Noul Logan Laureate cu accesorii lipsa, .
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan Laureate cu accesorii lipsa, .
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Scria pe un topic ca laureate si prestige ar avea reglajul dar nu are decupatura si rotita aia in scaun. Asa sa fie?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nu pe toate, era rupt axul intentionat
This post has been edited by IRONICK: 17 Jan 2010, 00:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
pai si cum as putea sa aflu daca am sau nu? cum imi dau seama?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
victor_badoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 January 08 ![]() |
Noroc cu postul asta. Ieri am luat si eu masina din service, si am verificat daca toate difuzoarele se aud. Surpriza, cel din stânga față lipsea.
Tipul de acolo mi-a zis că era o problemă acum vreo 4 ani când șoferii de trailer mai furau câte un difuzor, însă până azi n-au mai avut probleme. Mi l-a înlocuit pe loc cu miile de scuze de rigoare (mai avea puțin și făcea și plecăciuni). Recomand verificarea fiecărui sistem, înainte de a pleca de la reprezentanță. |
--------------------
Dacia
Berlina 1400 tlx/Logan Laureate 1.2 16 V
1988/2009
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
cred ca, daca ar fura, ar fura din spate. tu cand verifici stai, de obicei, in fata stanga. si auzi difuzoarele din fata in primul rand, nu iti dai asa de repede seama ca in spate lipseste unul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu cred ca a fost cu intentie... cat sa coste unul? Cred ca au uitat sa-l monteze.
Cat priveste "tiristii", eu stiu ca masinile alea sunt "securizate", acestia nu au cum sa partunda in interior. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
phil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 September 06 ![]() |
Eu am vazut ieri un trailer plin de loganuri oprit pe marginea drumului si unul dintre masini avea usa deschisa, iar camionagiul era langa ea(singur) . Nu cred ca sunt securizate.
|
--------------------
dacia/renault
logan/fluence
2005 Ambiance/2015 pro
|
|
victor_badoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 8 January 08 ![]() |
e mai ușor de furat din față (și eu m-am gândit că nu-mi dau seama dacă fura din spate). Dai jos plasticul ăla, cu o șurubelniță faci treaba în câteva minute.
Cheile le aveau șoferii de trailer. Tipul de la reprezentanță mi a zis că e imposibil ca difuzorul să nu fie pus din fabrică. Cică au CTC-uri destul de riguroase. |
--------------------
Dacia
Berlina 1400 tlx/Logan Laureate 1.2 16 V
1988/2009
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
QUOTE(victor_badoiu @ 25 Jun 2010, 01:09) Noroc cu postul asta. Ieri am luat si eu masina din service, si am verificat daca toate difuzoarele se aud. Surpriza, cel din stânga față lipsea. Tipul de acolo mi-a zis că era o problemă acum vreo 4 ani când șoferii de trailer mai furau câte un difuzor, însă până azi n-au mai avut probleme. Mi l-a înlocuit pe loc cu miile de scuze de rigoare (mai avea puțin și făcea și plecăciuni). Recomand verificarea fiecărui sistem, înainte de a pleca de la reprezentanță. Acum demonteaza-l si tu si uita-te la data fabricatiei si vezi daca nu era chiar al tau dupa data fabricatiei. Chiar nu stiu ce pot face cu difuzoare de putere mica cum sunt cele originale. Sincer nu as da mai mult de 10 lei pe unul. This post has been edited by iulian'71: 25 Jun 2010, 20:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
gan2ryu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4,2007
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nici inscriptia 1.4 sau1.6 MPI nu o mai monteaza
acum e un mister ce motor are loganul din fata ta ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si cand stii, ce castigi?...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:48 |