Achizite TV Tuner ?, Sunt novice, ma poate ajuta careva ?
![]() ![]() ![]() |
Achizite TV Tuner ?, Sunt novice, ma poate ajuta careva ?
Daddy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
Orice tv tuner extern cu interfata USB e bun, in functie de buget.. si totusi sa fie produs de o firma cunoscuta, gen: Leadtek, Avermedia, Pinnacle, Asus... de exemplu asta ar fi ok, pret/performanta: http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/TV-tuner-Leadtek-PalmTop-TV
Aici ai exact configuratia conectorilor: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/image/...palmtoptv_3.jpg ...deci suporta si camera web |
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Neapărat de tip hibrid, adică și analogic, și digital.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Neaparat Leadtek !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Modelul de mai sus este bun, l-am luat si eu pentru cineva de vreo 2 ani si ii multumit de el, merge bine, dar nu are Fm Tuner.
QUOTE Si iarasi f bun ar fi sa aiba un meniu prietenos deoarece nu pot in timp ce conduc sa fac cine stie ce reglaje sofisticate. Pe mine asta m-o socat, ii indicat in timp ce conduci sa te uiti si sa butonezi? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ar fi culmea sa conduca non stop
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut un mai vechi pinnacle intern care mergea acceptabil (alea vechi consumau mult din procesorul sistemului, astea noi nu mai fac asa ceva).
Meniul de utilizare (aranjare programe, scanning, record, setari etc) era f. bine structurat si suficient de ergonomic. Acum am un avermedia extern pe usb care de departe e mai bun dpdv tuner, sensibilitate si culori redate. Insa programul insotitor numai ergonomic nu se poate numi. Pana fac ce faceam cu pinnacle in 2 minute trece jumatatea de ora (aranjarea programelor dupa dorinta, setarile de inregistrare la anumita ora de pe un anumit program etc) De asemena am un kworld extern box (independent, nu pe USB) care in afara de faptul ca are un meniu destul de limitat, culorile redate pe iesirea VGA sunt vai mama lor. Insa pe iesirea video compozit sunt ok. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă îl vei conecta doar la un laptop, pe lângă varianta interfeței USB, poți lua în calcul formatul Express Card (PCMCIA), care e ceva mai practic ca și mobilitate zic eu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Daddy |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 16 Sep 2008, 09:20) Dacă îl vei conecta doar la un laptop, pe lângă varianta interfeței USB, poți lua în calcul formatul Express Card (PCMCIA), care e ceva mai practic ca și mobilitate zic eu. Da, uite inca o idee de bagat in seama, de asta i-mi plac mie forumurile, mai multe capuri............ ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa stiu daca se merita un Tv tuner extern pentru conectat direct la monitor, foloseste cineva asa ceva. merci de raspunsuri
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE Sony VAIO FX804 - Athlon XP 1500+ 1.33 GHz - 15" TFT Processor *Processor: AMD Athlon XP 1500+ / 1.33 GHz Data Bus Speed: 266 MHz *Cache memory Type: L2 Cache - Pipeline Burst Installed Size: 256 KB *Storage controller Type: IDE *Optical storage Type: CD-RW / DVD-ROM combo - integrated Read Speed: 24x (CD) / 8x (DVD) Write Speed: 8x CD / DVD Rewrite Speed: 8x *Video Graphics Processor / Vendor: ATI RAGE Mobility M1 Video Memory: SDRAM - 8 MB *Audio Audio Output: Sound card Compliant Standards: Microsoft WSS 1.0/2.0 *Input device(s) Type: Keyboard, touchpad [attachmentid=1627471575] Astea sunt specificatiile nb-ului si in atasament e user guide-ul. E un model vechi de ~6 ani. Nu mai recomandati omului chestii care in 95 % din cazuri nu ii vor functiona (vezi procesorul, placa video...). Succese! This post has been edited by koldun: 16 Sep 2008, 18:16 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Daddy |
![]()
|
QUOTE Astea sunt specificatiile nb-ului si in atasament e user guide-ul. E un model vechi de ~6 ani. Nu mai recomandati omului chestii care in 95 % din cazuri nu ii vor functiona (vezi procesorul, placa video...). Cam asa ma gandeam si eu, ca bine ar fi sa mai pun cateva sute de epuroi sa-mi iau unul nou cu ecran mare. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:24 |