Furt la Hypermarketuri, Pretul afisat NU este acelasi cu cel platit
![]() ![]() ![]() |
Furt la Hypermarketuri, Pretul afisat NU este acelasi cu cel platit
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si la haine si electronice?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la haine, eticheta cu pret este lipita pe fiecare produs, daca nu corespunde pretul mananca aia umerasu
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
|
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sa fiti voi sanatosi cate tepe am luat eu in franta la magazine. Deci ...
Si chiar nu o face nime intentionat. Ori e o antilopa din aia visatoare, ori nu o prea ajuta intelectul si crede ca asa trebe. Deci cine nu belesete ochii beleste punga. Asa e peste tot. |
--------------------
------
------
------
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
fa cumparaturile in alte cartiere...poate acolo in pantelimon sunt mai hoti !
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
in Bacau la Real, pe raft un amarat de sistem audio 5.1 era 109 lei, pe bon a crescut ca Fat-Frumos la 129 lei, deh, era "gresit la raft". Faza mai dubioasa e ca persoana care l-a cumparat a vazut pretu asta in oferta tiparita, deci....
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Codul de bare nu contine pretul la nici un produs. La cele cantarite (fructe, legume, etc) codul contine un identificator pt. produs si cantitatea, iar la celelalte produse (haine, electronice, sticle de bere, cutii de mazare, etc) au doar identificatorul de produs. La casa se scaneaza eticheta si pe baza identificatorului de produs se cauta pretul intr-o lista de preturi.
Preturile din lista se pot modifica in timpul zilei in timp real. Practic cineva sta frumos la birou, stabileste modificari de pret la nivel de produs in lista respectiva si cu cateva click-uri actualizeaza lista de preturi la casele de marcat. Problema apare abea acum cand cei responsabili de raion trebuie sa alerge de colo colo sa schimbe etichetele din raft cu preturile noi, chestie care dureaza (e de munca, poate li se rupe de ele, etc). Daca iei un produs din raft cu un pret afisat si pana ajungi la casa (te mai invarti pe la cateva raioane) este posibil ca pretul sa se modifice in lista si sa ai surprize cand vrei sa platesti. Nu zic ca nu se fac si magarii, dar pana la urma este de datoria noastra sa verificam ce cumparam si cat platim si sa acceptam sau nu ce ni se baga pe gat. Toate casele de marcat sunt obligate sa aibe afisaj pt. client, ca sa vada omu ce produse cumpara si cat costa fiecare. Daca luam bonul fiscal, il bagam in buzunar si ne ducem acasa unde descoperim ca ne-au pacalit cu ceva ... e cam tarziu. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 23 Sep 2008, 20:00) la haine, eticheta cu pret este lipita pe fiecare produs, daca nu corespunde pretul mananca aia umerasu ![]() Si daca langa casa e o namila de 2 pe 2 cu nas turtit si ceafa numai cute, cu eticheta de agent de paza pe el - cine maninca umerasul ![]() La altex, pe site, gasesc un dvd payer + boxe 5.1 la care mai primeai cadou un mp3 player care separat era vreo 80 lei. Ma duc la ei la magazin, iau sistemul, astept sa caute mp3 playerul prin depozit, merg la casa si se apuca de adunat pretul sistemului cu cel de la mp3 player. Fac scandal ca ce cadou e acesta daca il platesc, ca pe site e pretul total, urmeaza telefoane la Bucuresti, scuze de genu "pe sait e gresit", amenintari cu OPC, acuzatii de inselaciune, iar pana la urma scot un discount pentru sistem dar le las jegul de mp3 player, care basca era si de 512Mb si nu de 1G ca pe site. "Greseala" de pe site nu a fost modificata decit dupa vreo 2 saptamini. Revenind la hipermarketuri - orice produs de buna calitate ce apare in cataloage si este la promotii sigur nu v-a fi de gasit in magazine. Angazatii magazinelor il cumpara (banuiesc ca au si preturi preferentiale) si il plaseaza mai departe la rude, prieteni, cunostinte etc. This post has been edited by GIC: 24 Sep 2008, 08:32 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Carrefour dar va este folositor sa fiti preveniti. E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... acum ma duc din nou. |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Billa..era Billa, nu Carefour!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faci reclama la ai tai argoane?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Loganel_AG - bine ca ai spus aici sa ne ferim si noi, la cate persoane au primit "tratamentul" e inevitabil sa nu apara o boala venerica, asa ca te sfatuiesc sa mergi la spital sa iti extirpe ce s-a albastrit
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(GIC @ 24 Sep 2008, 08:31) Si daca langa casa e o namila de 2 pe 2 cu nas turtit si ceafa numai cute, cu eticheta de agent de paza pe el - cine maninca umerasul ![]() Hai sa fim seriosi, eu m-am uitat la agentii de paza de la cora si sincer nu prea se aseamana cu descriera facuta de tine. In ultima perioada sunt marea majoritate femei (mai grase) dar femei. Nici la banca nu sunt dastia namila, aia lucreaza in discoteci , baruri sau la patron si agentii de paza, unde iese banu. Ca sa poate sa isi ia de ei steroizi si sa se duca la sala ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Concluzia: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 24 Sep 2008, 13:48) Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!! hotarati-va! unde trebuie sa merg in parcare la billa sau la carrefour? |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am patit-o in BV la Real.
Am cumparat niste mancare si ajuns acasa, vad ca pe cutia cu cartfi prajiti era eticheta cu cotlet de porc. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Alexu7 |
![]()
|
mai conteaza ca, cotletul era cu 150 de mii pe putin mai scump?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(thunder @ 24 Sep 2008, 00:28) Daca iei un produs din raft cu un pret afisat si pana ajungi la casa (te mai invarti pe la cateva raioane) este posibil ca pretul sa se modifice in lista si sa ai surprize cand vrei sa platesti. Parerea mea e ca un asemenea procedeu este gresit si deranjant pentru client. Nu zic sa nu existe ajustari de pret, dar acestea trebuie facute incepand cu ziua urmatoare (atat in baza de date - la casa, cat si la eticheta/raft). Greseli se fac, suntem oameni, dar nu e totusi cel putin suspect ca aceste greseli se fac numai in detrimentul clientului???? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Andy_ACS: eu am patit de 2 ori, dar in avantajul meu
![]() Dar am patit si invers, la Curfur (antipatica organizatie...), am facut spume pe la Serv. Clienti sau cum draq ii zice, distractie... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai bre ca mai mult decat era sa dau eu pe niste file de pui nu am mai auzit: 256 lei noi. Noroc ca luasem numai 3-4 produse, altfel nu bagam de seama. Era o citire eronata, s-a corectat pe loc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ale dr**u citiri eronate.... De oare nu citeste eronat cand imi iau plasma si sa dau in loc de 1000 de euro, 100 de euro?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:16 |