[VAND] THE CAR (ZKR) - Logan Laureate, Best deal in town!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] THE CAR (ZKR) - Logan Laureate, Best deal in town!
JORJ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) vedere_fata.JPG ( Size: 76.94k ) Number of downloads: 933 spate.JPG ( Size: 71.59k ) Number of downloads: 737 |
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|||
JORJ |
![]()
|
In weekend pot organiza un drive test
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
scuze de
![]() directie asistata sau servo-directie(mai pe sleau) |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
JORJ |
![]()
|
Uite ca eu nu sunt deloc convins ca exista o diferenta.
Daca tu esti asa de convins in schimb ca directia asistata nu e tot aia cu (mai popular denumita) servo-directie, eu iti recomand sa iei detalii de la producator. Uite de pilda pe pagina http://www.dacia.ro/logan/versiuni, cica de la Preferance in colo toate au directie asistata. Verifica tu cu ei daca e servo sau nu, poate e fo asistenta blonda pe undeva, poate e o asistenta roscata care stie hidraulica, eletrotehnica sau ce stie ea, cate numere (de rotatii de volan) are nevoie, si tot ce mai vrei tu. Ce te asigur eu e ca directia se manevreaza foarte usor, si ca inca nu am descoperit asistenta .... da ma mai uit si va tin la curent. Cu consideratie, Jorj |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5300 Euroi
5250 5249 ![]() 5225 5220 5215 5210 5150 5100 5099 5098 5090 5085 5080 5075 5070 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
paulica2004 |
![]()
|
paulica2004 Group: Members Posts: 41 Joined: 20 June 07 ![]() |
salutare,, eu am super nova si are directie asistata si iti pot spune ca nu este una si aceiasi cu servo-directia ( merge volanul mai usor; dar nu ca la servo )
![]() |
--------------------
super nova
confort
2003
- B 31 xyz
|
|
JORJ |
![]()
|
Ma deranjeaza nitel ca nu am gasit inca asistenta.
Cat despre dezinformarea producatorului care habar nu are despre ce vorbeste pe site .... nu stiu ... mai bine zi-le tu ca eu sunt rau tare ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5065
5060 5055 5050 5045 5040 5035 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Modelu', laureate 2005?
This post has been edited by Kojak: 20 Jul 2008, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
JORJ |
![]()
|
Iegzact modelul ala.
Acum promotie: 5030 ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
in ce oras se poate vede masina?
a fost implicata in accidente.. sau ai revopsit ceva la ea? ce probleme a avut pana acum? carte de service banuiesc ca ai reviziile unde au fost facute? This post has been edited by Meghitzanul: 8 Aug 2008, 15:56 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
JORJ |
![]()
|
Limuzina se poate vedea cam greu, si asta pe bune, ca nu prea gasesc timp sa ajung acasa decat noaptea. Oricum macar nu trebuie sa faci drum lung ca e in Bucuresti. Da-mi de stire daca vrei sa o vezi ca se gaseste o solutie.
Eu o am de un an ... si cateva luni, luata pentru jumatatea mea mai scunda, si a mers cam 2000 de km de atunci. Pe parcursul lungilor trasee parcuse nu mi-a facut nici cea mai mica problema. De asemenea de cand e la mine nu a fost lovita, poate doar injurata (invidiosi astia cu BMW de n-ai vazut). Pentru ca am constatat ca am luat-o degeaba nu i-am mai facut RCA de vreo jumatate de an incoa'. Ca probleme: Nu e noua, bag mana in foc .. are 3 ani si o tzara. Are oarece zgarieturi pe ici pe colea si nitica rugina la o aripa din spate. Un vecin binevoitor mi-a plesnit nitel parbrizul cu fun os pentru caini sau cine stie ce a aruncat el fara parasuta. Deh, e parcata langa bloc de 10 etaje. In rest de cate ori trec pe langa ea da din coada: poate, poate ... da' n-am io timp de ea. Carte de service estem ca a fost 3 ani in garantie. Acum la (90.000) e momentul de un schimb de ulei, filtre si bujii. Uleiul e luat deja dar mi-am zis eu in barba ca n-ar strica sa merg cu ea in service cu eventualul cumparator sa ii fac revizia si sa se uite si omu cum trag aia de roti pe acolo si ce ii mai fac, ca daca e ceva sa dea in vileag. Service-ul numai la d'astia cu holograma ca-s fan SF. In rest ... chiar e pacat de ea ca sta acolo singurica. Adevarul e ca nu am prea avut timp si nici nu se intrezareste prea mult ragaz pe termen scurt ... dar cre'ca imi fac eu rost de o zi anu asta si o duc la primul dealer cu buy back si ma return cu taxiul . Multa bafta va doresc, Cu consideratie, Jorj This post has been edited by JORJ: 8 Aug 2008, 23:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5025
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
N0mak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 18 August 08 ![]() |
bun pretul.sunt nebuni pe aici care cer pe solenze mai mult decat ceri tu pe logan
![]() |
--------------------
VW Golf 1.9 TDI
Dacia Logan 1.6 MPI
2007
|
|
JORJ |
![]()
|
5020
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5015
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5010
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
5000
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
JORJ |
![]()
|
Gata, s-a dat.
Nu ati vrut sa o luati de la mine, o sa o luati de la samsari. Mai mult ca sigur o sa o gasiti in targ cu ceva spoiala sa ascunda zgarieturi si pe la 20.000 de km probabil ![]() Pe scurt: se poate inchide! Multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Scuze ca mai postez si eu desi masina s-a vandut dar nu m-am putut abtine sa nu rad vreo juma' de ora de cum ai prezentat-o aici. Mi-a placut tare mult, pacat ca a luat-o un samsar...
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:41 |