EUROASIG a pierdut autorizatia de functionare., Urmeaza falimentul. Imi mai achita sau nu dauna???
![]() ![]() ![]() |
EUROASIG a pierdut autorizatia de functionare., Urmeaza falimentul. Imi mai achita sau nu dauna???
Catalinmodena |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
tatapaun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 6 December 06 ![]() |
concluzie: to ce vreau eu este sa fac eu cerere de desp in numele serviceului, sa platesca in contul lor, si eu sa ii oblig apoi sa imi elibereze masina
verushk: exact asta trebuie sa faci, asa am facut si eu. Am fost la sediul Fondului de Garantare si am intrebat de situatia mea: masina reparata de service cu accept de plata euroasig si plata nefacuta. Mi-au zis sa fac cerere de despagubire in numele service-ului. Am fost la directorul de sevice si am discutat cu el (un om super de treaba), a inteles situatia si l-am pus sa completeze cererea ca reprezentant legal al service-ului. Am atasat toate facturile de reparatie. Asta se intampla in aprilie si la sfarsitul lui iulie au platit. Au facut plata direct in contul service-ului, care era trecut in cerere. Insa, din august anul trecut de la accident si pana in iulie m-am folosit de masina. (am gasit intelegere la ei, cunoscand si pe cineva acolo). Te sfatuiesc sa te inarmezi cu rabdare multa si nervi tari... PS:mie mi-au spus de la FGA ca eu n-am cum sa depun cerere de despagubire, ci trebuie neaparat service-ul sa faca asta, ei avand banii de luat... This post has been edited by tatapaun: 9 Sep 2009, 13:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Manager 1.4 16v 100cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:05 |