Neamt.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
soferitza
Partea interesanta e ca acum cca 2 saptamani, un coleg sunat de Glasul Clientilor sa il cheme pentru ... ceruire. Asa i s-a spus. Si intamplarea face ca si el are Preferans. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
dar totusi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
soferitza |
![]()
|
da bogdan, exact. cred ca ai dreptate pt ca mi-a zis ceva de acest test anticoroziune.
si ma gandesc ca e vorba de ceea ce spui tu. cred ca chiar e un lucru bun. oricum o sa ma lamuresc la fata locului dar trebuia sa stiu cate ceva. mersi la toti baietii 22 Jul 2008, 20:15: garantie? glumesti? a iesit demult. This post has been edited by soferitza: 22 Jul 2008, 20:15 |
--------------------
logan
preferance
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
soferitza |
![]()
|
si tipul a mai specificat ca ar dura ceva mai mult de o ora.
|
--------------------
logan
preferance
|
|
C@talin |
![]()
|
vrei sa vin sa-i batem
![]() glumesc ![]() ![]() bine ca sa lamurit cat decat problema ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2008, 20:19 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
soferitza |
![]()
|
anul trecut am schimbat ulei filtre placute de frana si m-a costat cam 7mil. asta e. sper sa nu falimentez.
22 Jul 2008, 20:21: catalin, daca scap mai ieftin sunt de acord si cu o mama de bataie. din pacate ne cam jupoaie astia. mare grija la casco, daca o lovesti fara casco esti terminat. This post has been edited by soferitza: 22 Jul 2008, 20:21 |
--------------------
logan
preferance
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Despre garantia la coroziune ati auzit?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
moama :| ,vezi de ce nu ma duc eu la service lor ,eu acum 1 sapt am schimbat distributia(bosh) cu 3 mil cu tot cu manopera
![]() da vijelie parca era 6 ani ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Jul 2008, 20:22 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@soferitza
Stiu de la un amic care are un Laureate. La sfarsitul perioadei de garantie (el a a avut 1,5 ani) se face o verificare a caroseriei (impotriva coroziunii) si se constata daca necesita operatiuni de intretinere. La el nu a fost nevoie de nimic dar verificarea i-au facut-o. Cei care au Logan si au terminat garantia ar trebuie sa stie mai bine. Il pot intreba pe amicul acela mai multe amanunte: in ce a constat treaba asta, ce s-a facut la masina. This post has been edited by ionutctn: 22 Jul 2008, 20:23 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
soferitza |
![]()
|
eu o am de trei ani. nu imi amintesc sa o fi testat-o anticoroziune dupa expitrarea garantiei. abia acum m-au intrebat.
22 Jul 2008, 20:25: joi ma duc cu ea, o sa revin cu informatii. sper sa fie la toata lumea de folos. This post has been edited by soferitza: 22 Jul 2008, 20:25 |
--------------------
logan
preferance
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
auzi... nevasta-mea zice ca ceara Londa e cea mai buna.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
soferitza |
![]()
|
super..si tu o crezi? ar fi bine, s-ar scuti o gramada de bani.
|
--------------------
logan
preferance
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
C@talin |
![]()
|
vijelie lasa fata si vezi de nevasta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Si eu sunasem sa fac o programare intr-un service autorizat dacia, iar ei mi-au pus in vedere faptul ca masinii ar trebui sa i se aplice niste ceara / vaselina prin portiere, pe sub praguri, pe la aripi.
Presupun ca despre asta e vorba. Si la fel de adevarat e ca nu dureaza putin, pentru ca ma intrebasera daca am timp la dispozitie[ de asemenea au verificat si ei daca ar putea face asta (poate ar fi avut nevoie de vre-un elevator liber, etc)]. Eu le-am zis ca nu, si ca o sa semnez ca pe raspunderea o sa ma reprogramez alta data. Cred ca despre asta e vorba in cele din urma. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
PopaDragos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 10 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu saptamana trecuta la celebra ceruire....Dureaza 1 ora si ceva operatiunea..Intai baga o substanta si o lasa circa 1 ora sa se usuce apoi baga ceara in lonjeroane, usi, praguri....
|
--------------------
Renault
Megane
dec 2010, 1,5 DCI
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si trebuie specificat : operatiunea nu costa nimic ! La unele masini se monteaza si protectii de aripi.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
I clar. Cel mai bine la 3 ani dupa ce se termina si garantia si leasingul ii dai dunga si iei altul, sau, alta marca daca nu esti foarte devotat marcii Dacia
A mea din 11/2007 e cu ceara peste tot. Dar cine stie la ce voi fi chemat si cand. |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:30 |