amortizoare, amortizoare
![]() ![]() ![]() |
amortizoare, amortizoare
MyKe89 |
![]()
|
||
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Si unde le gasim ? Cele Sachs sunt mai bune ? Se mai gasesc ?
This post has been edited by Florin27: 20 Aug 2013, 23:01 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
adica un nebun arunca o piatra in balta si ceilalti incearca sa o scoata sau cum ???
P.S. Eu cred ca cele mai bune amortizoare sunt Futhaki , dar nu stiu cine le produce , unde se vand , daca sunt compatibile cu SLZ si cat costa . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa-i ca nu poti face diferenta dintre "cele mai" si "foarte"?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ceva cod pentru Kayba se poate, daca tot s-a inceput discutia?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
KYB 333807 - fata
Pentru spate n-am (nu cred ca se produc). |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Florin27 |
![]()
|
Am cautat si vad ca se gaseste acest cod pe net... Cam scump ce-i drept 250 de lei... Dar astea sunt pe gaz...Si sachs iar am vazut ca se gasesc in jur de 700 de lei..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
imi cer scuze daca am creat disconfort cu amortizoarele kyb sau kayaba, cum s-or scrie.am montat la un coleg la un ford focus si a zis ca sunt bune ca i le-a recomandat cineva.acum , eu am intrebat in ideea ca daca tot nu se mai gasesc originale de solnita sa adaptam cu ceva mai bun daca tot dam banii, nu ca am aruncat ideea si gata.pana la urma urmei fiecare pune ce vrea pe masina lui si gata.am zis sa ne ajutam reciproc ca mai multe idei nu strica.multumesc celor care s-au interesat si celor care au ironizat ideea.drumuri multe si fara evenimente va doresc tuturor
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Unde rahat gasesc amortizoare Monroe pt solenza, puntea spate? Daca gasiti prin oras... dati-mi, va rog, de veste... va cinstesc
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Din cate imi aduc aduc eu aminte, nici alea din fabrica nu sunt Monroe. Sunt facute in Cehia, au niste coduri pe ele, dar nu am vazut sa scrie pe ele Monroe, spre deosebire de cele de pe fata pe care scrie acest lucru.
Cauta pe net, daca nu gasesti pune tot de origine. Daca te-au tinut atat, poti pune tot la fel. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mda... oricum, taica-miu a zis ca astea de le am acum (cele originale, cu care a venit masina) sunt pe gaz... Si cred ce spune el, pt ca nu e prost. Stie ce vorbeste. O sa sun maine la Olteanu, dar si la Tulcea sa vad ce si cum.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Florin27 |
![]()
|
Salutare !
A pus cineva amortizoare Monroe dar Made in Belgia sub licenta Tenneco ? Ce parere aveti de ele ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
Florin27 |
![]()
|
Nimeni ? Le-am achizitionat deja si urmeaza sa le montez dar vroiam sa aud o parere de la cineva..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 23 Nov 2013, 14:56) Din cate imi aduc aduc eu aminte, nici alea din fabrica nu sunt Monroe. Sunt facute in Cehia, au niste coduri pe ele, dar nu am vazut sa scrie pe ele Monroe, spre deosebire de cele de pe fata pe care scrie acest lucru. Ba cele din fabrica au fost Monroe si fata si spate . Pe cele de pe fata le-am schimbat cu Bilstein acum vreo 3 ani si nu cred ca am rezolvat mare treaba , iar pe spate tot Monroe am pus si se comporta f. bine ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
dupa 1 an poate ca le-a schimbat din nou...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Or fi fost la tine. La mine erau exact cum am scris. Fara nici un fel de inscriptie "Monroe". La cele de pe fata, acest lucru era foarte usor vizibil.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
Am cumparat pt alta marca de masina 4 amortizoare Monroe din gama Original (cele mai asemanatoare cu cele OEM), o pereche era fabricata in Cehia si cealalta in Polonia. Au preturi foarte bune si stau bine la capitolul calitate.
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Masina mea e din 2003 si a avut originale si spate si fata Monroe. Consider ca este o marca buna , dar credeti ca ei nu stiu pentru ce masini produc aceste amortizoare ? Si Bilstein or fi bune , cele de import , dar la noi pe piata ajung parca numai cele "refuzate" la export si nu se compara Made in Germany cu Made in Ro - Compa Sibiu.
Nu stiu daca ati observat ca cele care sunt pe masini noi sunt mult mai fiabile decat cele pe care le schimbati ulterior , eventual chiar aceeasi marca/model. Oare garantia la care sunt obligati sa fie de vina ? Oare ei nu stiu performantele fiecarui lot de piese ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
am desfacut la un moment dat telescoapele spate pt antifonare, dupa montare, pe dreapta arcul nu mai statea pe punte dupa acea urma, ci avea marginea peste ridicatura(cine cunoaste intelege despre ce vorbesc). am desfacut din nou telescoapele si am invartit de arc sa vina aproape in buza ridicaturii, dar nu lipit de ea.
treaba e ca de atunci, doar când iau curba stanga si se inclina spre dreapta, imi scartie masina. pe drum drept nu, in curba spre dreapta , nu, si facand putine drifturi pe zapada, deci cu rotile de pe spate blocate complet, la fel se manifesta. de la ce e acel scartait? sa mai invart de arc pana il lipesc de buza acelei ridicaturi, sau ce o avea? |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Acel arc are niste tuburi de plastic la capete. Daca acele tuburi sunt rupte vei avea scartaituri si troncaneli deoarece freaca fier pe fier (arc pe punte sau caroserie).
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
acele tuburi de care vorbiti si se baga pe spira la arc au denumirea de VARNISh
chiar si fara acel varnis nu ar trebui sa ai acele probleme despre care vorbesti ci mai degraba este ceva neregula la amortizor (bucsa de sus prea stransa si bate saiba pe caroserie sau aparatarea aceea de la amortizor deformata) |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
am sa desfac, când o fi mai cald iarasi telescopul in partea de sus, sa vad cat e de strans, si am sa mai misc si de arc.
multumesc pt raspunsuri! |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Edit: de sters, scuze.
This post has been edited by bogdanmardare: 12 May 2015, 08:33 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ostilu84 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
QUOTE(edy99 @ 6 Jan 2015, 22:08) am desfacut la un moment dat telescoapele spate pt antifonare, dupa montare, pe dreapta arcul nu mai statea pe punte dupa acea urma, ci avea marginea peste ridicatura(cine cunoaste intelege despre ce vorbesc). am desfacut din nou telescoapele si am invartit de arc sa vina aproape in buza ridicaturii, dar nu lipit de ea. treaba e ca de atunci, doar când iau curba stanga si se inclina spre dreapta, imi scartie masina. pe drum drept nu, in curba spre dreapta , nu, si facand putine drifturi pe zapada, deci cu rotile de pe spate blocate complet, la fel se manifesta. de la ce e acel scartait? sa mai invart de arc pana il lipesc de buza acelei ridicaturi, sau ce o avea? Incercati sa gresati tija de la repartitor, dar intre urechile unde se fixeaza pe punte si veti scapa de scartaitul la viraje This post has been edited by ostilu84: 13 May 2015, 23:22 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
edy99 |
![]()
|
am sa incerc, multumesc
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:33 |