amortizoare, amortizoare
![]() ![]() ![]() |
amortizoare, amortizoare
wind |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG157.jpg ( Size: 6.42mb ) Number of downloads: 1377 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe astea scrie ca-si au originea in Cehia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Asa scrie si pe cele montate pe masina din fabrica.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
puteti sa imi dati si mie un cod de producator pentru amortizoarele monroe spate? am incercat pe catalogul lor sa caut dupa codul OE dar nu reusesc, poate pot daca am codul lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Vrem si pt monroe ulei fatza!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Cam tarziu,dar...
[attachmentid=1627816933] asta e codul? This post has been edited by bogdanelkva: 12 Jun 2012, 03:45 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
nu este asta codul, in cutiile de origine sunt amortizoare bilstein, eu vroiam codul monroe
acum chiar ca e tarziu, am luat bilstein ca nu am gasi monroe, dar poate foloseste altcuiva |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
GR 03 ZUG |
![]()
|
![]() Catalin Popa Group: Members Posts: 99 Joined: 5 January 12 ![]() |
In cazul in care vreti sa reconditionati amortizoarele va pot recomanda pe cineva. sincer lucreaza foarte bine si iti face amortizoarele cum vrei tu.
Eu sunt foarte multumit de ale mele, tocmai de aia il si recomand. 0763353845 il cheama Mihai. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR 03 ZUG Intotdeauna cu un pas inainte!
Inaintea cui? HABAR NU AM... |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa manopera pe set de amortizoare de reconditionat ? Ce garantie ofera ?
Cat costa manopera de demontare si montare a amortizoarelor reconditionate ? Vad ca tu esti din GR , respectivul de unde este ? Unde are sediul ? This post has been edited by marius80_eugen: 26 Jun 2012, 08:54 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Am si eu o intrebare:Ma intereseaza amortizoare monroe fata si am gasit anuntul acesta...
http://www.pieseauto.ro/amortizoare/dacia/...1767875392.html Acestea sunt pentru fata sau pentru spate? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. din cate mai tin eu minte cum arata amortizoarele de SLZ , nici unul nu aer acel gat departat , dintre amortizor ( camera lui ) si bucsa de prindere .
2. cele care nu au acel guler sunt de spate si cele cu guler sunt de fata . ( pe guler se baga arcul ) - parerea mea : daca poza este reala , ma cam indoiesc ca ele sunt de SLZ . Daca poza este pur si simplu de pe net , pot sa se potriveasca , dar eu tot nu le-as cumpara fara sa le vad inainte . Poti verifica acele coduri , dar ele nu garanteaza si seriozitatea vanzatorului. This post has been edited by marius80_eugen: 22 Aug 2012, 07:13 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
raresh3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 21 January 07 From: Galati ![]() |
ce dimensiuni inchis/ deschis au amortizoarele de solenza fata?
|
--------------------
Nissan Leaf 2019/
Skoda Octavia III 2015
2.0 DSG Tac'su Samuelei
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Nu asta conteaza , ca ele niciodata nu vor ajunge la maxim sau la minim ! Conteaza pozitia de lucru a lor , iar asta la fiecare este putin diferita in func. de arcuri ( uzura ) si cum sta masina ( greutate ) . Poate sa fie diferenta de 4-7 cm de la o SLZ la alta .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
QUOTE(GR 03 ZUG @ 18 Jun 2012, 00:50) In cazul in care vreti sa reconditionati amortizoarele va pot recomanda pe cineva. sincer lucreaza foarte bine si iti face amortizoarele cum vrei tu. Eu sunt foarte multumit de ale mele, tocmai de aia il si recomand. 0763353845 il cheama Mihai. sta cumva in chiajna ? mai exact langa apa nova ? ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
nu e cel din chiajna... dar MIE (e vecin cu mine) cel din chiajna mi-a cerut 80 de lei pe bucata su 200lei pentru montat/demontat toate 4. eu unu nu cred mi le-as reconditiona vreodata la pretul asta....
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
80 x 4 = 320 ron reconditionarea + 200 ron manopera = 520 ron - cu 520 ron cumperi toate 4 amortizoarele noi si iti ramane si de manopera.
De la Bilstein am vazut in Vitan la 105 fata si 85 ron spate = 210 + 170 = 380 ron . Prost nu e cel care cere , ci cel care da ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cred ca cei de la piese auto iti pot gasi piesa de la Monroe si dupa codul OEM.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
QUOTE Ce am gasit e doar pe OE--...lei/buc. Ar mai fi Monroe ...--...lei--de acest cod nu sunt 100% sigur KYB ...--...lei--nici de acest cod nu sunt 100% sigur. DACA POTI VERIFICA SI TU ACESTE CODURI,ar fi super.Nu prea am timp....sincer. |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
jymm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 November 12 ![]() |
Va salut,ce parere aveti de amortizoarele de la autospeed sun mai proaste ca bilstein?,ca trebuie sa le schimp pe spate si nush ce sa iau ,parerea me e ca sunt mai bune bilstein,...ms
This post has been edited by jymm: 11 Dec 2012, 17:39 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004,1,4 mpi
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fii sigur ca-s mai bune bilstein. Puneti ma piese facute de producatori de care ati mai auzit in viata asta, nu mai puneti toate cenzuraturile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DUMBRAVA BENIAMIN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 March 11 From: Bucuresti,Berceni ![]() |
eu am avut amortizoare bilstein pe spate si le-am dat jos ca troncanea de zici ca era caruta.Nu recomand la nimeni o sa va para rau.Cele mai bune pentru solenza sunt amortizoarele monroe.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 clima
- B-81-JIM fan dacia solenza
|
|
marius c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
amortizoarele bilstein pe gaz sunt dezastru pe spate troncane de zici ca se rupe masina
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
la omul sarac (adica eu) nici boii nu trag.
