Cleste Sertizat Papuci Dacia, De unde, ce fel
![]() ![]() ![]() |
Cleste Sertizat Papuci Dacia, De unde, ce fel
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
![]() Fugi pe Maica Domnului (strada) si gasesti acolo tot ce ai nevoie; mai toate magazinele de electronice au ce cauti tu. Program de la 9 la 17. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ce fel de cleste de sertizat iti trebuie?!?!
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@zax... Ah da chiar
![]() @volint. Mersi mult acolo voi merge ![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(zax @ 8 Jul 2008, 19:12) ce fel de cleste de sertizat iti trebuie?!?! ![]() Nu-i chiar același lucru. Fă tu așa și în 3 secunde ți-am scos firul fără efort. Dacă inițiatorul dorește să plătească pentru o sculă, go for it. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
In afara de magazinele gen Dioda,mai poti incerca la Practiker.Am vazut tot felul de clesti,printre care si de sertizat.Te uiti la standurile acelea cu scule de firma,nu unde sunt cele la gramada.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 8 Jul 2008, 19:48) In afara de magazinele gen Dioda,mai poti incerca la Practiker.Am vazut tot felul de clesti,printre care si de sertizat.Te uiti la standurile acelea cu scule de firma,nu unde sunt cele la gramada. Nu recomand... sunt extrem de proaste ,iar garantia oferita nu acopera nimic! M-am fript eu si am ramas cu bonul si nervii (clestele s-a rupt). Pe langa asta au niste preturi de-ti piere cheful; aceleasi "scule" le gasesti in Vitan cu 30-40 ron. Sculele "de firma" nu le gasesti in magazine gen Prak... Brico... etc. Le gasesti "la fima". Nu fac antireclama (sau reclama), dar mai bine iei din alta parte. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Imi trebuie pentru ca vreau sa-mi montez claxoanele (trebuie trase fire) + alte mici improvizatii care le-am facut de-alungul vremii si nu-mi place sa fie lipite cu banda izolatoare. >>
Si atunci cum o sa mai fie DACIA daca nu o sa mai aiba fire izolate prost? Legat de firma clestelui de sertizat .... eu zic ca mai putin conteaza dupa parerea mea. Nu cred ca o sa fie tabla aia de 2 lei de la papuc mai tare decat materialul clestelui ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu sertizez cu un patent cu virf subtire si nu am avut niciodata probleme sa nu faca contact sau sa se desprinde firul..in multi ani de zile...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 8 Jul 2008, 19:57) Bunica-miu n-a folosit in viata lui vreo scula speciala de prins papuci. Si nu s-a smuls nici un fir din papuc, ba din contra, mai degraba s-au rupt. Oricum, pentru siguranta, primele doua lamele le inchizi peste izolatia firului. Acu' ce sa zic, daca cineva cumpara o scula d-asta asa desteapta, il rog sa puna p-acilea o poza sa mai invat si eu ceva. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
Am noi probleme acum c-am studiat problema mai atent.
I. Tipurile de conectori. Pe un site am gasit numai 2,8 ; 4,8; 6,8; La magazin existau conectori 2,5; 4,3; 6,3 si cred si alte dimensiuni.... La masina cu care am de-a face sau sunt din toate tipurile? ![]() Masurand conectorii de pe claxon cred ca sunt de 6,8. Masurandu-i pe cei de la un releu cred ca sunt cu 0,1-0,2 mm mai mici... ![]() http://www.tehnoelectric.ro/index.php?opti...&limitstart=450 Sper ca nu considerati reclama dar acolo mi se par prezentati suficienti pini... Care din aceea sa aleg? ![]() II. Ce tip de fir se folosesc pentru conexiunile auto. Ma refer la numarul de fire sau ce alt reper exista. III. Am cautat cleste si am gasit ori pentru sertizarea 0,25-1,5 SAU 1,5-4mm SAU 4-8mm NU am gasit unul care sa inglobeze toate dimensiunile, deci cred ca le voi sertiza manual. This post has been edited by Executron: 10 Jul 2008, 00:33 |
--------------------
VW Passat
|
zax |
![]()
|
Merci liviu
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Da, cu pistol de lipit e OK.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
Am masurat papucii din mai multe locatii de prin masina/motor si aparent toate sunt de dimensiunea 6,8. Poate ajuta pe cineva informatia asta
![]() Numai bine. |
--------------------
VW Passat
|
Executron |
![]()
|
Salutare!
Aveti idee de unde pot cumpara si eu tub de acela heatshrink, termofit etc, are multe denumiri. Mai demult cand mi-am sleeve-uit sursa la calculator am luat un kit dar era destul de scump si venea si cu dimensiuni inutil de mari. Mie-mi trebuie ceva sa aplic pt papucii de la cablurile auto. Numai bine ![]() |
--------------------
VW Passat
|
liviu2004 |
![]()
|
De la un magazin de electronice.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
Ma gandeam la surse mai clare
![]() |
--------------------
VW Passat
|
liviu2004 |
![]()
|
Ciudat, toate ar trebui sa aiba, eu cel putin nu am gasit unul care sa nu aiba. Tub termocotractibil, varnis.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
Eu nu prea sunt norocos poate de aceea. Un pret poti sa-mi spui, ca idee?
|
--------------------
VW Passat
|
liviu2004 |
![]()
|
Nu mai tin minte, e mult de atunci. Oricum nimic spectaculos 10ron ceva de genu si lungime ...
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
Salutare!
Folosesc topicul acesta pentru a mai pune o intrebare legate de aceste "detalii" in aducerea daciei intr-o stare cat mai buna ![]() Am schimbat aripa la Nova mea si din pacate clemele si suruburile vechi erau aproape praf de ruginite asa ca intentionam sa iau altele insa nu stiu cum se numeste aceasta clema. Am atasat o poza. In vitan pe 1 x surub + 1 x clema imi cerea 2 RON care mi s-a parut enorm. La obor nu au. Imi puteti indica o locatie unde as putea gasi mai probabil? Va multumesc! Attached thumbnail(s) surub.JPG ( Size: 69.36k ) Number of downloads: 1137 |
--------------------
VW Passat
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu le-am luat la set sub denumirea colectie prindere aripa, sau asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
http://www.gerkonelectro.ro/pages.php?&menuid=17&pageid=88
Pentru papuci care au partea de strangere invelita in plastic. Sau: http://www.gerkonelectro.ro/pages.php?&menuid=17&pageid=85 cu 3 tipuri de bacuri. Chiar daca topicul este destul de vechi sper sa fie utila informatia. Sper sa nu se considere reclama. Tipurile astea de clesti le folosesc la munca. This post has been edited by catalin-g3: 23 Apr 2009, 20:32 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Executron |
![]()
|
@ argon. Ms, am cautat azi acest set pe la magazinele Dacia si am gasit "set prindere aripa fata Dacia" 7 RON cu tot ce-i trebuie
![]() |
--------------------
VW Passat
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala se cheama surub cu clema, si sunt de n dimenisuni, eu asa cer la magazin.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:03 |