CNA impotriva OTV, Dan Diaconescu are probleme
![]() ![]() ![]() |
CNA impotriva OTV, Dan Diaconescu are probleme
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da pana am scris eu au inceput stirile, era o emisiune culturala,Targoviste nu mai stiu cum, interviuri cu primarul, actiuni culturale, era o hora...bla bla. Sa vedem dupa stiri. Vreau sa zic ca in rest sunt normali, show-ul ala e nebunia, care totusi prinde la unii.
This post has been edited by logan1.5dci: 13 Sep 2008, 16:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ageana @ 13 Sep 2008, 16:09) Da, sunt stiri despre un peste rrom care a fost arestat la nunta in Craiova. Si acum stire despre Cioacă si Helodia. Hai sa fim seriosi. asta inseamna 0TV: comportament de mahala, stiri senzationale, emisiuni paranormale, conflicte moderatori - invitati sau invitati-invitati, manele, mizerie, mediocritate si mult mult kitsch. Si eu tot nu inteleg de ce vrei sa fie inchis sau sa i se aplice sanctiuni zilnic dupa cum ai mentionat, datorita faptului ca e kitsch & restul.... NU VA UITATI/scoateti din grila de canale de pe TV si gata ati uitat de OTV. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ageana |
![]()
|
Nu, vreau sa fie sanctionat pt ca nu respecta regulile CNA, pe care le respecta si ceilalti, nu pt ca nu-mi place mie.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
chestia asta imi aduce aminte de jerry springer show
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai acum ai intors-o...
![]() Mie mi se pare totul in ordine PENTRU CA ALA E SCOPUL TELEVIZIUNII ACESTEIA... Cel mai tare CNA sunt eu, consumatorul si pot sa-i sanctionez suprem eliminandu-i din grila personala de canale for ever si nu mai sunt fortat sa ma uit la "mizerii"... This post has been edited by Executron: 13 Sep 2008, 16:22 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ageana |
![]()
|
Nu ai inteles. MIE nu imi place pt ca sunt idioti, pt ca au stiri cretine, pt ca promoveaza kitsch-ul, pt ca nici macar mediocrii nu sunt.
Mi se pare normal sa-i sanctioneze pt injuraturi, pt ca moderatorii instiga la violenta in loc sa modereze. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu nu stiu exact ce s-a intamplat, Diaconescu zice ca e lucratura, urmeaza sa ne faca dovada, dupa afirmatiile lui in emisiunile ce urmeaza(sper ca nu multe)
![]() QUOTE(ageana @ 13 Sep 2008, 17:24) Nu ai inteles. MIE nu imi place pt ca sunt idioti, pt ca au stiri cretine, pt ca promoveaza kitsch-ul, pt ca nici macar mediocrii nu sunt. Mi se pare normal sa-i sanctioneze pt injuraturi, pt ca moderatorii instiga la violenta in loc sa modereze. Poate nu iti place, eu(daca as putea) ti-as da aceleasi conditii pe care le are Diaconescu sa vedem ce emisiuni ai face, mai ales....ce rating ai avea, ca din cate imi pare, asta conteaza la o televiziune. ![]() ..... Dar fara sa copiezi din Senzationescu. ![]() Daca cumva va uitati, l-ati vazut pe nebunul ala cu tractorul. Ha ha. Chiar e misto zapping-ul ala. Fotbalisti aia cu binoclu sunt de coma. Adica asta au dat-o: Fotbalul cu binoclul This post has been edited by logan1.5dci: 13 Sep 2008, 17:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ageana |
![]()
|
Cel putin 1.245 episoade
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
logan1.5dci |
![]()
|
Vorbeste iar Diaconescu de CNA, pentru cei interesati.
This post has been edited by logan1.5dci: 13 Sep 2008, 17:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Uitati-va ca e interesant, istoria OTV, cu dedesubturi cu tot.
Mie imi place ce zice. Am vazut la reclame, au luat publicitate la o banca (V) ...incet incet. Jos cenzura, desfiintare CNA , huo!. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 13 Sep 2008, 20:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
Sincer ma uitam la un film dar ma duc la OTV.
![]() |
--------------------
VW Passat
|
logan1.5dci |
![]()
|
Bai fratilor, si-a revenit Otv-ul, nu ma pot dezlipi.
![]() Ma voi va uitati toti la Otv, de aia nu postati nimic pe aici? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 13 Sep 2008, 21:02 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
... Istoria OTV si a ziaristului Dan Diaconescu si relatia sa cu don' profesor Voiculescu. F. interesant.
