Presiune normala ulei Dacia 1310!, Care sunt valorile??
![]() ![]() ![]() |
Presiune normala ulei Dacia 1310!, Care sunt valorile??
UncleSam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1999 GT
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Pai daca motorul bate ,inseamna ca ai joc intre componente si vinovat de acel joc ,oare cine-o fi ? Chiar daca bataile o sa dispara dupa ce vei monta o pompa noua nu uita ...bataile duc intr-un singur sens ...se va rupe vilbrochenul cand n-o sa te astepti ...
![]() 25 Sep 2008, 20:04: Ca sa pasuiesti perfect cuzinetii iti ia ore bune ...poti sa repari motoare si 50 de ani ,daca n-o faci cu mare atentie si un strop de pasiune nu reusesti sa iasa nimic bun de pe mainile tale ... This post has been edited by renotgo: 25 Sep 2008, 19:04 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Succes, unchiule, in cazul asta.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
radu_ionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 4 February 08 From: Ploiesti ![]() |
sal. ce set ai bagat ?, ai verificat ovalitatea camasilor .....sint in tolerantele admise ?dar pistoanele?dar bolturile? nu tot ce e nou este si de calitate daca setul e facut din componente separate si nu sunt imperecheate ca greutati si tolerante degeaba ai bagat set nou cel putin la cele de fabrica te poti astepta la orice ;pompa de ulei ori baga ori nu zgomote ca bataile de care spui nu o sa dea niciodata de huruit poate sa huruie ori distributia ori rampa ramane fara ulei si pana ajunge ulei la ea ..... axa cu came ai verificat-o la jocuri?
|
--------------------
DACIA
1410TLX
1987
- PH-10-TEU
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Vezi la filtrul de ulei, poate nu lucreaza bine supapa din el. Dantura de pe axa cu came si de la pinionul de delco le-ai verificat?
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Ucidero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 September 08 ![]() |
potzi sa ai si presiune 2 in acceleratzie important este ca temperatura apei sa nu depaseasca 80 grade pt ca totzi stim cand nu ai ungere fortza defrecare este mare asta insemna uzura si temperaturi ridicate deci simplu atata timp cat temp apa e buna nu ai dc sa itzi faci griji pt ulei
26 Sep 2008, 21:54: cat despre batai ce sa spun pana nu aud si vad nu pot sa spun exact dar cred ca poate fii dstributzia !!! 26 Sep 2008, 21:55: sau poate cuzinetzii de pe biela This post has been edited by Ucidero: 26 Sep 2008, 21:55 |
--------------------
Dacia
1300 berlina
1974 frantuzeasca
- B 18 XHT
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(motanpaul @ 22 Sep 2008, 06:40) la dacia mea la cald presiunea este de 2,5. Folosesc ulei Prista 20w 40, cred ca e mai bun ca uleiul romanesc.? ![]() si hai sa ma laud si eu;am presiune la ralanti la rece 6;la cald la ralanti 4 si peste 2500 rpm am 6 la cald;dar toate astea numai cu ulei bun si mai mult de 90 kmh nu e voie;mai ales ca sunt pe GPL ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Prista e bulgaresc.
29 Sep 2008, 11:20: Prista e bulgaresc. This post has been edited by diaconuliviu: 29 Sep 2008, 11:20 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:27 |