DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia 1310 - intrebari si raspunsuri

Vitrina
post 11 Sep 2008, 01:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut tuturor,
Sunt nou pe forum (acesta fiind si primul meu post), pot spune ca NU urmaresc de mult timp "actziunea" petrecuta aici pe forum, dar cat`un ochi imi arunc mereu sa vad ce mai e nou rolleyes.gif

As avea si eu niste intrebari simple, dar al caror raspuns nu il cunosc (sau cel putin nu in totalitate).
Deci .. unui motor de dacie break an 99` de 1557cm3, carburator solex dublu corp (cel original din fabrica), ce "imbunatatiri" as putea sa fac sa creasca mai ushor in turatii, si bine inteles sa "traga" mai bine.

Mentionez ca... as dorii niste "imbunatatziri" RAPIDE si relativ ieftine... tot ce se poate efectua intr`o saptamana, cu 400-500 ron.

si inca o intrebare ... dupa ce se incalzeste destul de bine motorul, incepe sa creasca foarte repede in turatii, dar acceleratia este foarte mica. Cred ca este discul de ambreaj. Are in jur de 2000km, dar este un disc care a costat in jur de 50lei. Vreau sa scap de problema si sa il inlocuiesc cu unul mai de calitate. Ce dimensiuni imi recomandati ? pot pune un disc de 200 fara alte modificari ? ce avantaje si dezavantaje as avea ?

va rog sa`mi intelegeti intrebarile probabil stupide icon_mrgreen.gif cunosc mai mult domeniul "car audio" decat motoare... lipsa de cunostinte fiind destul de mare.
ps. cum imi dau seama daca este placa de vina ? masina are 52.000km reali... eu conduc in orash cam 1000km pe luna, nu stau cu picioru pe ambreaj ... e drept ca imi place sa alerg si sa demarez.. si sa o calc fara mila ... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Vitrina: 11 Sep 2008, 01:51

--------------------
Dacia 1310 batrana 99' break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
T.u.d.Y
post 11 Sep 2008, 17:50
Post #2

Membru incepator

From: Inima Ardealului

--------------------
# # # - #
+
Vitrina
post 13 Sep 2008, 15:30
Post #3

Membru incepator

merci TUDY
biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 batrana 99' break
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 01:43
Forum Renault