Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
![]() ![]() ![]() |
Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 30 Sep 2010, 17:21) Ultima patanie a mea cu Cargus v-o descriu in randurile urmatoare. Am comandat vineri dupa-masa destul de tarziu de la un magazin on-line. Deoarece produsele imi trebuiau neaparat duminica, deci ar fi trebuit sa le primesc sambata , m-am asigurat ca va fi asa dand un telefon magazinului respectiv. M-au asigurat ca e ok, comanda pleaca in acea dupa-amiaza si maine voi fi sunat de curier. Si stai nenica sambata si asteapta curierul. Greseala mea, ar fi trebuit sa merg la sediu sau sa insist cu telefoane. In jurul pranzului nu mai rezist si-l sun pe tipul de la Cargus cu care colaborez la munca. "Frate, la ora asta terminam programul, nu mai gasesti pe nimeni nici la sediu.Ori n-a venit pachetul, ori nu ti l-a livrat colegul". M-am innegrit de nervi, dar nu mai era nimic de facut. Luni dimineata, voios si mandru de el, ma suna bulangiul sa-mi livreze pachetul. Citez mot-a-mot: "Poti sa te p.. pe el. Mie nu mai imi trebuie." Mi-a spus ca ei sambata nu lucreaza. Vrajeala, ceilalti cum au lucrat? In fine...Dupa cateva minute ma suna si de la magazinul respectiv sa ma intrebe de ce nu vreau sa receptionez pachetul. Ii explic calm cum ne-a fost intelegerea, in speta ca mi-au promis pachetul sambata, eu luni nemaiavand ce face cu el. Au ramas sa se certe cu Cargusul. Concluzia ar fi ca in cazuri de time limit sau urgente sa insistatti cu telefoane din timp, eventual mers la ei la sediu si ridicat personal pachetul. Sambata se lucreaza....cel putin in Bucuresti. Cu scuzele de rigoare.......Cargusul nu garanteaza livrarea sambata!! Firma la care ati comandat trebuia sa stie,si sa va spuna asta. QUOTE(Richelieu @ 30 Sep 2010, 17:39) Totusi de ce se numeste livrare door-to-door daca trebuie sa merg la ei la centru sa ridic pacheul? Nu mi se pare normal sa platesc curierul sa vina pana la usa si sa fiu nevoit sa fac eu treaba lui. Corect....dar exista si cazuri speciale. QUOTE(Merced @ 30 Sep 2010, 17:57) Cam asa-i cu banii la toti curierii. Neoficial eu cred ca se mai folosesc si de ei un pic. La posta nu mai zis. I-am trimis lui kog niste componente de PC acum o saptamana, le-am pus joi, au ajuns sambata, iar de sambata si pana acum cica n-au ajuns banii de ramburs. Deja sunt obisnuit cu chestiile astea. Cand fac tranzactii cu persoane online incerc sa fac cu d-astia de buna credinta si sa platesc sau sa fiu platit pe card, chiar si dupa primirea coletului, sau inainte, depinde la ce capat sunt. Nu stiu ce sa zic despre asta.....un lucru iti pot spune sigur,nu curierii fac asta(sau nu mai pot face ![]() Din ce stiu eu,neoficial,un ramburs se returneaza intre 3 si 5 zile lucratoare de la livrarea expeditiei..........de ce asa tarziu,nu stiu si pt ca nu pot face nimic pt a urgenta returnarea.......nu comentez. @ Sonnic53.....raspunsul asta e si pt tine. P.S.Aveti in semnatura mea,detalii despre locul unde(inca)imi castig painea. Pt.nelamuriri,detalii,injuraturi sau cuvinte de bine,rog PM. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 1 Oct 2010, 01:45) Cu scuzele de rigoare.......Cargusul nu garanteaza livrarea sambata!! Firma la care ati comandat trebuia sa stie,si sa va spuna asta. Corect, dar se pare ca nici ei nu stiau din moment ce mi-au garantat acest lucru si s-au aratat foarte contrariati ca nu s-a intamplat asa. Sunt convins ca si-au reglat conturile. Magazinul respectiv cred ca trimite zeci de comenzi pe zi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:45 |