dsn...storcator de nervi, ce problema mai e si asta
![]() ![]() ![]() |
dsn...storcator de nervi, ce problema mai e si asta
cmn |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la mine nu se aude asa ceva pun frana si ingheata masina atat de troncanit mai troncane ca abia m-am apucat de finisaje dar nu am probleme de genul acesta. Sa nu fie toba sau teava desprinsa din suporti sau bascula rupta.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
nu exclud nici partea cu toba pt ca de scurt timp mi`am schimbat partea finala la toba...si nu mai tin minte daca bocanea inainte sa o schimb...oricum...sunetu e exact ca si cum ar lovi toba de ceva..doar ca nu cred ca e toba ...cat despre troncanit..si la mine troncane in spate rau...in fata sa nu mai zic pt ca tre sa schimb o bieleta si bucsi la bara...dar pe spate parca nu se auzea..da de cand cu lovitu asta sau bocanit cum sa ii zic...se aude in partea dreapta la amortizor cred...ca si cum ar bate ...atunci cand dau prin gropi...da nu stiu daca e amortizoru ca multi au zis ca nu e..ca e de la portbagaj ca nu stiu ce..da totusi face prea ruat..o fi de la roata ceva ...habar nu am doar ca ma enerveaza ...
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:23 |