o intrebare, un mic accident
![]() ![]() ![]() |
o intrebare, un mic accident
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.075 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Traversa aia este sudata. Se taie si se sudeaza alta.
Cred ca s-au schimbata destul de multe, orice lovitura mai serioasa in fata se soldeaza cu aia strambata. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
noo_yd |
![]()
|
dar daca o las asa se intampla ceva ?cat costa una stie cineva ? daca schimb traversa asta afecteaza garantia autovehiculului ?dar bara din fata stie cineva ce pret are ? (din aia cu proiectoare) scuze daca am postat gresit am crezut ca postez la diverse
This post has been edited by noo_yd: 9 Oct 2008, 10:53 |
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.075 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa o schimbi, daca-i stramba asta e.
Garantia cum sa ti-o afecteze? Nu trebuie sa repari masina? Oricum iti recomand un service bun pentru aceasta operatie (autorizat) Bara fata este vreo 700 de lei cu vopsea cu tot. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
io am traversa sifonata, si mi-au schimbat-o... si vezi bara unde o schimbi...ca eu am schimbat-o de doua ori...si mi-au pus aia de la hunday o bara care era luata de la magazinul de chinezi....si cum a venit frigul...nush cum au atins-o aia de la rebu...mi-au crapat-o...pt ca era casanta....si draku sa ii pieptine...acush am alta ...luata de la Dacia...si poc! dadui intr-o goapa...prin Targoviste...si poc! para se ingunda un pic...fara sa se crape... si s-a reparat instan...
bafta! |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
noo_yd |
![]()
|
logandeviteza poti sa imi spui si mie cat a costat traversa aia cu tot cu manopera ? ai stat mult cu masina in service ca sa iti schimbe traversa aia ? ai vazut daca e vreo diferenta intre aia care a fost si cea care ai pus-o ? se gsesc si bari vopsite direct ? (masina e gri metalizat culoarea aia deschisa)
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu se gasesc bari vopsite "direct" decit sh.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
Doar pentru vopsit bara nu trebuie sa lasi masina in service. Te intelegi cu ei sa ti-o vopseasca la culoare si cand este gata vii cu masina si ti-o schimba pe loc.
Problema ta este traversa care dureaza ceva schimbarea ei. Diferente iti dai seama ca nu sunt. Trebuie totusi sa verifici cu MARE ATENTIE cum protejaza anticoroziv sudurile din capul lonjeroanelor, acolo-i buba, daca n-o faca ca lumea in 1-2 ani ai rugina acolo garla. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
noo_yd |
![]()
|
si cum se poate verifica daca protejeaza anticoroziv sudurile alea trebuie sa dea cu ceva pe acolo in afara de grund ? se mai da cu altceva ? mai intreb inca o data stie cineva cat costa traversa aia ?
This post has been edited by noo_yd: 11 Oct 2008, 17:12 |
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
noo_yd |
![]()
|
vreau sa va intreb si eu ceva ....dupa inlocuirea traversei aleia se da cu ceva pe sudura (un fel de mastic sau altceva) ca am vazut ca pe sudurile din fabrica parca e ceva pus pe ele (sau mi se pare mie) ...poate sa imi spuna si mie cineva daca trebuie sa dea aia cu ceva pe acolo ? (sa le zic daca nu imi da ei) sanatate
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:37 |