Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
![]() ![]() ![]() |
Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu mai simplu platiti datoria? bine va face si daca are o clauza scrisa poti sa ii dai in judecata daca n-ai ce face:)
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ady77, lasa-ma sa ghicesc... E vorba despre International RomExpress aka reprezentant FedEx?
![]() Platiti ce va cer aia, luati factura si facturati la rindul vostru pe nenea italianu'. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 17 Nov 2008, 10:24) nu mai simplu platiti datoria? bine va face si daca are o clauza scrisa poti sa ii dai in judecata daca n-ai ce face:) Pai ce legatura are sula cu prefectura? Pentru ce a luat bani firma de curierat de la aia din Italia daca nu fac serviciul pentru care sunt platiti? Clauza scrisa e in engleza si noi deocamdata traim in Romania. Si modalitatile de recuperare a debitelor sunt altele in Romania, ca asa vine oricine si iti ia de prin casa ceva daca nu platesti la timp o factura. Eu credeam ca firma de curierat e firma de curierat, nu firma de recuperatori. Chestia ca ei isi exercita un "drept de retentie" cum l-au numit ei pe un bun care nu e al nostru, intrucat acel colet contine niste accesorii care ar urma sa fie puse pe ceva si retrimise in Italia. Deci ei opresc accesoriile care sunt proprietatea firmei din Italia pentru o datorie a noastra. @Marty e vorba de alti destepti. This post has been edited by ady77: 17 Nov 2008, 10:55 |
--------------------
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu au dreptul sa va conditioneze... respectiv relatia voastra cu forma de curierat (adica debitele, litigiile etc.) cu poate conditiona relatia firmei italiene cu firma de curierat... in acest caz firma italiana e cea care a semnat un contract si a achitat pentru un serviciu care nu este prestat... voi anuntati firma italiana ca astia nu livreaza si italienii pot sa-i dea in judecata sau, mai rau, sa anunte politia pe motiv de furt (retinere fara drept a unui bun care este al lor si care a fost incredintat doar pentru transfer)... bunurile din colet nu pot constitui gaj decat cel mult pentru plata contractului respectiv... nu si pentru altele, mai ales ale partenerilor, adica a altor persoane fizice/juridice... parerea mea e sa le tremita italienii o notificare prin avocat premergatoare actionerii in judecata... si sa scrie acolo de niste daune cu multe zerouri care ar putea fi pretinse, plus de sesizarea pentru aspectul penal...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ady77 |
![]()
|
In urma raspunsului pe care i l-am dat la notificarea trimisa de ei, mi-au trimis pachetul, se pare ca i-am speriat
![]() |
--------------------
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa trimit 4 cauciucuri in Germania, puteti sa-mi recomandati o firma de curierat? Eventual sa nu coste cat pretul gumelor. Sau mai bine cumpar alte cauciucuri de acolo?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
prefer posta romana.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Como @ 6 Sep 2010, 21:29) Trebuie sa trimit 4 cauciucuri in Germania, puteti sa-mi recomandati o firma de curierat? Eventual sa nu coste cat pretul gumelor. Sau mai bine cumpar alte cauciucuri de acolo? Como, nu cred că vrei sa știi cât costă să trimiți 50 de kg în Germania în regim de curierat rapid. Mai bine le duci personal pe jos, trase cu sfoara. Dacă totuși nu ai altă variantă, folosește coletăria Poștei Române. Mai este și varianta coletăriei prin CFR, dar nu e chiar foarte rapidă. Ambele au dezavantajul că nu includ sistemul door-to-door (presupun că nu vrei chiar desk2desk ![]() |
-------------------- |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Como @ 6 Sep 2010, 22:29) Trebuie sa trimit 4 cauciucuri in Germania, puteti sa-mi recomandati o firma de curierat? Eventual sa nu coste cat pretul gumelor. Sau mai bine cumpar alte cauciucuri de acolo? salut, dhl, ups. numa' ca preturile ![]() ![]() http://www.dhl.ro/ro/express/expediere/locatiile_dhl.html http://ups.ro/content/ro/ro/shipping/dropo...#Bucure%C5%9Fti |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint cauciucuri pentru cunoscatori.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
tot legat de un curier si asa ca scriu aici . am pus un colet la Curier NEMO pe data de 28.09.2010 la ora 17:00. pe data de 29.09.2010 la ora 13:00 coletul a ajuns in Bucuresti la destinatar. astazi in 30.09.2010 ma asteptam sami vina rambursul , suma pe care am ceruto pe pachet. nimica. mam dus la ei la firma si cica nu vine azi, ci tocmai pe 5.10.2010 sa ma duc ca fac 4 zile lucratoare bani ( ca cica vine weekendul ). DE UNDE ATATAAAAAAAAAA? ati mai trimis careva cu NEMO ? asa de mult dureaza sami aduca bani inapoi de la client ? :| mersi
This post has been edited by sonnic53: 30 Sep 2010, 15:27 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Creca sior fi zis:"Mai dal in masa, ca asta nu stie sa scrie! Lasal sa mai astepte cateva zile!"
