Dilema sistem de franare
![]() ![]() ![]() |
Dilema sistem de franare
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
TheKing |
![]()
|
![]() Membru greu de controlat Group: Members Posts: 66 Joined: 20 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ai aerisit bine instalatia? Daca da sigur iti trage undeva aer si cel mai sigur sunt pistonasii de pe spate ...
|
--------------------
DACIA
1310 E
1995
- SB-86-LEX Pilot pe d(r)acie! Brum Brum!
ATENTIE! Franez brusc, des si fara motiv! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(soulraven @ 29 Sep 2008, 11:36) Mai frate , da' tu chiar esti culmea ,cate topicuri sunt deschise despre frane , a trebuit sa faci si tu altul ( de fapt doua ![]() Macar ai folosit functia "SEARCH" , va vezi ce si cum ??? Si tu pierzi AER nu lichid de frana ??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
s-a blocat browserul, daia am fauct dublu post......deci cel mai posibil pe la cilindri din spate sa pierd, o sa schimb garniturile din nou si poate si pistonasele......dupa ce schimb va anunt
29 Sep 2008, 12:47: am cumparat acuma garnituri, o sa le schimb maine cred, sper sa fie de la ele si sa nu fiu nevoit sa schimb tot cilindru This post has been edited by soulraven: 29 Sep 2008, 12:47 |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:15 |