problema avarii
![]() ![]() ![]() |
problema avarii
shake |
![]() ![]()
|
||
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
|
||
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
cred ca totusi ai defect releul de semnalizare chiar daca merg bine stg-drt |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica butonul de avarie , am inteles ca ar avea in el acel releu de avarie . Altfel schimba pur si simplu releul de semnalizare si vezi daca se rezolva .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
butonul de avarii nu are in el decat niste contacte
cel mai sigur e releul de semnalizare |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
chiar asteptam sa raspunda marius
buuuuuun , am piese Dacia jos la scara nu e greu de gasit poate ma ajutati sal schimb in fata blocului ... ? sau este greu ? unde este pozitionat cam cum arata? sper ca nu complic alceva pacolo . multumesc un edit mic : am fost jos sa pun un anunt in geam si surpriza nici semnalele numai merg corect parca ar fi la inmormantare dupa care raman si ele blocate. ![]() This post has been edited by shake: 16 Sep 2008, 22:25 |
--------------------
D
S
|
|
Ionel 1966 |
![]()
|
![]() ionel 1966 Group: Members Posts: 107 Joined: 28 November 06 From: Margineni-Bacau ![]() |
Daca raman aprinse permanent dupa ceva timp, de vina este electronica releului de semnalizare
This post has been edited by Ionel 1966: 19 Sep 2008, 12:48 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 96 XXX
|
|
shake |
![]()
|
am gasit ceva aici
http://www.daciaclub.ro/Releu-semnalizare-...nic-t23566.html se pare ca pot pune dala cu bip bip si pe solenza ... din 2003 ? momentan am dala cu tic tac ![]() |
--------------------
D
S
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles ca numai daca schimbi si UCE/UCH poti avea semnal audio electronic ! Eu as pune un beep-er de la o placa de baza ... dar ma mai gandesc . Eu m-am obisnuit cu asta si tare mie- sa nu ma deranjeze semnalul mai tare sau sa-mi placa prea mult
![]() ![]() Am un prieten care si-a pus buzz-er pt centura si sp usi deschise si intr-o sapt nu mai stia cum sa le scoata mai repede ca-l luase durerea de cap . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
shake |
![]()
|
900 mi ... mi se pare cam scump
o sa incerc varianta > sal demontez sa'i curat contactele , cine stie poate va merge va spun maine daca am reusit ![]() app. am fost la 2 magazine de piese auto Dacia si nu am gasit releu ![]() |
--------------------
D
S
|
|
shake |
![]()
|
AM REUSIT !
am citit intr-un topic gasit tot pe aici pozitionarea acestuia m-am dus jos la masina si am incercat planul A : scoaterea sigurantei si montarea acesteia la loc ... rezultat NIMIC. planul B : am scos releul ... contactele ... erau cam maronii am dat cu o perie de sarma usor pe ele , am luat cheia de la masina si am zgariat contactele cu ea ... l'am montat la loc si ... MERGE IMPECABIL . sa vedem pentru cat timp ![]() puteti inchide topicul , multumesc pentru ajutor |
--------------------
D
S
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:42 |