Incalzire scaune DSN, Incalzire scaune DSN
![]() ![]() ![]() |
Incalzire scaune DSN, Incalzire scaune DSN
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
razvan_78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
ale tale sunt incalzite?cele de megane?
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Scaunele au multe mufe pe sub ele insa dupa ce am postat mai multe poze cu ele, pe forum, baietii mi-au spus ca nu ar avea incalzire. Mufele sunt doar de la airbag-uri si de la sigurantele pentru tensionarea centurilor. In orice caz nu imi mai bat capul cu kit-uri de incalzire. Sunt satul de tras cabluri prin masina. Indur un pic de frig pana se incalzeste motorul, si aia e.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bai, dar cand aveati dacia 1310 nu mai faceati atatea figuri cu scaune incalzite & shit...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ciponex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 November 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE o sa ma duc la un electrician iti dai seama, ma interesa daca merg doar sa nu dau banii degeaba E musai sa mergi la un electrician si mai mult decat atat, la unul care are experienta in acest sens. Iti recomand sa verifici daca instalatia mai este functionala, inainte sa iei scaunele. Apoi o sa vezi ca in cazul scaunelor cu incalzire, mai mult ca sigur, ai un manunchi de cabluri care trebuie identificate corect, pentru ca printre ele sunt si cele care fac legatura cu airbag-urile din scaune (la cele care le-am pus eu sunt vreo 16 fire/scaun). Nu cred ca ai vrea sa iti mai montezi scaunele dupa ce sar "pungile" de pe ele. Nu mai vorbim, ca daca schema de montaj nu e facuta cu simt de raspundere iti poti transforma masina intr-o torta. Spor la treaba si sa ne zici si noua cum a iesit. |
--------------------
Dacia SupeRNova
clima
2002
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 13 Oct 2013, 10:17) Parca iti pusesei si tu la logan kit de incalzire scaune. Si parca ai doar o pozitie. Nu stiu exact cum sunt la tine insa am avut placerea sa ma infig de mai multe ori in bora unui coleg si pot sa iti spun ca are o rotita cu 5 pozitii. Daca dai pe 5 adica cel mai cald, in maxim 5 minute e.la blana. Adica ai poponetul si coloana calde. Si iti spun sigur ca in 5 minute la zero grade afara, apa nu iti urca mai mult de 30-40 grade in instalatie. O singura pozitie. 1 minut si e cald, 2 minute si deja e fierbinte. Nu am releu sau temporizator, pur si simplu on/off.. consider ca e mai bine asa. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
In 5-10 minute se face cald in masina. Chiar asa frigurosi sunt unii?
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Se face cald in partea din fata mai repede, insa scaunele sunt inca reci dupa 5-10 minute.. oricum este o alegere personala montarea incalzirii in scaune, exceptie facand turismele care au aceasta dotare din fabrica.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(fuzzzy @ 13 Oct 2013, 13:39) O singura pozitie. 1 minut si e cald, 2 minute si deja e fierbinte. Nu am releu sau temporizator, pur si simplu on/off.. consider ca e mai bine asa. Eh ce sa zici si tu coane. ![]() La stergatoare ti-ar fi placut sa ai doar o viteza? Sau e mai ok cu doua viteze? Nu mai zic de masinile noi care au temporizare si pe stergatoare. Cam despre asta discutam. QUOTE(MyKe89 @ 13 Oct 2013, 14:48) Myke, crede-ma. Cand afara sunt temperaturi cu minus, si esti imbracat si mai subtire(nu prea e ok si indicat sa conduci cu geaca pe tine pentru ca nu prea ai mobilitate), acele 10 minute despre care vorbesti tu pot insemna diferenta dintre un drum confortabil si relaxant, si un drum fara nici o placere, in care dardai de frig. Si intre noi fie vorba la un minus 10 grade, in 10 minute de mers fie in oras fie in afara lui, acul abia daca ajunge undeva pe la 30-40 de grade. Adica destul de putin. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu am la focus si sunt foarte multumit, 5 poziti si cum zice maskatu maxim pe 3 le pun si-l las asa....
este foarte usor de montat in cazul supernovei, ori scaune cu totul si in cazul asta trebuie luate si butoanele originale, ori cu kit de incalzire in scaune si care consta in elementii de incalzire(care se baga sub tapiteria scaunului) plus butoanele care de obicei sunt doar cu 2 pozitii....instalatia trebuie facuta de cineva care cunoaste meserie pt ca papa mult curent si daca nu sunt puse cabluri corespunzatoare sau nu sunt legate bine, sa aiba releu si sigurante riscati sa da-ti foc masinii. varianta cu kit de incalzire este mai usoara, cred. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sau varianta low cost... huse cu incalzire.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:25 |