Retragerea Daciilor din circulatie
![]() ![]() ![]() |
Retragerea Daciilor din circulatie
horiabogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1976
- ag09rsa
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
da si cand te duci cu dacia la remat o sa-ti dea statu MOCA una noua si euro 6 ca sa nu mai ai probleme
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Inca nu stiu daca o sa se scoata din circulatie, dar oricum eu nu o sa o tin pana atunci. Eu te sfatuiesc sa nu bagi bani prea multi in reparatia ei, doar ce e necesar sa se schimbe, spre exemplu daca un pivot are joc schimba-l, doar atat, nu schimba toata pivotaraia pentru siguranta... etc. intelegi la ce ma refer.
Si frane doar Dacia papuc are cat de cat, ca sa zic asa, asta pentru ca au discuri ventilate, in rest... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Se vor retrage si celelalte marci precum Daewoo care sint non-euro asa-i ???aberatii si iar aberatii .
|
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Ar fi o incalcare serioasa a drepturilor omului, daca in Europa nu s-a gandit nimeni la asa ceva cum credeti ca o sa faca ai nostri ceva de genul asta?! cel putin ar trebui sa inceapa cu camioanele si autobuzele vechi de 30-40 de ani.
Astea sunt smecherii sa-i sperie pe cei care tin daciile de nevoie, nu de placere . |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Corect, dar trebuie sa recunosti ca daciile noastre nu cred ca vor mai rezista prea mult timp "invaziei" de masini second din Uniunea Europeana!
Daca da, care ar fi avantajele de a avea o dacie clasica, inafara de pasiune? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
1. costuri de intretinere
2. costul de achizitie |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
uneori te costa mai mult sa o inretii prin reparari consecutive
eu imi iau masina noua dar o tin pe a mea din pasine eu abia am luat itp-ul fara probleme. doar am reglat franele si am schimbat un etrier ca avea stutu rupt nu ca nu functiona, tre sa ai servo, si placute si tamburi tzutz, si franeaza excelent. toti iau placute de uzina, sau mai stiu eu e porcarii fermit sau ce-or mai fi, liati mai fratilor ferodo, si n=o sa aveti probleme. chiar discurile de papuc se potrivesc pe 1310? 21 Sep 2008, 10:34: si vb aia, e arhaica, are 26 de ani fieru. This post has been edited by tzepesch: 21 Sep 2008, 10:34 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(verde57 @ 21 Sep 2008, 10:02) Ar fi o incalcare serioasa a drepturilor omului, daca in Europa nu s-a gandit nimeni la asa ceva cum credeti ca o sa faca ai nostri ceva de genul asta?! cel putin ar trebui sa inceapa cu camioanele si autobuzele vechi de 30-40 de ani. Astea sunt smecherii sa-i sperie pe cei care tin daciile de nevoie, nu de placere . tractoare, combine, si ce a mai ramas din agricultura noastra |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Sa fim seriosi .... vrajeala de 2 lei menita sa faca romanii sa se indatoreze pana la adanci batraneti la vre-un Logan bashit sau pe la firma aia de 2 lei a lu prim-cenzuratu de Tariceanu....
Peste jumate din parcul auto al Romaniei este NON-EURO.... dupa normele lor... Eu am catalizator, sonda lambda si injectie in circuit inchis pe Mercedes si ei o baga la NON-EURO ....La un ford cu doua catalizatoare mi-au spus ca e sigur NON-EURO ca e sub 90 fabricat asa ca sa fim seriosi ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Cea mai mare tampenie pe care am auzit, cate broscute din 70 mai merg in germania? Sa nu vb de opel rekord, vw golf I-II, numai in Romania se poate asa ceva. Este o prostie , cu care vrea sa te stimuleze ca sa mergi sa iei masina noua. A mai discutat problema asta, poluez mai putin cu o dacie berlina normala ( cu carburator ) pusa la punct motorul , si sa zicem ca faci 10 mii de km pe an, fata de GIGI care are masina E4 sau E3 cu un motor de 1,8 sau 1,9 diesel, si face cam 60-70mii de km pe an.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand in final credeam ca s-a terminat invazia de..ingrijorati, se mai trezeste unul, zvonul e vechi, fumat, samd, s-a tot aberat..a pardon discutat pe aceasta tema.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 23:31 |