DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> o intrebare, un mic accident

noo_yd
post 9 Oct 2008, 07:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members

l-am lovit pe unu in spate cu loganul si am urmatoarele pagube: bara fata putin crapata in partea dreapta aparatorile alea de sub aripi putin crapata dar cred ca e de la o piatra , si traversa inferioara extrema fata putin stamba tot in partea dreapta ....ce vreau eu sa va intreb ...A mai schimbat cineva traversa aia ? cum se schimba ? (cu autogenul sau e prinsa in suruburi ceva pe acolo) Daca a mai scimbat-o cineva poate sa imi spuna si mie cat costa aceasta traversa si aparatorile alea de sub aripi .....sanatate

--------------------
dacia logan laureate 2007 - OT-23-XXX
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
YRX
post 9 Oct 2008, 08:06
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Traversa aia este sudata. Se taie si se sudeaza alta.
Cred ca s-au schimbata destul de multe, orice lovitura mai serioasa in fata se soldeaza cu aia strambata.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
noo_yd
post 9 Oct 2008, 10:43
Post #3

Membru autentic

dar daca o las asa se intampla ceva ?cat costa una stie cineva ? daca schimb traversa asta afecteaza garantia autovehiculului ?dar bara din fata stie cineva ce pret are ? (din aia cu proiectoare) scuze daca am postat gresit am crezut ca postez la diverse

This post has been edited by noo_yd: 9 Oct 2008, 10:53

--------------------
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
+
YRX
post 10 Oct 2008, 07:57
Post #4

Membru autentic

Trebuie sa o schimbi, daca-i stramba asta e.
Garantia cum sa ti-o afecteze? Nu trebuie sa repari masina? Oricum iti recomand un service bun pentru aceasta operatie (autorizat)
Bara fata este vreo 700 de lei cu vopsea cu tot.

--------------------
+
LoganDeViteza
post 10 Oct 2008, 19:25
Post #5

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

io am traversa sifonata, si mi-au schimbat-o... si vezi bara unde o schimbi...ca eu am schimbat-o de doua ori...si mi-au pus aia de la hunday o bara care era luata de la magazinul de chinezi....si cum a venit frigul...nush cum au atins-o aia de la rebu...mi-au crapat-o...pt ca era casanta....si draku sa ii pieptine...acush am alta ...luata de la Dacia...si poc! dadui intr-o goapa...prin Targoviste...si poc! para se ingunda un pic...fara sa se crape... si s-a reparat instan...
bafta!

--------------------
Dacia GoLogan V6 2007 3.2 MPI - CL 03 FLM
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
noo_yd
post 11 Oct 2008, 07:14
Post #6

Membru autentic

logandeviteza poti sa imi spui si mie cat a costat traversa aia cu tot cu manopera ? ai stat mult cu masina in service ca sa iti schimbe traversa aia ? ai vazut daca e vreo diferenta intre aia care a fost si cea care ai pus-o ? se gsesc si bari vopsite direct ? (masina e gri metalizat culoarea aia deschisa)

--------------------
+
bobo77
post 11 Oct 2008, 09:08
Post #7

...........................

From: Mangalia

Nu se gasesc bari vopsite "direct" decit sh.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
YRX
post 11 Oct 2008, 09:37
Post #8

Membru autentic

Doar pentru vopsit bara nu trebuie sa lasi masina in service. Te intelegi cu ei sa ti-o vopseasca la culoare si cand este gata vii cu masina si ti-o schimba pe loc.
Problema ta este traversa care dureaza ceva schimbarea ei. Diferente iti dai seama ca nu sunt. Trebuie totusi sa verifici cu MARE ATENTIE cum protejaza anticoroziv sudurile din capul lonjeroanelor, acolo-i buba, daca n-o faca ca lumea in 1-2 ani ai rugina acolo garla.

--------------------
+
noo_yd
post 11 Oct 2008, 17:11
Post #9

Membru autentic

si cum se poate verifica daca protejeaza anticoroziv sudurile alea trebuie sa dea cu ceva pe acolo in afara de grund ? se mai da cu altceva ? mai intreb inca o data stie cineva cat costa traversa aia ?

This post has been edited by noo_yd: 11 Oct 2008, 17:12

--------------------
+
noo_yd
post 15 Oct 2008, 15:44
Post #10

Membru autentic

vreau sa va intreb si eu ceva ....dupa inlocuirea traversei aleia se da cu ceva pe sudura (un fel de mastic sau altceva) ca am vazut ca pe sudurile din fabrica parca e ceva pus pe ele (sau mi se pare mie) ...poate sa imi spuna si mie cineva daca trebuie sa dea aia cu ceva pe acolo ? (sa le zic daca nu imi da ei) sanatate

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 20:37
Forum Renault