mi-am propus sa schimb amortizoarele. asta vara am cautat amortizoare monroe pentru spate. am intrebat pe la toti de pe forum, la toate magazinele de pe poporului din cta, la casa de cultura. nu am gasit monroe, toata lumea imi dadea bilstein ca acestea sunt originale (spuneau ei). m-am dat batut si am luat bilstein. dupa jumatate de an si 10.000 km un amortizor a inceput sa bata, degeaba aveam certificat de garantie ca nu aveam factura de la montaj ![]() asa ca m-am intors de unde am plecat. desi in alte posturi din acest topic era poze cu codul de origine si cu cehia ca si tara de productie am plecat la drum cu ideea ca in cutia de origine este bilstein (asa cum spunea toata lumea). am rugat pe cineva sa intrebe si in vitan, nu avea nimeni nici acolo. in catalogul monroe nu gasesti dupa codul dacia nimic, au incercat mai multi furnizori de piese sa caute fara succes. pana la urma m-a ajutat chroma, mi-a trimis doua amortizoare monroe in cutie renault. codurile inscriptionate sunt: 6001546205 e1002001k07c10. mai gasisem pe internet site-ul asta dar am sunat si mi-a raspuns un nene arab/turc si nu am insistat. pentru amortizoarele fata am cautat tot monroe, m-a ajutat adilau cu o pereche, cod 11036, am mai gasit codul asta pe forum pentru amortizoare fata , tot pe asta il gasise si adilau dar nu era 100% sigur, am mai gasit site-ul asta in care se poate gasi corespondenta intre sachs - monroe - dacia solenza. amortizoarele inca nu le-am montat dar zic eu ca nu ar trebui sa fie probleme de compatibilitate ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Sa sti ca si eu am gasit la pitesti monroe pe ulei , dar cand afara ingheata , au un pic de troncaneala pana fac cateva curse. Probabil se ingroasa uleiu ce e in ele.
La cald nu e nici o problema. |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
Iulikk |
![]()
|
Le-ai luat de la adilau pana la urma?
Cu cat? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
pe fata de la adilau 165*2
pe spate de la chroma 140*2+65 curier This post has been edited by claudiucondrea: 24 Jan 2013, 15:02 |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 11 Dec 2012, 17:42) Fii sigur ca-s mai bune bilstein. Puneti ma piese facute de producatori de care ati mai auzit in viata asta, nu mai puneti toate cenzuraturile. Nu sunt deloc mai bune . Am luat pentru fata si dupa 1 an erau tot barca pe fata , iar cele pe spate sunt foarte tari si sunt ok numai cu masina incarcata , altfel troncane toata masina de zici ca se rupe si trebuie sa desumfli rotile spate ca sa fie mai suportabil . Eu nu consider ca Bilstein sunt acele produse nemtesti la care se tot face reclama pe net . QUOTE(DUMBRAVA BENIAMIN @ 10 Jan 2013, 16:46) eu am avut amortizoare bilstein pe spate si le-am dat jos ca troncanea de zici ca era caruta.Nu recomand la nimeni o sa va para rau.Cele mai bune pentru solenza sunt amortizoarele monroe. ![]() Si eu inca salivez dupa un set de Monroe pe spate . Faza este ca eu le am inca pe cele originale , care au aproape 10 ani . Cu masina plina ochi e barca , cu ea goala troncane putin . Cu ea la jumatate de incarcare ( 2 persoane + rezervor plin + 10-15 kg prin portbagaj ) merg perfect . QUOTE(claudiucondrea @ 24 Jan 2013, 08:39) 165 ron / amortizor chiar nu as da . 330 ron un set de Monroe e mult , daca erau Sachs era altceva . 65 ron curierul este imens , mai mult de 20-25 ron nu au de ce sa coste . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
dupa cat am cautat am zis saru'mana ca le-am gasit si la banii astia
curierul probabil ca a costat atat ca am platit ramburs (ma gandesc sa nu fie mai scump) si au mai pus in plus si 20 de km din oras pana in localitatea unde am cerut sa fie livrate. prin posta am primit 3 colete grele (doua discuri frana, placute frana, 4 l ulei, 2 amortizoare si niste filtre) si am dat 40 lei. |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:51 |