Galagia din oras, Cum suportati ?
![]() ![]() ![]() |
Galagia din oras, Cum suportati ?
Alex G. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
la noi in Bucuresti e liniste si pace..
Acum serios vorbind eu dorm cu antifoanele pe urechi noaptea ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu-i bai, cand baga JCB-ul dimineata la ora 8 pickhammeru in asfalt ca au de schimbat nu stiu ce teava de apa, ma trezesc vibratiile blocului.
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e pe vibratii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Alex G. @ 11 Sep 2008, 17:03) .... zgomotul TIR-urilor care nu stiu cum se face ca ocolesc soseaua de centura (parca este asa ceva in Iasi).... CARE SOSEA DE CENTURA ? te referi la indicatorul ala dintre Antibiotice si Arabesque ? QUOTE(MadHawk1 @ 11 Sep 2008, 17:14) nu-l aude ... ca doar e "dă șăf" |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
Alex G. |
![]() ![]()
|
Apropos de dormit noaptea! Cat a fost vara, cald si frumos, nici chip sa dormi cu geamul deschis: bazaiala de motoare de masini tunate si fulgerate, cat incape.
Si astia cu tevile is de groaza! Acum pun teava si asfalteaza, peste 2 saptamani isi amintesc ca au de tras si conducta de gaz la 1 metru de vechile santuri deci sparg iarasi si asfalteaza. Cateodata ma intreb cu care parte a corpului gandesc ?! Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
1: pui termopane;
2: pui Aer conditionat; 3: vecinii nu lucra prin case la nesfarsit. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca ai ghinion de vecini tembeli e mai grav..a mei sunt..cuminti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.595 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Izoleaza peretii si podeaua cu polistiren. Sau muta-te la tara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia-ti viata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Am termopane, am pus si aer conditionat dar totusi, e placerea de a respira aer curat (cat o fi el de curat). Vecinii in general sunt cuminti, nu ma plang, dar de cand s-au intors rudele lor cu bani de prin Italia, etc. au inceput sa-si construiasca de zor tot felul de nebunii.
Intentionez sa-mi ridic o casa in cartierele astea rezidentiale noi ce se fac langa Iasi dar asta in vreo 10 ani. Mai suportam, ce-om face, in fond si la urma urmei suntem oameni toti. Alex This post has been edited by Alex G.: 11 Sep 2008, 20:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm Aici la mine in Bucuresti unde stau am noroc si stau pe o straduta nu e asa circulata si n-am treaba cu scuterele/bolizii DAR ce ma deranjeaza aici mai ales intre orele 17 si 22 sunt copii de toate varstele care stau in fata blocului (parca numai al meu..) impreuna cu parintii...
O sa ziceti ca-st nebun dar cand eram eu mic si eu ma jucam DAR IN PARC nu am stat deloc in fata blocului. Mai ales copii mici care fac mult zgomot si intreaga vina e 100% de partea parintilor, evident. Se plimba cu masinutele, biciclete totu pe aici... Nu inteleg dc nu mai exista bun simt sa se duca in parc sa pot sa stau si eu linistit cu geamul deschis (am aer cond dar ma doare capul daca il tin prea mult deschis). |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Executron @ 11 Sep 2008, 22:14) Hmmm Aici la mine in Bucuresti unde stau am noroc si stau pe o straduta nu e asa circulata si n-am treaba cu scuterele/bolizii DAR ce ma deranjeaza aici mai ales intre orele 17 si 22 sunt copii de toate varstele care stau in fata blocului (parca numai al meu..) impreuna cu parintii... O sa ziceti ca-st nebun dar cand eram eu mic si eu ma jucam DAR IN PARC nu am stat deloc in fata blocului. Mai ales copii mici care fac mult zgomot si intreaga vina e 100% de partea parintilor, evident. Se plimba cu masinutele, biciclete totu pe aici... Nu inteleg dc nu mai exista bun simt sa se duca in parc sa pot sa stau si eu linistit cu geamul deschis (am aer cond dar ma doare capul daca il tin prea mult deschis). Stai cumva in 13 Septembrie ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Cipiotul |
![]()
|
QUOTE(Alex G. @ 11 Sep 2008, 20:19) Am termopane, am pus si aer conditionat dar totusi, e placerea de a respira aer curat (cat o fi el de curat). Vecinii in general sunt cuminti, nu ma plang, dar de cand s-au intors rudele lor cu bani de prin Italia, etc. au inceput sa-si construiasca de zor tot felul de nebunii. Intentionez sa-mi ridic o casa in cartierele astea rezidentiale noi ce se fac langa Iasi dar asta in vreo 10 ani. Mai suportam, ce-om face, in fond si la urma urmei suntem oameni toti. Alex si la care cartier te-ai gandit ? din cate-mi aduc aminte... dupa amplasament... Copou Bellevue pare cel mai "linistit" ... chiar daca e langa Penitenciar ![]() Bucium ... crezi ca mai ai loc ? Arena residential ... nu se merita, greenpark -tantari si bloace facute de turci ![]() ![]() This post has been edited by Cipiotul: 11 Sep 2008, 22:22 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 11 Sep 2008, 21:14) Hmmm Aici la mine in Bucuresti unde stau am noroc si stau pe o straduta nu e asa circulata si n-am treaba cu scuterele/bolizii DAR ce ma deranjeaza aici mai ales intre orele 17 si 22 sunt copii de toate varstele care stau in fata blocului (parca numai al meu..) impreuna cu parintii... O sa ziceti