DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cit costa o pagina web?

MariusI
post 20 Jul 2005, 09:56
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Ake @ 19 Jul 2005, 16:22)
Pana la urma, lucreaza cineva de pe aici la vreo firma care se ocupa cu pagini web?
(ma intereseaza pt ce am descris mai sus - post#44)
Din motive evidente, nu ma intereseaza decat firme.
*

Ake, din cat am vazut eu pe site-ul respectiv, singura parte care e facuta in PHP e cea care se ocupa de programari. Si sunt aproape sigur ca nu face altceva decat sa trimita un email la o anume adresa. Restul sunt pagini statice 100%, pe care ai spus ca poti sa le faci si tu. Pentru scriptul ala amarat PHP nu cred ca merita sa apelezi la o firma, mai bine apelezi la un prieten, pentru ca o firma serioasa nu o sa accepte un proiect asa de mic, iar o firma neserioasa e tot aia cu un student.

Edit: acum am observat ca are si o versiune flash, dar e jenibila si nu cred ca isi are rostul in contextul respectiv, nu are nici o valoare adaugata fata de site-ul html

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ake
post 20 Jul 2005, 10:22
Post #62

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Ai dreptate, flash nu ma intereseaza.
Stiu ca am spus ca pot sa le fac si eu, dar momentan stau cam prost cu timpul. Trebuie sa studiez ofertele si sa vad daca e mai eficient sa le fac eu sau sa le comand unei firme, timp in care sa-mi vad de lucrarile mele si sa castig mai mult. De aceea am si reluat discutia pe topic sa vad cam cat ar costa.
Probabil si php-ul l-as putea face, ca am documentatia completa si programele necesare. Dar as vrea totusi in concediu sa ma duc la mare smile.gif

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:29
Forum Renault