|
--------------------
VW Passat
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cu semnaturile alea pe care le vor strange, impotriva CNA, cred ca o sa fie ceva mult mai de amploare fata de adunarea aia pentru biletul de loterie.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
CNA-ul e varza, doar in Rromania au primit cei de la BigBrother sanctiuni grele de tot. Suntem mai catolici decat Papa!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 13 Sep 2008, 16:27) Eu nu stiu exact ce s-a intamplat, Diaconescu zice ca e lucratura, urmeaza sa ne faca dovada Daca cineva chiar crede ce spune el, orice ar fi si oricat de "dovedit", inseamna ca s-a uitat prea mult, deja, la Elodia Morgana. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 14 Sep 2008, 00:34 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 14 Sep 2008, 01:32) Daca cineva chiar crede ce spune el, orice ar fi si oricat de "dovedit", inseamna ca s-a uitat prea mult, deja, la Elodia Morgana. ![]() Ai aparut pina la urma, anti-otevistule. ![]() Poti dezvolta si argumenta? Cred ca nu. ![]() Nu cred ca Diaconescu minte, ca le inveleste in staniol, e alta poveste. Acum trebuie sa plec dar ma intorc diseara. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 12 Sep 2008, 22:26) Soimule, daca iti faci o firma cum preferi sa o inchizi? Terminat de Garda Financiara sau din lipsa de clienti? În cazul ăsta eu văd mai degrabă un OPC decât o Gardă Financiară. OTV a devenit postul mârlanilor care mănâncă semințe în fața blocului, merg cu bâta de baseball în mașină, urcă la munte în șlapi ca să arunce niște peturi și să ardă niște lemne, mă rog, se cunoaște specia. Vorbești de audiență? Se știe că dacă un post ar difuza doar bătăi, crime și violuri în direct senzațional pe colț ar avea audiență maximă. De milioane de ani omul se chinuie să se distingă de maimuță, de aia are nevoie de educație. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
da pana la urma (pe scurt) de ce vor sa il inchida? SI cine zice ca vor sa il inchida? Senzationescu sau Cna-ul? Ca am vazut 2minute o faza cu nu stiu ce mascati in fata la nu stiu ce bloc
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 14 Sep 2008, 07:59) Ai aparut pina la urma, anti-otevistule. ![]() Poti dezvolta si argumenta? Cred ca nu. ![]() Nu cred ca Diaconescu minte, ca le inveleste in staniol, e alta poveste. Acum trebuie sa plec dar ma intorc diseara. ![]() Pai uite exemple, de cand ma uitam la 0tv: Mai stii emisiunile lui Lazarus despre Logan? Ce aberatii si minciuni spunea acolo? Lazarus este 'jurnalistul de investigatie' pe care au fost bazate muuuuuuuulte episoade din DDD. Alt exemplu: Ildiko. Alt exemplu: Ralph smecherasul, care la 0tv a fost ucis in 1231241 feluri, iar in justitie a iesit ca s-a sinucis. Sau stai, a fost musamalizata povestea de Adventisti! Alt exemplu: Toate prezicerile de cutremure etc. Alta dovada: Faptul ca ii lasa pe toti "expertii" ce vin in emisiune sa faca tot felul de acuzatii nefondate. Alt exemplu: Lipsa totala de scrupule. Daca nu s-ar aduna cu o gasca de nepregatiti si incapabili, afisand titluri mincinoase -gen: "Astazi veti afla [...]"-, ai putea crede ca le pasa de ce s-a intamplat cu ea, dar nici pe departe. Stau toti si rad, fac glume, vbesc despre fanteziile lor, fara niciun pic de respect pt familia Elodiei samd. Nici ea nu a fost usa de biserica, dar nu merita sa fie terfelita in asa fel, impreuna cu familia care nu mai stie ce sa creada. ![]() Alt exemplu: Cand au fost acele inundatii, acum cativa ani, avea scris sus: "Ploile nu se opresc!" -sau ceva de genul-, iar in emisiune era un invitat de la INM care spunea ca s-a terminat perioada precipitatiilor. ![]() Ultimul exemplu: Averea lui. Nu stiu ce credibilitate poate avea un astfel de om. |
--------------------
facebook
groups
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
eXtenSion, ai dreptate in tot ce spui, chiar as avea de adaugat mai multe prostii si lucruri ce nu aveau ce cauta intro emisiune tv. Chiar nu am ce zice, chiar cel m-ai tare m-a dezgustat, era pe vremuri o emisiune cu rrome ghicitoare. In momentul asta, bine sunt mai multe, dar ma enerveaza aia, Mihaiela Moise.
Totusi, am mai zis,e postul lui, omul vinde,chiar bine(raportat la cat consuma), nu ne obliga nimeni sa ne uitam, nu platim nici un ban(ca la TVR) si ne arata o realitate sumbra, spre deosebire de restul televiziunilor care umbla cu zaharelul rafinat si colorat in roz. Mie chiar imi pare rau ca nu s-a dezvoltat mai tare, sa faca niste emisiuni (asa cum stie el, realitate neretusata) si despre locurile in care lucreaza conationalii nostrii plecati peste hotare. Ca sa incerc sa clarific, eu cand spuneam ca Diaconescu nu minte ma refeream la ce se intampla ieri la Otv, poti vedea din posturile mele ca va informam ca e misto. Diaconescu, fara nimeni langa el, timp de aproape 2 ore a povestit atat povestea Otv-ului cat si povestea sa de cand era director la Curierul National....pina a facut televiziunea, cum l-a cunoscut pe Ralu Filip si pe Voiculescu......bla bla. Mie chiar mi-a placut. Despre aia spuneam eu ca Diaconescu nu minte. Despre averea lui...esti rautacios. This post has been edited by logan1.5dci: 14 Sep 2008, 21:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Averea lui e suspect de mare. Nu cred ca strangi din publicitate, in cativa ani, chiar atata.
Acea prezentare a istoriei 0TVului nu am vazut-o, dar voiam sa spun ca el ataca personaje a caror replica nu o auzi. De aceea am rezerve in a crede ce spune el si nu ce spune CNA-ul. Spunea cineva, in acest topic, ca e an electoral. Fara suparare, dar 0TV-ul nu mai face potiltica din 2006 cred. |
--------------------
facebook
groups
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am sa mai spun si eu cate ceva, dar acum nu pot, ma uit la Diaconescu, vorbeste iar.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Povesteste istoria OTV si implicit a lui .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce poate sa spuna! Acum a spus ca se astepta sa ii dea Voiculescu (citez!) "un cap in gura".
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:32 |