Ce se mai construieste la Predeal, Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Ce se mai construieste la Predeal, Intrebare
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) bscap000.jpg ( Size: 31.07k ) Number of downloads: 112 bscap001.jpg ( Size: 29.44k ) Number of downloads: 94 bscap002.jpg ( Size: 28.86k ) Number of downloads: 84 |
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
inca una? las' ca avatarul tau ajunge !!
maddan i-auzi una: "La Sinaia, prin bunavointa primarului liberal Vlad Oprea, s-a deschis sezonul de "vanatoare" a terenurilor. Printr-o licitatie cu "dedicatie", mai multe sereleuri din oras au primit cadou suprafete de teren in buricul orasului, pentru construirea de pensiuni turistice. Una dintre castigatoarele licitatiei organizate de primarul Oprea a fost firma SC Privacons SRL, companie ce apartine mamei acestuia. Societatea a primit un important lot de teren pe drumul care urca la Cota 1400. Afacerea cu terenuri derulata de Primaria Sinaia a fost gandita inca de acum cateva luni. S-a dat un anunt privind scoaterea .." LE: sorry am gresit orasul ![]() This post has been edited by costi: 22 Nov 2005, 16:29 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, daca-i faceam poza, sigur nu mai scriam eu aici, ci eram pus de temelie la prima vilisoara....
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar banui ca ne putem face o imagine cam cum ar fi aratat poza. De fapt, avem un mic hint chiar aici pe forum....avatarul lu' nea Marty. E drept ca lipseste drujba, care nu mai incapea si ea in cadru.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Drujba are Ciombe, poate ne-o imprumuta.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
are si George una (tia-i taiat ceva cu ea pina acum
![]() Dar vorba este ce fac aia la Predeal ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ce sa faca si ei? Construiesc societatea capitalista multilateral dezvoltata.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(costi @ 22 Nov 2005, 16:22) maddan i-auzi una: "La Sinaia, prin bunavointa primarului liberal Vlad Oprea, s-a deschis sezonul de "vanatoare" a terenurilor. Printr-o licitatie cu "dedicatie", mai multe sereleuri din oras au primit cadou suprafete de teren in buricul orasului, pentru construirea de pensiuni turistice. Una dintre castigatoarele licitatiei organizate de primarul Oprea a fost firma SC Privacons SRL, companie ce apartine mamei acestuia. Societatea a primit un important lot de teren pe drumul care urca la Cota 1400. Afacerea cu terenuri derulata de Primaria Sinaia a fost gandita inca de acum cateva luni. S-a dat un anunt privind scoaterea .." LE: sorry am gresit orasul ![]() o fi alt oras, dar daca tot vorbim despre ce se alege de statiunile montane, aseara la tv am vazut o alta idee mareata: primaru` vrea sa construiasca in Sinaia ..... un aqualand ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
|
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() mnu, nu era chiar atat de.... ![]() Am o rugaminte: daca cineva chiar stie ce se face la Predeal, sa spuie. Daca nu... nu... ![]() Multam! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Daca e informatie publica, iti vor raspunde cei de la Primarie.
Poate te ajuta: cdipredeal@yahoo.com . |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maddan |
![]()
|
Nu prea cred... Locatia este pe versantul din fata partiei de schi, deci nu e pe Cioplea. Adica e de partea cealalta a vaii, pe stanga cum vii din Bucale, nu pe dreapta...
Probabil ca ceva asemanator... asta e, ramanem fara paduri! ![]() Multam de adresa de mail, o s-o folosesc! ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
maddan |
![]()
|
Iacata ce mail frumos am primit de la Primaria Predeal, ca urmare a mailului meu catre ei (surprize-surprize, se pare ca mai exista si oameni decenti in tara asta!!):
QUOTE Ca urmare a solicitarii adresate de dumneavoastra Primariei Orasului Statiune Predeal in data de 24.11.2005 va aducem la cunostinta ca in locul mentionat de dumneavoastra se executa activitati de defrisare a terenului in scopul atribuirii acestuia tinerilor cu varsta de pana la 35 ani conform legii 15/2003. 25.11.2005 Centrul de Documentare si Informare Publica Deci se fac locuinte pentru tineri... M-as baga si eu... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
b64chr |
![]()
|
Mai sa fie! Pai vreau si eu sa defriseze un pic din parcul Bordei sa-mi dea teren de-o casuta. Sau nu, ca nu mai stau in Bucuresti, sa defriseze 500mp in Parcul Rozelor (in Timisoara) sa-mi fac si eu o casuta modesta. Da stai, ca am trecut de 35. Al dracu' ghinion.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:07 |