Catalog Microelectronica
![]() ![]() ![]() |
Catalog Microelectronica
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
cauta pe google MMC-urile si gasesti info acolo... inclusiv configuratia pinilor si moduri de utilizare. eventual poti incerca cautare avansata cu tipul de fisier PDF, ca sa obtii direct DataSheet-urile
![]() succese! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(smar2 @ 10 Jan 2005, 14:03) cauta pe google MMC-urile si gasesti info acolo... inclusiv configuratia pinilor si moduri de utilizare. eventual poti incerca cautare avansata cu tipul de fisier PDF, ca sa obtii direct DataSheet-urile ![]() succese! Merci, am cautat si majoritatea trimiterilor is pe pagina Microelectronica care e numai in engleza si nu are (sau la mine nu afiseaza) nici macar "poza" CI, dar'mi'te schema. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
mda... ai oarecum dreptate.. dar vezi ca in lista de rezultate apare de f. multe ori americanmicrosemi.com, unde nu iti da decat ce e integratul cu pricina...
din ce am vazut... toate integratele de acolo sunt IC-uri banale. cred ca toate te costa impreuna sub 20.000. Plus ca e posibil sa fie busite... mai bine iti iei altele pt. ce ai nevoie... plus ca vei avea si datasheeturile parerea mea... P.S. iar daca ai cantitati industriale de piese de-astea, poti sa le afli configuratia pinilor prin incercari. pleci de la alte integrate cu acelasi nr. de pini si aceeasi functie, ca e f. posibil sa aiba la fel configuratia pinilor. This post has been edited by smar2: 10 Jan 2005, 14:52 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(smar2 @ 10 Jan 2005, 14:49) mda... ai oarecum dreptate.. dar vezi ca in lista de rezultate apare de f. multe ori americanmicrosemi.com, unde nu iti da decat ce e integratul cu pricina... [...] Nu am nici cantitati industriale, nici busite nu cred ca sint: cautam beta M 339 pentru EEBIO iar tipul care le avea mi-a dat si ce am scris in ideea ca "mi-or folosi la ceva" dar nu avea catalog. Is nefolosite-cel putin nu au fost lipite . |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am eu un catalog microelectronica, dar trebuie sa-l caut
daca-l gasesc, ce anume te intereseaza? de ex, pot sa-ti spun ca mmc 351 este un circuit de ceas auto cu afisaj electronic (ii mai trebuie multiplexorul pt afisaj mmc 4511 parca) iar mmc 7106 este un multimetru cu afisaj cu cristale lichide |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Pentru MMC 4050 E, MMC 4011si MMC 4069 poti cauta echivalente la alti producatori, ca-s serie standard compatibila cu cele alor celorlalti producatori.
Pentru restul - e ciudat, google nu zice nimic de ele. Iar pagina internet a lu' microelectronica e de-a dreptul penibila. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(draku @ 10 Jan 2005, 15:20) am eu un catalog microelectronica, dar trebuie sa-l caut daca-l gasesc, ce anume te intereseaza? de ex, pot sa-ti spun ca mmc 351 este un circuit de ceas auto cu afisaj electronic (ii mai trebuie multiplexorul pt afisaj mmc 4511 parca) iar mmc 7106 este un multimetru cu afisaj cu cristale lichide Pai, in primul rind ce fac acele CI, apoi, daca se poate notarea pinilor..eventual aplicatia de baza? Iti multumesc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ma pui la (prea multa) treaba.... hai sa vad macar ce fac ele... catalogul ala e de fapt "data book" in engleza, asa ca o sa-ti spun cum sunt denumite aici, ca sa nu gresesc ceva (si, in plus, nu am nici ochelarii de engleza la mine...) MMC 361 - Programmable timer MMC 382 - binary/decimal special divider for frequency synthesis MMC 4011 - nand gates quad 2 input MMC 4050 - hex buffer/converter non-inverting type MMC 4069 - hex inverter aceste ultime 3 le poti cauta pe net ca si CD (4001, 4050, etc) despre MMC 351 si 7106 ti-am spus mai inainte despre ROB-uri, nu stiu nimic, au fost produse in serie restransa, zic eu...(nici macar nu stiu sigur daca au fost produse de iprs ...) |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
daciaclub-MiB |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 10 Jan 2005, 15:50) ROB 151 - DIL 14 ROB 317 - CAPSULA GEN AD151... ROB 151 = amplificator de joasa frecventa ROB 317 = stabilizator de tensiune ajustabil |
-------------------- |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Multumesc mult.
Despre ROB... din cite imi amintesc parca ex IPRS le producea si multe erau copii redenumite asa ale unor circuite din afara (probabil tot pe motive de copyright); se pozau "mastile" care nu aveau protectie si se reproduceau; mai caut. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
diaconuliviu |
![]()
|
Are cineva schema ceasului de dacia? m-ar interesa versiunea cu MMC 351 si MMC4511-pentru ca am afisaj cu catod comun; in plus schema cu MMC 351 si CDB 447 o am.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:26 |