Probleme Carburator?
![]() ![]() ![]() |
Probleme Carburator?
TheGodfather |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
TLX 1990
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Curata jiclorul de sprit (cel cu cioc) .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Cauta pe site la sectiunea "Probleme tehnice - Dacia Clasice" ca s-a discutat despre carburatoare si reglajul lor de poti scrie romane intregi.
Inainte sa dechizi un topic cauta sa vezi daca s-a mai discutat despre problema respectiva ... |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
TheGodfather |
![]()
|
Am schimbat setul de jicloare am motor de 1397 si membrana de la pompa de sprit
si tot asa dar numai cand motorul ii rece probabil sa ii vina prea multa benzina si sa-l inece cand il accelerez? |
--------------------
Dacia
1310
TLX 1990
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
refa reglajul ca la carte, si vezi si parghia ce actioneaza clapeta de soc in ce stare e......si cum au zis colegii cauta, ca aproape jumatate din topicurile de pe forum is legate doar de carburatie...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
TheGodfather |
![]()
|
Mersi pentru raspunsuri dar problema era ca era prea mic avansul...Bine ca so rezolvat in sfarsit
![]() |
--------------------
Dacia
1310
TLX 1990
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
asa fac toti;nu e de acolo e de acolo.....
fa avansul ca la carte cu metoda "cand da scanteie",si dupa aia reglezi carburatia;multi merg cu ele avansate si la 2700 rpm se plafoneaza;incearca sa regleze platina;vede ca nu e de acolo,dupa aia schimba ambreiajul,zice ca patineaza;scoate o bujie ;vede ca e afumata,iar regleaza,schimba supape ;face motorul si toate astea pt ca nu regleaza un amarat de avans corect la care pe forum aici s-a scris despre el mai multe pagini decat a scris sadoveanu in 'MOROMETII" |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
TheKing |
![]()
|
![]() Membru greu de controlat Group: Members Posts: 66 Joined: 20 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic imi poate spune cineva unde anume este semnul de pe carcasa ambreiajului? ca la mine este deteriorat si nu se mai vede. Este la mijloc, mai sus mai jos?
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310 E
1995
- SB-86-LEX Pilot pe d(r)acie! Brum Brum!
ATENTIE! Franez brusc, des si fara motiv! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(baranga @ 27 Sep 2008, 20:54) asa fac toti;nu e de acolo e de acolo..... fa avansul ca la carte cu metoda "cand da scanteie",si dupa aia reglezi carburatia;multi merg cu ele avansate si la 2700 rpm se plafoneaza;incearca sa regleze platina;vede ca nu e de acolo,dupa aia schimba ambreiajul,zice ca patineaza;scoate o bujie ;vede ca e afumata,iar regleaza,schimba supape ;face motorul si toate astea pt ca nu regleaza un amarat de avans corect la care pe forum aici s-a scris despre el mai multe pagini decat a scris sadoveanu in 'MOROMETII" super tare frate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Ai dreptate ... nu zic nu, numai ca ia fost genial in exprimare! Hai ca deja i-am facut topicul omului harcea parcea...
Si dupa ce ca il certi pe om mai il si dezinformezi: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1545711 ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 27 Sep 2008, 22:17 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:15 |