pompa benzina, sfat
![]() ![]() ![]() |
pompa benzina, sfat
danutmarchis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 benzina
- sj-02-liz
|
|||
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Pai ce pot sa i'ti spun este ca depinde cat timp ai la dispozitie si cat de indemanatic esti. Acum ceva vreme am cunoscut pe cineva care a demontat o pompa de benzina piesa cu piesa si a pus'o la loc. Dar avea muuult timp liber. Eu am incercat sa o desfac pe prima dar i'ti trebuie scule potrivite. Poti sa te si tai de altfel
![]() |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Willy89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 September 08 From: Tg Mures ![]() |
ai putea sa cumperi alta pompa eu acum 2 luni am cumparta una nou nouta cu 80lei is merge perfect
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- MS 89 WIL
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
@Willy89 de unde ai cumparat pompa de benzina asa de ieftina ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Willy89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 September 08 From: Tg Mures ![]() |
Am gasit un magazin cu piese auto Dacia si acolo is ce mai ieftine piese de dacie:D
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- MS 89 WIL
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pompa originala este Bosch. Aia cu 80 de lei ce marca era?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Willy89 |
![]()
|
nu stiu ce marca ii.
da aia bosch ii 2,4 mil |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- MS 89 WIL
|
|
bibiloiu05 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 8 May 07 From: bucuresti ![]() |
Apropo, care sunt primele semne de duca ale pompei de benzina?
La supernova mea, de vreo trei zile nu mai aud tiuitul acela specific cand pun contactul si incepe sa ma bage la idei.... |
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:11 |