Distributie noua ! super oferta
![]() ![]() ![]() |
Distributie noua ! super oferta
mafiozzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
|
||
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Incerca totusi sa postezi la Bursa, nu aici !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vreau_bani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 July 07 ![]() |
de unde esti?? m-ar interesa pe mine, lasa-mi si un nr de tel te rog.
|
--------------------
DACIA
SuperNova
2002 clima
- VL-05-FNU
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca esti din Bucuresti , care e oferta ? In targ la Vitan costa 140 ron
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu mai deschid alt topic asa ca va rog postati aici. mam interesat si am vb cu un coleg forumist despre faimoasa curea de distributie si despre piesele de origine dacia. in scurt timp urmeaza sa fac acest pas pt ca masina are 5 ani si 50000km. am intarziat cu 1 an. intrebarile ar fi: sunt de calitate curelele bosch cumparate din magazine de specialitate? am citit aici pe forum si unii spun ca ar fi mai bune si mai ieftine. la fel si rola intinzatoare. ce stiti despre garantia acordata de service-urile autorizate in privinta ruperii curelei? in cazul in care montajul il fac la service, ei imi dau garantie....dar pe mine ma intereseaza ce inseamna asta! adica daca Doamne fereste se rupe...garantia acopera si pagubele aduse motorului: chiuloasa, pistoane, supape, arbore..etc. voi ce recomandati? kitul de origine care e mai scump dar ti se da garantie sau curele de la alti producatori care ar fi mai bune. si pe langa faimosul pret al pieselor de origine se mai adauga si manopera garla. am citit la sectiunea"piese auto-logan" unde au scris baietii coduri de la alti producatori de piese auto. va rog frumos sa postati pt ca ma intereseaza foarte mult treaba asta. si stiu ca piesele de origine se gasesc si la alti producatori autohtoni si de 2-3 ori mai ieftine unele...numai ca nu au holograma ca in startrek.
This post has been edited by titiDSN: 8 Aug 2008, 15:16 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
adi_sav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 October 06 ![]() |
Si eu sunt in aceeasi situatie, adica ar trebui sa schimb distributia. Am auzit ca DAYCO sunt bune.
CODE http://www.meteor.ro/dayco.html Tot aman si eu pentru ca nu vreau sa ma las jefuit la Dacia service, dar nici nu vreau sa o schimb la un mecanic de mana a n-spea. Din cercetarile mele: kit....... ~230 lei capac pompa de apa......~120 lei manopera ..... ~120-200 lei ---------------- GRAND TOTALE ~470-550 Stiu ca e important sa schimbi cureaua la timp, dar stau si ma gandesc... la preturile astea as putea avea foarte bine si o masina straina, macar nu ar ploua si nu ar mirosi a mucegai in ea, ca mi-e si rusine de ceilalti. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca o iei de la Dacia Service si o montezi la ei, ai si garantie la ea .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(adi_sav @ 27 Aug 2008, 18:46) Stiu ca e important sa schimbi cureaua la timp, dar stau si ma gandesc... la preturile astea as putea avea foarte bine si o masina straina, macar nu ar ploua si nu ar mirosi a mucegai in ea, ca mi-e si rusine de ceilalti. Si crezi ca o masina straina e mai ieftin de intretinut ? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Avand in vedere ca e o revizie foarte importanta la masina trebuie sa ei piesele de origine.Poti sa iti ei piesele de la reprezentanta dacia si sa le montezi in service autorizat. Ofera garantie daca piesele sunt de origine.
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Davala23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
Parerea mea este nu iei piese de origine si nici sa nu te duci intr-un service Dacia.Sunt destule optiuni la piese, iar mecanici de mana a nspea sunt cu siguranta si la Dacia.Niciodata nu am avut probleme deosebite cu piese non-origine, iar distributia originala mi s-a rupt in mers inainte de vreme.Si eu trebuie sa schimb pt 120mii si am sa caut cele mai ieftine piese, ca mecanic bun am.
Bafta! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Aug 2008, 21:25) NU trebuie sa cumperi neaparat piesele din service ca sa ai garantie. Singura conditie e sa montezi piesa in service autorizat Dacia, piesa o poti cumpara de la magazine Dacia unde e mai ieftin ca in service. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
in functie d enumaruld e km care il faci anual si tinand cont ca la dacia garantia tine 18 luni (din cate stiu eu desi am auzit ca s-ar fi micsorat) faci calculul si vezi . stiu pe cineva care si-a montat distributie la supernova cu 60 de roni manopera si are 40 000 facuti cu ea si nu a tusit deloc. Asadar mecanic de incredere si economie sau liniste sufleteasca si gaura in buzunar
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
adi_sav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 October 06 ![]() |
Din păcate, gaura în buzunar nu-ți garantează o muncă de calitate. Dacă aș ști că un preț mai mare înseamnă o atenție mai mare pentru munca făcută, mâine aș merge și mi-aș schimba distribuția, că sunt la 60.000 km.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
hai ca ma bag si eu in seama...
![]() |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:45 |