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
mersi de raspuns . e plina lumea de voi . deci e cineva care stie sigur daca atat face ?
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
@kum: carei legatura dintre cum scri si bani? te bagi situ nseama aiurea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
sonnic53 |
![]()
|
nai alta treaba ?
![]() deci nimeni chiar nu stie ? sa ma duc la ei ,le cer bani ? ce fac ? cum sa astept pana marti ? poi mai repede venea cu posta... mersi |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(sonnic53 @ 30 Sep 2010, 16:37) Eu as zice ca din contra, e plina lumea de voi, ceilalti, care nu stiti sa scrieti si sa vorbiti, dar tineti nasul sus. 30 Sep 2010, 16:42: Vad ca a fost kum mai rapid decat mine. This post has been edited by Richelieu: 30 Sep 2010, 15:42 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba nene, parcai forum literal aici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Sep 2010, 15:49) Te dreaq de grec! ![]() <span class='edit'>30 Sep 2010, 15:52:</span> QUOTE(sonnic53 @ 30 Sep 2010, 15:41) nai alta treaba ? ![]() ... Deci io sincer nu inteleg nimic din ce ai scris! ![]() Auzi, tu ai permis de conducere? :nedumerit: Daca da, cum l-ai luat? This post has been edited by kum: 30 Sep 2010, 15:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 30 Sep 2010, 15:53) Da' de Arges ai auzit? Încă mai merge treaba acoloșa? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
E incepator jupanul?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Ultima patanie a mea cu Cargus v-o descriu in randurile urmatoare. Am comandat vineri dupa-masa destul de tarziu de la un magazin on-line. Deoarece produsele imi trebuiau neaparat duminica, deci ar fi trebuit sa le primesc sambata , m-am asigurat ca va fi asa dand un telefon magazinului respectiv. M-au asigurat ca e ok, comanda pleaca in acea dupa-amiaza si maine voi fi sunat de curier. Si stai nenica sambata si asteapta curierul. Greseala mea, ar fi trebuit sa merg la sediu sau sa insist cu telefoane. In jurul pranzului nu mai rezist si-l sun pe tipul de la Cargus cu care colaborez la munca. "Frate, la ora asta terminam programul, nu mai gasesti pe nimeni nici la sediu.Ori n-a venit pachetul, ori nu ti l-a livrat colegul". M-am innegrit de nervi, dar nu mai era nimic de facut. Luni dimineata, voios si mandru de el, ma suna bulangiul sa-mi livreze pachetul. Citez mot-a-mot: "Poti sa te p.. pe el. Mie nu mai imi trebuie." Mi-a spus ca ei sambata nu lucreaza. Vrajeala, ceilalti cum au lucrat? In fine...Dupa cateva minute ma suna si de la magazinul respectiv sa ma intrebe de ce nu vreau sa receptionez pachetul. Ii explic calm cum ne-a fost intelegerea, in speta ca mi-au promis pachetul sambata, eu luni nemaiavand ce face cu el. Au ramas sa se certe cu Cargusul. Concluzia ar fi ca in cazuri de time limit sau urgente sa insistatti cu telefoane din timp, eventual mers la ei la sediu si ridicat personal pachetul.
This post has been edited by Steel Tormentor: 30 Sep 2010, 17:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Richelieu |
![]()
|
Totusi de ce se numeste livrare door-to-door daca trebuie sa merg la ei la centru sa ridic pacheul? Nu mi se pare normal sa platesc curierul sa vina pana la usa si sa fiu nevoit sa fac eu treaba lui.
|
--------------------
0.00
%
|
|
sonnic53 |
![]()
|
da mersi . ca de obicei nu ma pot astepta la nimic de la unii .
si da am permis. si nici acolo numi aduc aminte sa fi scris ceva cu pixu dar fie . te invarti singur . mersi oricum . un raspuns la cea ce am intrebat era mai bun. This post has been edited by sonnic53: 30 Sep 2010, 16:42 |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cam asa-i cu banii la toti curierii. Neoficial eu cred ca se mai folosesc si de ei un pic. La posta nu mai zis. I-am trimis lui kog niste componente de PC acum o saptamana, le-am pus joi, au ajuns sambata, iar de sambata si pana acum cica n-au ajuns banii de ramburs. Deja sunt obisnuit cu chestiile astea. Cand fac tranzactii cu persoane online incerc sa fac cu d-astia de buna credinta si sa platesc sau sa fiu platit pe card, chiar si dupa primirea coletului, sau inainte, depinde la ce capat sunt.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
e misto golfu ala. cîț cai?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(sonnic53 @ 30 Sep 2010, 16:41) ... si da am permis. si nici acolo numi aduc aminte sa fi scris ceva cu pixu dar fie . Pentru cei cu dizabilitati aveau dictafoane? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:37 |