ca-st nebun dar cand eram eu mic si eu ma jucam DAR IN PARC nu am stat deloc in fata blocului. Mai ales copii mici care fac mult zgomot si intreaga vina e 100% de partea parintilor, evident. Se plimba cu masinutele, biciclete totu pe aici... Nu inteleg dc nu mai exista bun simt sa se duca in parc sa pot sa stau si eu linistit cu geamul deschis (am aer cond dar ma doare capul daca il tin prea mult deschis). eh.. lasa ca am si eu dastia, la fel doar la blocul meu, dar.. parintii stau pe banca, scuipa seminte (de doar avem femeie de servici...cred ca avem ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Sep 2008, 17:50) Eh nu... Acum vreo doi ani, cu un etaj mai sus decat mine cumparasera unii un apartament. Frate ce au mai daramat la el, printre altele imbecilii de muncitori faceau mortaru' pe faianta din baie, si in vreo doua saptamani au inceput sa-mi apara infiltratii de apa in tavan, a venit proprietaru' a zis ca da el banu' de reparatii, si-a cerut scuze, dar banu' nu l-a mai dat vreodata. Acum a vandut si au venit altii. Si aia la fel. De doua luni darama pe acolo. Apartament facut stas acum doi ani. Curios e ca mai au pereti sa darame, ca fostu' proprietar deja daramase o gramada. Astia nu stiu ce dracu' au mai facut, au unit baile cu holul, ca altceva nu-mi explic. Intr-o zi au umplut doua bene de camioneta in cinci locuri cu moloz si bca-uri din pereti. Ca sa fiu si eu ontopic, la parteru' si mezaninu' frumosului meu bloc e o ditamai croitoria. Nu ma vait, eu nu obisnuiesc sa dorm nici vara cu geamu' deschis, pur si simplu mi se pare ciudat sa simt curent cand dorm, deci nu prea aud noaptea tacanind masinile alea de cusut, in plus sunt si plasat destul de sus cat sa nu ma deranjeze cu geamu' inchis, dar cei de la primele doua etaje sunt facuti praf. Am stat la o vecina intr-o zi o ora, simteai in scaun cum vibreaza de la masinile alora, de cusut, de pus nasturi si de ce naibii or mai fi. Nu mai pun la socoteala copiii, ca mai zicea cineva. Si eu ma jucam tot prin preajma blocului, si eu faceam galagie, deci ii accept, sa se joace, sa urle, ca si asa nu mai sunt asa multi cum eram noi. Dar manelele din blocul de vizavi, sau din masinile bengoase cu care vin tot felu' de indivizi mai mari si decat mine la varsta, sa agate pustoaice de clasa a noua, p-alea nu le mai pot suporta. In rest, pe partea a doua dormitoare(dintre care si ala pe care-l folosesc eu) sa zicem ca nu sunt alte zgomote. Mai e un dormitor la strada principala, dimineata incep masinile sa se auda deranjant, daca mai e si un blocaj pe undeva si incep sa claxoneze ca bivolii nu poti sta acolo. Oricum e incomparabil mai bine ca-n unele zone din Bucuresti, dar s-ar fi putut si mai bine. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pe mine ma deranjeaza linistea, ma enerveaza oracaitul broastelor, dimineata de atata liniste, ma enerveaza ca se aude cum se crapa de ziua. E obositor fosnetul frunzelor in adierea vantului, obosesc in fiecare noapte, pana adorm.
![]() Aaa, am uitat, ma enerveaza, ca dimineata, trebuie sa alerg in picioarele goale prin iarba inrourata(se uda incaltarile cu degete)ca sa gonesc greierii, care au cantat nebuneste azi-noapte. ![]() Scris mai tarziu: ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 11 Sep 2008, 23:39 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Romanu' chiar iubeste zgomotul. Nu stie sa traieasca in liniste, trebuie sa treaca prin viata cu galagie. Probabil si din dorinta de a iesi in evidenta cu ceva - petrecerea trebuie sa se auda 7 cartiere, masina sau motocicleta la fel. Tot tambalaul are probabil radacini in frustrari, proasta crestere, saracie si prostie.
Mai adineauri am venit de la Metro unde, in parcare, o tanti isi incarca marfa insotita de doi copii de vreo 6-7 ani. Cat a durat operatiunea, fi-su a fluierat dintr-un rahat incontinuu, incontinuu. Timp in care ma-sa nu i-a zis absolut nimica. Ma gandeam, asa, in timp ce-mi bagam sacosele in portbagaj: cui ar trebui sa-i infund fluierul ala pe gat, lu' ala micu' sau lu' ma-sa? |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Sep 2008, 17:50) 3. Chemi politia daca lucreaza dupa 22:00 si deci ai rezolvat si cu vecinii din bloc ![]() <span class='edit'>12 Sep 2008, 07:48:</span> QUOTE(ionutzp @ 12 Sep 2008, 00:34) Ma gandeam, asa, in timp ce-mi bagam sacosele in portbagaj: cui ar trebui sa-i infund fluierul ala pe gat, lu' ala micu' sau lu' ma-sa? Lu' ma-sa in c** ca il educe mai bine ![]() Eu sunt destul de stresat mai ales ca noapte de noapte am tiganii care tipa, urla, pun manele, turaza rable prin fata blocului, alerga cu scutere toata noptea ca nu au bani de casca. This post has been edited by ceribros: 12 Sep 2008, 07:49 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da' nici matale n-ai bani de pusca!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sa stii ca m-am gandit de ceva vreme sa imi iau una, sau macar un arc. In fanteziile mele fanatice ma vedeam ca rambo cand le dadea la picioare la aia cu sageata iar pe urma la cap
![]() This post has been edited by ceribros: 12 Sep 2008, 10:15 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E buna si o arbaleta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
tuberman..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 20:22 |