DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> rulment axial amortizor, rulment axial

alinbum
post 18 Sep 2008, 17:02
Post #1

Membru autentic

Group: Members

salut cool.gif . am si eu o intrebare. am fost in service cu masina si mi-au spus ca trebuie sa schimb rulmentul axial de la amortizor. intrebarea mea este daca a mai schimbat cineva acel rulment, cat de greu se schimba rulmentul si daca stiti ce serie are pe el. trebuie demontat amortizorul de pe masina? mersi! ph34r.gif

--------------------
dacia solenza 1.4 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
benkenobi
post 19 Sep 2008, 16:56
Post #2

benkenobi

From: bucuresti

QUOTE(alinbum @ 18 Sep 2008, 18:02)
salut cool.gif .  am si eu o intrebare. am fost in service cu masina si mi-au spus ca trebuie sa schimb rulmentul axial de la amortizor. intrebarea mea este daca a mai schimbat cineva acel rulment, cat de greu se schimba rulmentul si daca stiti ce serie are pe el. trebuie demontat amortizorul de pe masina? mersi!  ph34r.gif
*

da trebuie dat amortizorul jos. se scaoate falansa de amortizor apoi vezi rulmentul
treaba nu se poate face acasa.

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
razvan solenza
post 19 Sep 2008, 17:31
Post #3

Membru autentic

codul este 60 01 541 678 este aproximativ 25 lei de uzina din intamplare am doica si eu trebuie sa ii schimb se poate schimba si acasa daca ai presa da amortizorul trebuie dat jos

This post has been edited by razvan solenza: 19 Sep 2008, 17:33

--------------------
ARO dacia 10,4 solenza 1,4 mpi scala 2004 - bh o4 frb
+
benkenobi
post 19 Sep 2008, 20:12
Post #4

benkenobi

From: bucuresti

pai omul intreba cum se schimba. din asta rezulta ca nici nu stie cum arata, nici cum se scoate. deci sigur nu are nici presa de arcuri.
de fapt nici nu cunosc indivizi care sa aibe asa ceva pe acasa, ca doar nu schimba amortizoare zilnic. de aceea am spus ca trebuie sa mearga la service. si mai trebuie menghina si un pistol pneumatic. altfel nu prea cred ca desface piulita din capul amortizorului.

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:18
Forum Renault